Tour DVD

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifTour DVD../images/Emo26.gif

אנסטסיה תוציא את ה- DVD של סיבוב ההופעות Live At Last ב- 22 במרץ, שזה ממש עוד חודשיים. ההוצאה תכלול 2 דיסקים, ועדיין לא ידוע אם מדובר על DVD אחד ו-CD אחד או על שני DVDים, אחד של Live At Last והשני של The Encore Tour. בכל אופן, מה שרציתי לומר זה שתאריך יש, אבל יותר מזה אין... אבל צריך לזכור שמדובר בסוני, כך שרוב הסיכויים הם שה-DVD ייצא רק עוד שנה

MoWz

New member
תגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

כמה זה אמוררר לעלות?

מישהי 111

New member
שני דברים:

1. זה מזכיר לי אתמול שהייתי בקניוןוכרגיל לפי המסורת הקדושה נכנסתי ל"טוואר רקורדס" וחיפשתי אותה. אז בתחלה היה את הספר הזה שיגאל קנה וזה עלה נדמה לי 145 שקלים שהיה בטריטוריה מעולה. באמצע למעלה בלי שאף אחד מסתיר את זה! בראבו! פה שיחקו אותה. ואז אני מחפשת את שאר האלבומים שלה ואל מוצאת אחריי איזה חצי שעה, עמיר (כפרעליו) מצא אותה באיזו חור נידח בין דיסקים לא קשור לשם העונה "אנסטסיה" ונתן. מיד שמתי אותה גבוה עם האוסף שלה ומקדימה. זונות!!!! איזה לא מתחשבים הם! 2. ה-22 למרץ זה כמה ימים אחריי היומלדת שלי. רעיון טוב למתנה! בטח לא ידוע עוד כמה הוא יעלה... אני נותנת לזה בין 170 ל-230. אבל לא יותר מזה!!!! רק שתדעו שרק בגללא נסטסיה אני ערה עכשיו היה את IOL בטלויזיה וזה העיר אותי טילים. גם הייית באמצע חלום יימח שמה, אני גמורה מעייפות!!!!!!! העיקר בלילה שוב חממה? ייאי!!!! קיצר לא הבנתי למה שמו את IOL זה כזה קטן ב-MTV שלא הבנתי מה כתוב שם. צ'אאאאווו..

FreakOfNature

New member
תגידי לי מה את מכוערת../images/Emo35.gif

200 ש"ח? למה מי מת? בטח זה יעלה 90-120 ש"ח... אבל אני אשתדל לקנות את זה מחו"ל בפחות... אולי אני אשיג את זה ב-70

מישהי 111

New member
כן.. קצת מכוערת האמת...

עשיתי חישוב אם ספר מכוער עלה 145, אז זה חייב לעלות יותר. אבל שכחתי לקחת בחשבון שזה ספר+דיסק. אני קצת מעופפת בזמן האחרון... שכחית שקבעתי עם מישהו לשחק כדורסל היום. אני ממש אהבלה. אבל עדיין מדובר בשלושה דיסקים, לא? או רק שניים? זה בטוח לא יהיה יותר זול מ-100.

FreakOfNature

New member
דווקא DVD מהסוג שהולך

לצאת לאנסטסיה עולה בארץ בד"כ 90-100 ש"ח. הספר כולל 2 דיסקים וזו מהדורה מאוד מפוארת. אפאחד לא מוציא כזה דבר מושקע, ולכן המחיר בהתאם.

מישהי 111

New member
האמת שלא.. אבל הבטחתי למישהו

יש לי יצאיות כאלה לפעמיים. לפעמיים אני לא מכירה את עצמיץ

למעלה