oH mY GoD

1Just Me1

New member
../images/Emo124.gifoH mY GoD

אוקי שמעו, אני בד"כ לא רושמת בפורום הזה למרות שאני צופה קבועה של הסידרה.
אבל היום היה פרק כ"כ.....
......אמממ קשה להגדיר במילים!!
פרק מעולה!
אני בכיתי ממש
ואולי יהיו כאלה שיראו את זה מצחיק אבל פשוט נורא התחברתי לפרק של היום והוא ממש נגע לי ללב
, זה היה מדהים!
ג´ס הזה....הוא בדיוק הסוג של הבנים שאני אוהבת
ועזבו אני ממש באקסטזה
הא ועוד משהו!!!
לא היה לי מושג שהולכת להגמר העונה
, אז אחרי שנגמר הפרק היום שכחתי שאמור אחרי זה להיות פרומו לפרק הבא וכשראיתי ישר הגברתי ולא האמנתייייייייי למרות שזה היה ברור שהם יתנשקו!
כ"כ התבאסתי שזה הסוף...ימי ראשון ישארו ריקים מבחינתי
אבל בכל מקרה זה בטח הפרק אחרון עם ג´ס שמבחינתי בעצם עשה להם את העונה הזאת.....
אז אחרי כל הזיבולי שכל שלי
שאלה!!!!!!!
ג´ס יהיה בעונה הבאה?!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!
ואם לא איזה דמויות יתוספו?!?!!?!? מי שיודע שיענה...אני זקוקה לתשובה נואשותתתתתתתתתתתתת

Chloe

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!

ג´ס ישתתף בעונה הבאה
קיי אנשים גם לי יש שאלה -ואני מאוד מתביישת בה!- האיזה כיתה רורי י´ או יא´? *בורחת מרוב בושה*

ת´אמת, גם לי אין מושג...

כבעיקרון כל עונה אמורה להיות שנה אחת, אבל לא אמרו כלום על זה שרורי בכתה י"א, אבל אני חושבת שהיא בי"א כי כל עונה היא שנה. אני אפסיק לברבר עכשיו...
יש לי שאלה: יהיו עוד עונות חווץ מעונה 3? *מקווה שכן**מקווה שכן***

רורי מסיימת י"א והיא עולה לי"ב.

חח ברור, מה, שרורי תישאר כיתה
Nahhhhhhhhh. ולשאלה השניה שלך, העונה השלישית רק התחילה
אז אין על מה לדבר בקשר לעונה הרביעית. עם העונה השלישית לא תצליח
הם ישר יסיימו את הסדרה, הם צריכים לחכות לפחות 10 פרקים בשביל לראות מה קורה עם הסדרה.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למיש´ו יש קרובים, או מש´ו כזה באמריקה!?!? כי אני מקווה לטובת אמריקה שהיא תראה ו-הרבה בנות-גילמור!!! הא!!

1Just Me1

New member
מה?!?!?!!?!?! את צוחקת?!?!?!?!?!

עשית את חיי יותר מאושרים מתמיד!!! אומיי גוד!!! אני לא נושמת , לא מגיע לי לנשום (אופס...נסחפתי בגלל הפרק של היום) אומיגד!!!!!!!! לא את צוחקת? ואני עוד הייתי בטוחה שזהו
פיניטו!
אין יותר ג´ס
אבל לא , טעיתי,תודה לך!!!!!!!!!!!!!
תודהההההההההההה
ולשאלה שלך
היא ב-יא

Gloria_Nathan

New member
אני כמעט בכיתי...

ויכול להיות שהייתי בוכה בסוף אם לא הייתי מבזבזת את כל הדמעות שלי על Wild At Heart. בכל מקרה
עד הסוף מילו יהיה עונה הבאה! יאייי לנו! (לא נשאר עוד מישהו ששונא אותו נכון?) מה שאני יודעת זה שהוא ורורי לא ידברו עד שהיא תחזור מוושינגטון (שלהם היא תסע כי היא ופריזס יזכו בבחירות)- ואז (אחרי כמעט חודשיים) ג´ס יהיה עם איזו בימבו בלונדינית ובפרק השני הם יריבו. זה מה שאני יודעת עד עכשיו.

Heavy Thought

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני כל כך אתגעגע לג´ס
היום היה פרק ממש יפה גם אני בכיתי..טוב, זה לא נורא אגב, שמרית, אופיר, זו אני מור נכון שהתגעגעתן אליי? (לא אבל לא חשוב) אז.. היי !

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo15.gifאת כל כך צודקת!!!../images/Emo15.gif

כל מה שאמרת ממש ממש ממש נכון!!!!! היה כל כך יפה...
אוווף... הקטעים הכי טובים היו שאמילי בכתה כשרורי עלתה לבמה בטקס סיום... זה היה כל מרגש!!! ידעתי שזה יקרה...
וכשרורי חזרה ודיברה אוטוסטרדה והענישה את עצמה ו... אוי וכשלורליי אמרה שהיא מתאהבת בג´ס... זה היה כל כך כיף!!
איזה באסה שרורי שכחה את המתנה באוטובוס... חחח...
וג´ס... הו ג´ס... ג´ס היה כל כך ג´סי חמוד!!! למה הם היו כל כך מעט זמן ביחד???
אני במקומה לא הייתי חוזרת הבייתה... חחח... וכשההם מהטקס סיום העליבו את לורליי... אוף רציתי להרביץ להם!!!
איזה מעצבנים הם היו!! ומה עוד היה?... אהה, כשלורליי ולוק ניפגשו בחנות... אווף! רציתי שהם ישלימו! ולורליי הייתה מתנצלת... היא באמת הייתה... אם לוק לא היה יוצא... אוף! לשניהם יש יותר מדי אגו... חחח...
ותחחח... הקטע של דין והיונים מחרסינה!! ג-ד-ו-ל! זה היה ממש מצחיק!!!!! ממש!! ממש ממש!
והפרק הבא הולך להיות מוווווושלם!! ג´ס ורורי יתנשקו!! ג´רורי שולט!!
איזה כיף! אוקיי- רק כדי שתקלטו כמה ארוכה הייתה השיחה של לורליי ורורי (ההתנצלות...) הנה קישור לכל המילים שאמרו בפרק... בסוף זאת השיחה המדוברת: http://www.gilmore-girls.net/episodes/season2/transcripts/21.html

1Just Me1

New member
את כל כך צודקת!!

גם אני ממש בכיתי בקטע שאמא של לורליי הסתכלה עליה כשהיא עלתה לבמה. וגם אני שמחתי שלורליי אמרה לרורי שהיא מתאהבת בג´ס !!! יו.......בדיוק אותו דבר!
!
אלוהים , אני מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר איתי
עדיין לא נרגעתי מהפרק הזההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאאאאאאאאאאאהההה אני נשמעת ממש מפגרת
בד"כ אני לא כזאת...באמת

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo39.gifאוי שכחתי....

שכחתי להגיד! הכי חשוב בעולם!! שבוע הבא פרק אחרון!!!!!! אוי לא , אוי לא...
חצי שנה (יותר נכון 7 חודשים...) בלי "בנות גילמור"!!!
זה לא פייר!!! אני כל כך אתגעגע!! לפחות יש שידורים חוזרים...
טוב זהו...

rainbowgirl

New member
אוקיי...יש לי שאלה

אולי אתנ יודעות... מה יהיה במקומ בנות גילמור ביומ ראשונ?

rainbowgirl

New member
למה אתמ מתעצבנימ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני כותבת בלי אותיות סופיות,זה קשה לכמ לענות לי על השאלה
אני לא מבקשת יותר,אמ אתמ לא רוצימ לענות לא צריכ אבל למה אתמ מתעצבנימ שאני כותבת בלי סופיות

למעלה