Tired..So Fucking Tired

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo124.gifTired..So Fucking Tired../images/Emo15.gif

ה-ר-מ-ק-ו-ל-י-ת
מתקאמבקת אלינו בחינניות אחרי שבועיים בערך תמימים של שקט..
אז מה התחדש לנו בפורום המקסים שלנו? (
)
כולם עכשיו להיכנס למסרים של שמרית (שימו לב לסעיף הבא) ולהגיד לה תודה רבה רבה רבה על הדברים הבאים, בחיפושיות מספר 3 ומטה.
פיצ´ר חדש מבית תפוז, שמות המנהלים הוכנסו לפיק הניקים של המוכחלים (שזה פעמיים אני, ופעם אחת שמרית
*נסקלת*) וזה נותן לכם גישה ישירה לכרטיסישיים שלנו. אם אתם צריכים לשלוח מסר לשמרית, תעשו את זה בקלילות דרך כניסה לכרטיסישי שלה, מהשורה של ה"בהנהלת".
על ידי שמרית - נפתחה גלריה לפרק הראשון של העונה השלישית, כמובן שאני מראש מסמנת את הגלריה כ
, אנשים, תיכנסו רק אם אתם באמת רוצים לראות. הגלרייה שולתת, בכל אופן, והתמונות מעבירות את הזמן... *פורצת בבכי*
ושוב על ידי שמרית - טריילרים!. יש לנו קטגוריה טריה ומדאימה בקישורים, שמובילה לכל מיני טריילים מאממים לעונה הראשונה (גם נוסטלגיות זה טוב.) - אני - ממליצה בחום.
לא מזמן שינינו סקר - מי שעוד לא הצביע - מוזמן.
זהו, אנשים, לא עוד שידורים חוזרים בימי ראשון. *סניף*
מעכשיו בכל יום ראשון בתשע ורבע יש סדרה שנקראת "גנבים", וזה, בכל אופן, לא נשמע כאילו זה הולך אפילו לנשק את קצה הבוהן של הרמה של באג (מי שהבין מה אמרתי הרגע, נא לצאת מההודעה וללכת לשתות כוס מים, לא טוב לאמץ ת´מוח כל כך כשכל כך חם.). נחיה מעכשיו, אם בכלל, על שידורי העונה הראשונה בימי שבת.
כל יוזמה מצידכם להחייאת הפורום היא מבורכת.
פאנפיקי פורום, משחק אסוציאציות, וכל היוצא בזה - זה טוב. אבל תזכרו. עצם העובדה שהפורום לא זז כמו שהוא זז בימים עברו לא נותנת לכם את הזכות לפתוח שרשורים אוף טופיקים. אולי זה נותן תחושה זה תזוזה בפורום, אבל זה מציף. מאוד מציף. ומאוד מעצבן. אני שוב מבקשת, וגם בשם שמרית, תשמרו את השיחות האלה למסרים, או לצ´אט, או לכל מקום אחר.
הצ´אט - סופסוף שמרית ואני קיבלנו הרשאה על החדר שלנו בצ´אט.
זה נותן לנו - גולשי הפורום - המון, כי כל גולש סורר שיפריע לנו בעת השיחות המופלאות שלנו צ´אט, נוכל להרחיק אותו, והשקט יחזור.
בואו נתחיל לפקוד קצת יותר את הצ´אט..
מפגשפורום? מה מדובר בנושא?
שרשורים. יש כל כך הרבה שרשורים שעוסקים באותו נושא.. שימו לב, יש גולשים שנוטים לחשוב שאם ההודעה שלהם היא חלק משרשור גדול - היא לא מקבלת את היחס לה היא ראויה. וזה לא נכון, כי לפחות שמרית ואני קוראות כל הודעה בפורום. אני מבקשת לשרשר, יעני, להגיב להודעה שעליה אתם מעוניינים להגיב - ולא לפתוח שרשורים. לאב יא אולווייז (אולטרה) ! אופירע~ושמרית.

למעלה