Live At Last EXTENDED

FreakOfNature

New member
../images/Emo124.gifLive At Last EXTENDED../images/Emo26.gif

סיבוב ההופעות המצליח של אנסטסיה באירופה יוארך. לאחר הקונצרט שייערך בפורטוגל ב-24.11, אנסטסיה כנראה תיקח הפסקה קצרה של חודשיים וחצי, ולאחריהם תמישך את סיבוב ההופעות. בינתיים ידוע על 7 הופעות נוספות בגרמניה ועוד שתיים באוסטריה. התאריכים הידועים הם (עדיין אין אישור רשמי מ-סוני מיוזיק): 13/02 - גראץ (אוסטריה) 15/02 - וינה (אוסטריה) 23/03 - פרנקפורט (גרמניה) 03/03 - נירנברג (גרמניה) 05/03 - קרלסו (גרמניה) 07/03 - ברמן (גרמניה) 18/03 - לייפציג (גרמניה) 03/04 - פרידריכשאפן (גרמניה) 05/04 - מינכן (גרמניה) שימו
לפערים בין הקונצרטים השונים
לפי דעתי המשמעות היא שסיבוב ההופעות יחזור לכל אירופה ולא רק לאוסטריה ולגרמניה. כבר היו שמועות על ג'נבה ב-6 וב-7 לפברואר. אני מקווה שנזכה לראות אותה בת"א בקרוב (ל-MTV היא אמרה שהיא רוצה להגיע לכל טריטוריה שבה אוהבים אותה...)

FreakOfNature

New member
תיקון+עדכון../images/Emo26.gif

ההופעה בפרנקפורט תהיה ב- 23 בפברואר, ולא במרץ (טעות בהקלדה). תוספת: כנראה שתהיה הופעה בקלן ב- 01.03.2005

FreakOfNature

New member
עדכון נוסף../images/Emo26.gif

אנסטסיה כנראה תגיע לרומא בירת איטליה במהלך פברואר 2005 גם כן.

FreakOfNature

New member
ועוד אחד ../images/Emo3.gif

באיזה אתר של מכירת כרטיסים להופעות מופיע תאריך נוסף - 16.03 בדורטמונד, גרמניה.

Im The Sun

New member
מעניין../images/Emo42.gif

סתם לא מעניין. אותי אישית לא מעניין איפה היא תופיע ובאיזה תאריך, אני אתעניין שהיא תחליט לבוא לארץ הנודניקית הזאת

FreakOfNature

New member
אותי זה דווקא מאוד מעניין, כי

ככל שסיבוב ההופעות ייגמר יותר מוקדם, ככה ה-DVD ישוחרר יותר מהר, ואז נוכל לראות את ההופעה במלואה בקרוב יותר... חוצמזה, שאחרי שהיו לה כבר 7 הופעות בגרמניה, זה מיותר להוסיף שם עוד 8 הופעות... היא צריכה ללכת לארצות בהן היא עוד לא ביקרה. מסקנה: אנסטסיה צריכה לבוא לארץ

חחח../images/Emo29.gif

אני חושבת שיש קצת יותר ארוצת מישראל שבהן היא לא ביקרה
אבל אני מוכנה שנחיה ביחד באשליה אשליה קבוצתית

Aviv6

New member
בראיון שנערך איתה במעריב לנוער

לפני כחודשיים בערך, היא סיפרה שהיא מתה לבקר בישראל. מי יודע, אולי באמת נזכה לראות אותה!

Im The Sun

New member
זה גם מה שאמרה ויקטוריה../images/Emo42.gif

בקהאם לפני 4 שנים והיא עדיין לא כאן
וכל אמן שמפרסם כתבה במעריב לנוער אומר את זה, הם חייבים להגיד את זה כדי שנקנה את הדיסקים שלהם וכאלה.

adii1201

New member
אל תאבדו תקווה

תמשיכו להיות אופטימים! בעזרת השם היא תבוא לארץ! בואו נתפלל ביחד!!!!! (סתם אם אתם תוהים לא אני לא דתיה...)

למעלה