the weekly intervie

assafein

New member
../images/Emo124.gif the weekly intervie ../images/Emo124.gif

החלטתי לרענן
והשבוע כמו כל שבוע, הראיון חוזר עם מרואיין אחר(במקרה שלנו זה מרואיינת
) בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום שבת בערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיינת שנבחרה לשבוע זה ותאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, היא: נוני וזהו לסיפתח, עני על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצי להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

mayag6

New member
תזכורת..

יום שבת אנחנו בקורס אז אני לא חושבת שזה ממש יעזור.. :\\

עונה../images/Emo26.gif

שם:נועה. גיל:ב-15 לחודש אהיה בת 15. סניף:ראשון מערב. תפקיד בסניף:סדנאות+קהילה פרסום ואקטואליה. תחביבים: אממ.. מכבי כמובן
בניית אתרים, קריאת ספרים ו..להיות מאושרת.
משהו נוסף שתרצי להוסיף: לפני רבע שעה סיימתי עבודה בביולוגיה בנושא זיהוי פלילי
סופסוף. יאי. יום נעים לכווווולם

anat135

New member
בגלל שאת לא יכולה לשאול את עצמך...-

את השאלון "הקבוע" שלך.. אז אם יורשה לי.. אני אעתיק את השאלון הקבוע שלך ואשאל אותך!!! אז הנה הוא מגיע בצעדי ענק.... שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? ולסיום (שאלה שלי...) כמה (מ1-10 ) חיכית לחופש פסח?!

אוחט. חח..../images/Emo3.gif

למען האמת כבר עניתי על השאלון פעם.. כהפצצתי אותו לכל החברים שלי. אבל אני אענה מההתחלה...
שם: נועה. משפחה: קצוביץ'. תאריך לידה: 15.4.91 (עוד מעט יומלדת
) מזל: טלה. מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : נממ..לא. שם האב: אלי. שם האמא: רינה. אחים ואחיות, גילאים ושמות: גיא-19 אוטוטו. חיות מחמד: טופי- חתולה. חיה האהובה: חאאתול. צבע אהוב: אממ... תכלת, סגול. מספר המזל/ מספר אהוב: 4 ו-15.
חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): כרגע קולגייט. חברה של השמפו/מרכך: הוואי. סדרת טלוויזיה אהובה: אממ... חוק וסדר?
סרט אהוב: גריז, אבא מתארס. שיר אהוב: אין. שירים שמחים. להקה אהובה: אממ כרגע ניקלבאק.
דיסק אהוב: אין. מקצוע אהוב: מת' נראלי. ספר אהוב: פייי הכול.. יש מלא. ספרי מתח. לו"ז כללי- ראשון: ^_^ שני: שעור פרטי. שלישי: מאאכבי. רביעי: אונברסיטה וחוג אנגלית. חמישי: ^_^ שישי: ^_^ שבת: ^_^ אני הכי אוהב את יום: שלישי נראלי. ושישי גם. הכי שונא את יום: רביעי. בע. מקצוע אהוב: מת'. שאלתי כבר. אבלה שכמותי.
מקצוע שנוא: אנגלית. פריט לבוש אהוב: ג'ינס.
מאכל אהוב: סלט.
משקה אהוב: מים. בחיים אני לא אוכל: בצל, אגוזים, טונה..
חברה מועדפת לקניית בגדים: שוק. חעחע. אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: 7. יצירתי: 9. לחוץ: 6. מצחיק: 8. ספונטני: 9. רגיש: 9. סבלני: 10. רומנטי: 9. בזבזן: 3. גמיש: 7. חברותי: 10.
עצבני: 1. מאוהב: נמנמ..
אופטימי: 100. מאושר:100. חייכן: 99. פחדן: 5. שמח: 10. אוהב את החיים: 100. משתעמם מהר: 7. הכי חסר לי זה: שומדבר. יש לי יותר מידיי: שומדבר. הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: להיות מאושרת לנצח.
הרגל מגונה שלי זה: להיחדף לאנשים לחיים.
הכי אוהב בעולם ש..: אנשים מאושרים. הכי שונא בעולם ש..: אנשים מאוכזביים מעצמעם. הכי מפחד מ: מוות, בגידה, סבל. החלום הכי גדול שלי הוא: אושר ניצחי.
השאיפה שלי לעתיד היא: להיות תמיייד מאושרת. כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מאושר.
אמממ ומשו שקשור לזיהוי פלילי. מה היית עושה במיליון דולר: מפקידה בבנק, נהנהת, תורמת לעמותה למען החתול...ו... יחיחי. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד:
אינלי שמץ. זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? לומשנה. מחשב או טלוויזיה? מחשב. פלאפון או טלפון? טלפון. חלב או שוקו? שוקו. לילה או יום? יום. שוקו או וניל? שוקו. פפסי או קולה? לא שותה מוגז
רוק או ראפ? לומשנה. פופ או פאנק? פופ. זקנה או נעורים? נעורים. דה.
גבוה או נמוך? גבוה. חתול או כלב? חתוווול. |מיאו| ספר או עיתון? ספר. מותגים או שוק? שוק. שוק. שוק. סוכריה או מסטיק? מאאאסטיק. אייסיקיו או מסנג'ר? לומשנה. קיץ או חורף? קיייץ. אביב או סתיו? אביב
. זול או יקר? זול
כסף או מתנה? מתנה. כי זה מה-
. ברכה כתובה או ברכה במילים? כתובה נראלי. חיבוק או נשיקה? חיבוקי.. יותר אמיתי. שמש או ירח? שמש. מזגן או מאוורר? מזגן. Yes או Hot? יס בייבי. תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה. מסעדה או ג'אנק-פוד? תלוי עם מי.
מכונית או אופנוע? מכונית. שחור או לבן? לבן. ים או בריכה? ים. מלפפון או עגבניה? עגבנייה. קולנוע או בבית? אמממ... קולנוע? לרקוד או לשיר? לשיר. DVD או וידאו? דיוידי. חידות או בדיחות? חייידות. תמונה או פוסטר? תמויינה. קור או חום? חום. לישון או לקום? לקוום. צריך לנצל את היום. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. שקיעה או זריחה? שקיעה. ולסיום (שאלה שלי...) כמה (מ1-10 ) חיכית לחופש פסח?! 10
סופסוף. מחר טיול פסח. יום חמישי עד שני אילת עם החבר'ה.. ואח"F כיייף
יאי. הודגש באמצעות מדגישומטיק
היה מאאאגניב. אגב, השוותי את התשובות עם התשובות שכתבתי לחברים- יצא כמעט אותו דבר. חחח. אני מאאגניבה
יוווום מושלם לכוווולם
.. חג שמח

ראיון קצרצר..

תחביב אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: שיר אהוב: חנות בגדים אהובה: מאכל אהוב: כל נגינה אהוב: להקה אהובה: אישיות אהובה סדרה אהובה: סוג ספורט אהוב: משקה אהוב: חיה אהובה: אתר אהוב: מקום בילוי אהוב: זהו ביינתים...כרגע זה הדבר היחיד שעלה לראש... לילה טוב!

תשובות קצרצרות../images/Emo26.gif

תחביב אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: שיר אהוב: חנות בגדים אהובה: מאכל אהוב: אין משו מיוחד. כל נגינה אהוב: גיטרה
להקה אהובה: ניקלבאק. אישיות אהובה אממ.. ממש אין. סדרה אהובה: חוק וסדר. סוג ספורט אהוב:שחייה. משקה אהוב: מים. חיה אהובה: חתולים (ופילים). אתר אהוב: באינטרנט
מקום בילוי אהוב: אממ.. אין. אולי ים.

חחח

לגיא המכוער יש יום הולדת ב-17.4- הוא יהיה בן 16... חחח י,תינוק- אני גדולה ממך! ורגע...לפני שאני אקבל טלפונים, sms או סתם דפיקה בדלת מהשכנה האהובה מעיין שאני שוכחת ממנה גם למעיין יש יום הולדת ב-20.4 - היא תהיה בת 17 אז מזל טוב לשני המושבניקים ולכל מי שיש באפריל...

תורמת את חלקי ../images/Emo26.gif...

(סלחי לי אם אני חוזרת על שאלות, אני פשוט לא זוכרת מה היה ומה לא. אז אני אפציץ ומקסימום אל תעני עליהן...
)
מה שעלה לי לראש
באיזו שנה הצטרפת למכבי?
מה תרצי להיות כשתגדלי?
באיזה מגמות את?
הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי:
הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל:
דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה:
הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות:
מתיחה טובה לאחד באפריל:
מוזיקה
האמן המוזיקלי הכי אהוב:
זמר לועזי אהוב:
זמרת לועזית אהובה:
זמר ישראלי אהוב:
זמרת ישראלית אהובה:
להקה לועזית אהובה:
להקה ישראלית אהובה:
דיסק לועזי אהוב:
דיסק ישראלי אהוב:
שיר לועזי אהוב:
שיר ישראלי אהוב:
ציטוט חזק משיר לועזי:
ציטוט חזק משיר ישראלי:
שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא?
קולנוע
סרט אהוב:
סרט ישראלי אהוב:
סרט לועזי אהוב:
סרט דרמה אהוב:
סרט מתח אהוב:
סרט קומדיה אהוב:
סרט מצויר אהוב:
שחקן קולנוע לועזי אהוב:
שחקנית קולנוע לועזית אהובה:
שחקן קולנוע ישראלי אהוב:
שחקנית קולנוע ישראלית אהובה:
שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא?
טלוויזיה
(את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו....
)
תכנית טלוויזיה אהובה:
סדרת טלוויזיה לועזית אהובה:
סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה:
סדרת דרמה מועדפת:
סדרת מתח מועדפת:
סדרה קומית מועדפת:
סדרה מצוירת מועדפת:
תכנית אירוחל מועדפת:
הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו:
שחקן טלוויזיה לועזי אהוב:
שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה:
שקן טלוויזיה ישראלי אהוב:
שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה:
שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא?
|גלידה
גלידה|
מאכל אהוב:
(מאכל לועזי אהוב:
) מי הבשלן הכי טוב במשפחה:
מה את יודעת להכין:
מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ?
מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ?
מה ארוחת הערב שלך בד"כ?
הממתק המועדף עליך:
החטיף המלוח המועדף:
לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת?
...ומה את נוהגת להזמין בהן?
מה את שמה בפיתה עם הפאלפל:
והקינוח המועדף:
וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:
ת'אמת אני עייפה מתה, אז אני מבטיחה להמשיך מחר... (יש!!!
)

תרומתך נתקבלה בברכה..../images/Emo3.gif

באיזו שנה הצטרפת למכבי? שנה שעברה. כשנפתח הסניף. מה תרצי להיות כשתגדלי? משו שקשור בקרימנולוגיה. באיזה מגמות את? אני אהיה במגמה מואצת.
הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי: אממ.. לונראלי שיש. הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל: גם לא זוכרת.
דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה: אמממ.. מצחיק? אתמול אמרו לי שהנדחה טיול חניכים ולא האמנתי.
הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות: ואווו... אממ.. זה קשה.. מתיחה טובה לאחד באפריל:להתקשר לרכז ולומר לו שהסניף עולה בלהבות. (לא עשיתי את זה.. אבל חשבתי על זה). אה, וגם להתקשר למישו מהכיתהולומר שהמבחן בתנ"ך נדחה ליום שלישי.. ושיש למחר 25 שאלות עבודה להגשה. (עובד מצוין, תאמינו לי.
). מוזיקה האמן המוזיקלי הכי אהוב: הכווווול. זמר לועזי אהוב: אין. אני שומעת הכול. זמרת לועזית אהובה: כנ"ל. זמר ישראלי אהוב:כנ"ל. זמרת ישראלית אהובה:כנ"ל. להקה לועזית אהובה:כנ"ל. להקה ישראלית אהובה:כנ"ל. דיסק לועזי אהוב:כנ"ל. דיסק ישראלי אהוב:כנ"ל. שיר לועזי אהוב: לא אהוב- אבל אני חורשת עליו כי אני צריכה לעשות עליו ריקוד- BEEP. שיר ישראלי אהוב: אממ.. לא אהוב, אבל יש לי קשר רגשי ל"היא לא דומה.." ציטוט חזק משיר לועזי: לוידעת. ציטוט חזק משיר ישראלי: "כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עייניהם". שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? למה לא? קולנוע סרט אהוב: אממ.. אבא מתארס וגריז. סרט ישראלי אהוב: לא אוהבת ישראלי.
סרט לועזי אהוב: אבא מתארס וגריז.
סרט דרמה אהוב: אין משו ספציפי. סרט מתח אהוב: כנ"ל. סרט קומדיה אהוב: וכנ"ל.. סרט מצויר אהוב: אמממ.. ואו. הרבה. יחיחי. שחקן קולנוע לועזי אהוב: בראד פיט אולי
ודניאל רדקליף.. שחקנית קולנוע לועזית אהובה: אמה ווטסון. שחקן קולנוע ישראלי אהוב: בע. שחקנית קולנוע ישראלית אהובה:בע. שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא? בטח שכן!!! טלוויזיה (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה: חוק וסדר. סדרת טלוויזיה לועזית אהובה: חוק וסדר. סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה: קצרים אולי. סדרת דרמה מועדפת:חוק וסדר. סדרת מתח מועדפת:חוק וסדר. סדרה קומית מועדפת:קצרים. סדרה מצוירת מועדפת: דרדסים.
תכנית אירוחל מועדפת: לא רואה תוכניות אירוח. הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו: נמנמ.. קטנטנות אולי... אוחח.. נוסטלגיות. שחקן טלוויזיה לועזי אהוב: אין. שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה:אין. שקן טלוויזיה ישראלי אהוב: אין. שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה:אין. שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא? לא.. |גלידהגלידה| מאכל אהוב: סלט"!| (מאכל לועזי אהוב: ) שו? מי הבשלן הכי טוב במשפחה: אבא. מה את יודעת להכין:הכווול. מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ? חביתה. מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ? שניצל+תוספות. מה ארוחת הערב שלך בד"כ? טוסט. הממתק המועדף עליך: מסטיק. החטיף המלוח המועדף: מסטיק.. חחח בתם.. במבה. לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת? לא הולכת. ...ומה את נוהגת להזמין בהן? שניצל+משו. מה את שמה בפיתה עם הפאלפל: לא מרבה לאכול פיתה עם פלאפל. והקינוח המועדף: אמממ גלידה נראלי. וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא: אה-אה. הודגש באמצעות מדגישומטיק
יאי. תודה על השאלות.. חמודות מאוד.
יומקסים..

assafein

New member
תשלימי את המשפטים הבאים!!!

"זה הסטוריה זה קורה, מחלקה...." "מחלקה חמש עשרה.... מחלקה חמש עשרה..." ועכשיו לשיר שלנו
נראה אם אז זוכרת משהו
ולשאלה המסורתית שלי
את מאמינה שאין כלום למטה? ואחרי שירדת למטה, נכון התבאסת שלא היה כלום למטה?

מחלקה 15../images/Emo26.gif

"זה הסטוריה זה קורה, מחלקה...." 15
"מחלקה חמש עשרה.... מחלקה חמש עשרה..." מתקנת: "מחלקה 15- או אה- מחלקה 15-שליטה. מחלקה 15- או אה- מחלקה 15- שריטה
מוסיפה
למחלקה 15 נהדר עם עדי ונופר. גם במים גם באש מחלקה מספר 5- עשרה. או אה מי זה בא מחלקה מספר 4. עשרה. ועוד 1.
ושיר... (אתמול שרתי אותו לחברה שלי ביומ"פ...חחחח) ביער בראשית בקורס ההדרכה.. חשבנו והחלטנו להקים שם מחלקה באו כל החתניקים האיכותיים של התנועה וביחד פה הקמנו מחלקה כה נפלאה.. בין מחלקות וגם עצים עושים חיים ומבלים ושוב ביחד מנצחים היסטוריה כאן עושים.. שרים רוקדים וגם קופצים עושים מורל לפנים עכשיו כולם כבר יודעים.. 15 שולטים!!!!! מחוש-מחוש-מחושים (כפול 2) ואז.. מחלקה 15- וואלה שולטים. אגב, לא רציתי לרדת למטה אבל לא הייתה לי ברירה כי הייתי צריכה להגיב.
יומנעים..

assafein

New member
פשששש....

גם אני לא שכחתי
ואני לא זוכר ששרנו את: "או אה מי זה בא מחלקה מספר 4. עשרה. ועוד 1" זה רק מחלקה 14 עשו ועוד 1, כי לא היה להם כמעט מוראל

שרנו.

אחרי שמחלקה ארבע שרנו אנחנו הוספנו.. והיה גם למחלקה 5. 5-עשרה-ועוד אחד-פחות אחד.

למעלה