TLINGIT!!!! אני על קוצים, אני על גחלים....איך היה?????
ב באלאדיה New member 14/3/04 #1 ../images/Emo124.gif TLINGIT!!!! אני על קוצים, אני על גחלים....איך היה?????
T tlingit New member 15/3/04 #2 היה אחלה ומאד מאד מוצלח ../images/Emo9.gif היתה לי חוויה מאד חיובית, חזקה וכיפית האמת, נראה לי שאני עוד מעכלת וקשה לי קצת לכתוב (וגם שני דדליינים לאתמול והיום לא עוזרים לי להתאפס...) אז אני לוקחת לי פסק זמן (להתאוששות נפשית ולהדבקת פיגורים) ואז אכתוב יותר הדאגה שלך מחממת את ליבי
היה אחלה ומאד מאד מוצלח ../images/Emo9.gif היתה לי חוויה מאד חיובית, חזקה וכיפית האמת, נראה לי שאני עוד מעכלת וקשה לי קצת לכתוב (וגם שני דדליינים לאתמול והיום לא עוזרים לי להתאפס...) אז אני לוקחת לי פסק זמן (להתאוששות נפשית ולהדבקת פיגורים) ואז אכתוב יותר הדאגה שלך מחממת את ליבי
A ayelet 24 New member 16/3/04 #4 גם אני מחכה לסיפורים ../images/Emo13.gif אני שמחה שנהנית. יש תמונות לפחות תראי לנו תמונות של החליפה איילת
גם אני מחכה לסיפורים ../images/Emo13.gif אני שמחה שנהנית. יש תמונות לפחות תראי לנו תמונות של החליפה איילת
א אורנה הודיה New member 16/3/04 #5 אני שמחה שהיתה לך חוויה חיובית ../images/Emo13.gif מחכה ומצפה לפרוט הארועים ולתמונה של התלבושת. אורנה
אני שמחה שהיתה לך חוויה חיובית ../images/Emo13.gif מחכה ומצפה לפרוט הארועים ולתמונה של התלבושת. אורנה
E Elina5 New member 16/3/04 #6 tell me more, tell me more........ יש משהו מאוד חזק בחוויה של ההופעה הראשונה, אז אחרי פסק הזמן שאת לוקחת, ספרי לנו.... אני מקוה שהיה לך כיף ושהצלחת להינות על אמת, וכמובן, תמונות....במיוחד, אם יצרת משהו בעצמך לתלבושת שלך, יישר כח אלינה
tell me more, tell me more........ יש משהו מאוד חזק בחוויה של ההופעה הראשונה, אז אחרי פסק הזמן שאת לוקחת, ספרי לנו.... אני מקוה שהיה לך כיף ושהצלחת להינות על אמת, וכמובן, תמונות....במיוחד, אם יצרת משהו בעצמך לתלבושת שלך, יישר כח אלינה
י יונת10 New member 16/3/04 #7 אני שמחה לשמוע חיובי../images/Emo42.gif ובאמת מעבר לתעסוקה לוקח קצת זמן לעבד את החויה למילים אז קחי לך זמן אבל תספרי איך היה ותגלי קצה של בגד, מאוד מסקרן (אתמול עבדנו על ידי דג זהב"מהפנטות")
אני שמחה לשמוע חיובי../images/Emo42.gif ובאמת מעבר לתעסוקה לוקח קצת זמן לעבד את החויה למילים אז קחי לך זמן אבל תספרי איך היה ותגלי קצה של בגד, מאוד מסקרן (אתמול עבדנו על ידי דג זהב"מהפנטות")