משחק דנדש

עדנונית

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo20.gifמשחק דנדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והינה נפתח לו משחק חדש מה שיקרה זה אני אשים פה שיר עם כמה שינויים קטנים... אתם תצטרכו למצוא את השינויים ולרשום אותם... אז ספר עד 10 וניצא לדרך...................

עדנונית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo142.gifהמשחק

אז צאוו לדרך יש רק 18 טעויות...
הם לא הכי יפים אני יודעת ואין שום טעם לרוק כשאף אחד לא שומעת אך הם באו מרחוק בדרכים עגלגלות, ככה נתניה, הכל במרכאות כל ערב יש מופע, אני מגיע! בד"כ לא לבד את אף אחד זה לא מפתיע אצל הדוד בהיכל ישנים על כסף וקהל מה זה משנה שאין כילים בכלל אז מה ואין כבר כוח ונמאס לכם לצרוח אפשר להרגע ולרגע רק לנבוח את השקט של הלילה השתיקה שבסביבה המסיבה של הפיג'מות מקפיצה את העיריה אל בואו למסיבה של הפיג'מות רק אל תבואו למסיבה של הפיג'מות

MaceWindu

New member
פיתרונות-

1. יודעת= יודע 2. שומעת= שומע 3.אך= אבל 4. עגלגלות=עקלקלות 5. מרכאות= בכיכרות 6.יש מופע= הופעה 7.לא לבד= לבד הדוד= הדודה 8. ישנים על כסף וקהל= חולמים על כסף וקהל 9. לא זוכר איך הולך המשפט! 10. לצרוח= לברוח 11. לנבוח= לשכוח 12. בסביבה= מסביב 13. העיריה= ת"א 14. אל= אז

B R A Y E R

New member
מנהל
תיקונים

הכי=כלכך יודעת=יודע כשאף-שאף שומעת=שומע אך-אבל עגלגלות-עכלכלות במרכאות-בכיכרות יש מופע-הופעה לא לבד=לבד הדוד-הדודה ישנים=חושבים כילים=שירים מה=אם רע לצרוח=לברוח לנבוח-לשכוח שבסביבה-שמסביב העיריה-תל אביב אל בואו-בואו רק אל תבואו=רק בואו

למעלה