מכללות
היי ניקול- אני סיימתי עכשיו 4 שנים במדיסין. אני יכולה לספר לך הרבה מאוד על המכללה, אבל יש כמה דברים שחשוב לזכור- אני זו שמספרת לך את הדברים ולכן הדברים יהיו לגמרי מזוית הראיה שלי ומתוך האמונה שלי של איך דברים אמורים להיות, מה אני מצפה, מה אני מחפשת וכיו"ב. אם תדברי עם עוד 3 אנשים תשמעי עוד דיעות ועוד מחשבות והן כולן נכונות- אבל יש לזכור שהן נכונות לגבי אותו אדם בלבד. מה גם שיש הבדלים בין הסניפים ואני מעריכה שאת רוצה ללמוד בחיפה ואני סיימתי בת"א- ויש הבדל גדול בין הסניפים מבחינת גודל (חיפה יותר קטן) ויש לזה יתרונות וחסרונות- שוב תלוי איך את מסתכלת על הדברים. אני סיימתי רפואה סינית ואת רוצה ללמוד רפקלסולוגיה ושם אני באמת לא יכולה לעזור לך כי אני לא מכירה את המגמה הזו. אני די מסכימה עם הדברים של איל, לא מספיק לקבל המלצות, צריך ללכת לערבי מבוא, להתנסות קצת, לשמוע את ההרצאות, להתרשם מהמקום, ללכת למקומות נוספים ואז לשקול ולקבל החלטה. מה שאני כן יכולה לספר לך הוא, ושוב, זו דעתי, שלא משנה לאן תלכי תשמעי אנשים שמאוד מרוצים ויש כאלה שמאוד לא מרוצים ויש את האלה באמצע, שחושבים שיש שילוב בין השניים. תמיד תוכלי לשמוע הרבה מאוד ביקורת על מדיסין, ויש הרבה אמת בביקורת, אבל יש גם דברים טובים במדיסין (ולא, אבא שלי הוא לא הבעלים....
) וצריך לקחת אותם בחשבון. ולדעתי האישית צריך להגיע עם רצון גדול ללמוד ולעבוד הרבה בבית, בעיקר אם את רואה את עתידך במקצוע. יש תמיד הרבה מאוד ללמוד והרבה מזה זה עבודה אישית בבית, הצטיידות בסבלנות ורצון וזמן להשקיע מאוד משתלמים בסוף. בהצלחה.