It's Sofash Time, Bitchesו

רודף העפיפונים יצא כבר?../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

מתי?O: אני רוצה לראות את זה!
וחביבי הפורום זה האנשים ש..לא מציפים מספיקP:

Fairywitch

New member
יצא ב-14 לחודש../images/Emo9.gif

וגם "סוויני טוד"- את זה אני הולכת לראות היום. ג'וני

כן, גם אני רוצה כבר לראות סווני טוד../images/Emo99.gif

+
ואל תשכחי שגם הלנה
[בלטריקס, שהיא מעולה], אלן
[סנייפ] והשחקן של פטיגרו משחקים שם D:

Euterpe

New member
איכ איכ אל תראו!!! ../images/Emo5.gif

סבלתי כל הסרט.
הלכתי בגלל שזה בימוי של טים ברטון וג'וני דפ משחק שם ופשוט... גועל נפש אחד מרוכז. אבל אלעד אהב, אל תקשיבו לו.

רקע מדהים../images/Emo99.gif

~המחשב שלי מתכחש לעצמו אז אין לי כרגע כונן D אז אני צריכה לזכור לשמור את הרקע כשהוא יחזור לשפיות יחסית
~ תתחדשי על הMP4! מגניב שהוא סגול D:

EK007

New member
סופ"ש נעים [=

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - BMTML אלבום השבוע: Evanescence - The open door מה את/ה שומע/ת עכשיו: Within temptation - dark wings דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים לשליש :) דבר רע שקרה השבוע: אממ, סתם שבוע מעפן כזה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את רשימת שינדלר עד יום חמישי (אני חייב \=) אתר השבוע: www.myspace.com מאכל השבוע: חטיפי פיצה של מעדנות P: ספר השבוע: רשימת שינדלר - תומס קנילי סרט/סדרת השבוע: הישרדות! תמונת השבוע: -

Learn To Fly

New member
טרלהללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין>< שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Elliott Smith - Can't make a sound אלבום השבוע: Doves - Lost souls מה את/ה שומע/ת עכשיו: Arch Enemy - We will rise דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי את אלושקה! השתפרתי בלימודים והרשתי לעצמי ללכת לערב מגמה אחד לפחות דבר רע שקרה השבוע: לא קרה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: היום יומולדת לחברה ומחר לונהפארק, נחשב?
ספר השבוע: סיימתי את הבטיחי לי והתחלתי משהו אחר ששכחתי איך קוראים לו סרט/סדרת השבוע: היירספריי, THE DESCENT, חנות קטנה ומטריפה צריך להוסיף פה ציטוט השבוע, בחיי. יש לי כ"כ הרבה

סרט גאוני../images/Emo99.gif

באנגלית קוראים לו little shop of horrors והוא גם מיוזיקל ואת פשוט חייבת לראות אותו.. האימייל שלי בהשראתו

Liquid Dreams

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כלמיני של סית'ר אלבום השבוע: גם כל מיני של סית'ר P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: סית'ר! D: דבר רע שקרה השבוע: לא נסעתי לתל אביב :[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: המשחק הזה שנאור הביא XD מאכל השבוע: אין ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע:

למעלה