Oral Fixation Volumes

El Argentino

New member
../images/Emo124.gifOral Fixation Volumes../images/Emo124.gif

זוכרים שבשנה שעברה היו שמועות לגבי זה שאמורה לצאת גרסה מיוחדת / מפוארת של Fijación Oral עם כמה בונוסים ותוספות? מסתבר שזה קורה... הולכת לצאת גרסה מיוחדת שתכלול את שני האלבומים + וידאוקליפים: CD 1 – Fijación Oral Vol. 1: 1.En Tus Pupilas 2.La Pared 3.La Tortura 4.Obtener Un Si 5.Día Especial 6.Escondite Ingles 7.No 8.Las de la Intuición 9.Día de Enero 10.Lo Imprescindible 11.La Pared - Versión Acústica 12.La Tortura - Shaketon Remix CD 2 – Oral Fixation Vol. 2: 1.How Do You Do 2.Illegal 3.Hips Don't Lie 4.Animal City 5.Don't Bother 6.The Day and the Time 7.Dreams for Plans 8.Hey You 9.Your Embrace 10.Costume Makes the Clown 11.Something 12.Timor 13.Don't Bother - jrsnchz main mix CD 3 – Videos: 1.La Tortura 2.Don't Bother 3.No 4.Hips Don't Lie 5.Día de Enero 6.Hey You - Live Video from MTV 5 Star 7.Illegal - MTV 5 Star Live Performance 8.La Tortura - MTV 5 Star Live Performance חבל שלא הוסיפו את הוידאוקליפים של: La Pared ו- Illegal היה יכול להיות נחמד אם היו מוסיפים גם את מאחורי הקלעים של צילומי הקליפים.

shakira fan

New member
אוףףףף ../images/Emo46.gif

אחרי שכבר קנינו את שניהם הם רוצים שנקנה עוד אחד אותו דבר רק+דיסק עם וידאויים?! הייתי קונה אבל חבל..

perrinat

New member
זה נראה כמו עיצובים אלטרנטיביים

לסינגל, ולא העיצוב הרשמי

shakira fan

New member
../images/Emo207.gif

יאו אנחנו אפילו לא קרובים להגיע לרשימת הפורומים הפעילים ביותר...זה מעצבן למה אתם לא משתפים פעולה?!?! זה יכול להיות ממש נחמד אם כל אחד יכנס לפה כמה פעמים ביום וישרשר איזה הודעה ונשחק משחקים אבל אני מנסה לשרשר פה משחקים כמו זה עם התמונות ועוד כל מיני אבל אתם לא רוצים אז מה לעשות?! ידעתם שתפוז יכולים להוריד לנו את הפורום מחוסר פעולה?! לא, נכון?! אם מישהו פה בכל זאת רוצה לעזור לי להחיות את הפורום ולהכניס בו קצת יותר שמחת חיים אז שיאשר את זה פה ואני כבר יציע דרכים למרות שלא נראה לי שזה מעניין פה מישהו אבל אני עושה ניסיון אחרון... ונתחיל במשחק התמונות כי אני בטחה שלכולנו פה יש מלא תמונות של שאקירה יחד עם אנטוניו אז מה כל כך קשה לשרשר אותן שם?

הממ...

זה בטח לא הולך לצאת בזמן הקרוב, נכון? אם זה בכל זאת הולך לצאת מתישהו בישראל - אין סיכוי שאני לא אקנה את זה :)

El Argentino

New member
זה אמור לצאת לקראת חג המולד

פחות או יותר, ככה באמצע - סוף דצמבר, הלוואי וישווקו אותו גם בארץ אם כי יש לי ספק או שניים.

למעלה