The word is out

../images/Emo124.gif The word is out

ומקנזי ממש זועמת,
ובצדק
וכרגיל, בריטני אשמה בכל...! מסכן ג'י.טי, בזמן האחרון באמת כל תיק נופל עליו, הוא ממש לא רצה להפיץ שמועה כוזבת שהוא ומאק שוכבים, בריטני רצתה בזה ועשתה את העבודה לבד. פיליס היתה ממש חמודה היום! (שחר היה אוהב לשמוע את זה! אוף... כמה שאני מתגעגעת
) היא ממש שיחקה אותה בת 16 שעוברת עכשיו לגור עם הבוי פרנד בטירה גדולה. אהבתי איך שהיא שיחקה אותה אחות גדולה לבילי! איזבלה- כרגיל, שוב פול עושה טעויות, הפעם זאת טעות קריטית, הוא נותן לנערת ליווי הזאת להישאר בג'נואה. למה???
שרון- הייתי אומרת שהחלום היה יותר מידי דרמטי, זו היתה סצנה קאסית לחלוטין! ויקטור- לא שמתי לב, מה היה תפקידו היום בפרק?
אורטלוש- קיבלתי את מסר "מסע השיכנועים"
ואני כבר מתפנה לכתוב לך חמודה!
טוב, היה כיף לסכם!, עכשיו נשמע אתכם!

ים כחול

New member
פיליס מנערת את בית אבוט ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

היא משב רענן ומעורר חיים בבית המשמים והמרדים מזה שנים . היא מסעירה ומאירה את הבית הקודר !!! מכניסה טעם לחיים מביכה את מיימי
משתעשעת עם ג'קי
מאמצת את בילי
נהנית מהכוח שיש לה על בריטני
ועוד ועוד ממש כייף לראות אותה בפעילות נונסטופ
כן ירבו ימים כאלו בבית אבוט
(אוף אני גם מתגעגעת לשחר
)

סליחה,אבל היא מתנהגת בצורה

מטופשת ביותר! היא מקסימה, מרגשת, ויפה,אבל ההתנהגות שלה היא כמו של כלבלב נאמן לבעלים שלו... קצת מוגזם כל הקטע הזה של ההתלהבות שלה.

pumiki25

New member
אוי, פיליס-פיליס-פיליס... ../images/Emo4.gif

מסכימה עם הנאמר: מקסימה, מסעירה ומלאת חן - אבל גם ילדותית להחריד. אני לא מצליחה להבין אותה, באמת שלא. פיליס היא אישה בוגרת, בסה"כ. בד בבד עם ההתנהגות האימפולסיבית, השובבית ולעיתים חסרת ההיגיון שלה (ע"ע הריקוד עם שון באחד מהפרקים האחרונים) - היא מצטיירת לי כאינטיליגנטית ומבריקה, יצירתית, בעלת כשרונות רבים ואסרטיבית. לכן לא מובן לי המשחק שהיא משחקת עם בריטני בעניין הקלטת הידועה לשמצה. כן-אספר, לא-אספר. כן-אספר, לא-אספר. ג'יזס - מדובר כאן בכמה ילדים שעסוקים ב, עם כל הכבוד, שטויות של גיל-ההתבגרות. הייתי נותנת לפיליס מעט יותר קרדיט - האם היא עד כדיי כך משועממת שתבחר לקחת חלק פעיל בדרמת הנעורים? אין לה מספיק עיסוקים אחרים?

Kalla

New member
לזה בדיוק התכוונתי

כשכתבתי שההתנהגות של פיליס לפעמים חסרת בגרות, תחכום, חן, טעם ותכלית, או במילים בוטות יותר: plain stupid.

Kalla

New member
אגב, אני רואה שמאז ששחר עזב

משמעת פיליס מתחילה אט אט להתרופף.

בריטני ממשיכה לעצבן אותי!!../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

איזו חוצפנית!!!
אחרי כל מה שעשתה היא עוד מנסה להטיח האשמות במאק על זה שהיא ניסתה לגנוב לה את בילי. ממש שקרנית,נוכלת, רמאית,פתאטית וחסרת טיפת שכל והיגיון... אני כבר מ-ת-ה שמאק תראה לה מאיפה הדג משתין ותחזיר לה על כל מה שעשתה לה ולבילי! ומה הסיפור של אלכס? ראיתם איזה מבט היא דפקה לפיליס כשזו שאלה אותה האם מלקי באמת חשוב לה?? שתיזהר ממני הלסת המהלכת הזאת, שלא תעיז לפגוע ככה במלקולם ועוד בשביל אחיו הנקניק ניל, (כן כן, אני רואה את הניצוצות בינהם). מזל שיש את פיליס שעברה עכשיו מלשמור על בילי הקטן למל שלנו... מה היינו עושים בלעדיה?

ים כחול

New member
כמה מילים ......

היה רגע מעניין בין החתולה הסיאמית(פיליס)
לבין הפנתרה השרירנית
(אלכס) , נראה שפיליס סימנה אותה. אגב אין לי בעיה עם הילדותיות המתוקה של פיליס , עדיף על הבוגרים השקולים כל הזמן והמשעממים עד מוות !! לא כלכך רואה משהו טפשי בהתנהגותה , פיליס פקחית ויודעת להבחין בפרטים הקטנים , היא כרגע באופוריה , מאוהבת , הצליחה להשיג את ג'קי , מותר לה להיות מאושרת ומלאת שמחת חיים
אני בעדה
אני מחכה לרומן בין איזבלה לפול ~ שכריס תבין אחת ולתמיד שיש מחיר לאנוכיות שלה . אם בחרה להתרחק אלו התוצאות . מענין איך היתה מגיבה סנטה מריה ויליאמס אם תגלה על עברה. האם אני מחכה באותה מידה אם יהיה רומן בין כריס לבין מייקל שלי ??
ממש לא

למעלה