YaLdoNet 4 EveR
New member
../images/Emo124.gif../images/Emo15.gifעמוד הפיקים ויתר ירקות../images/Emo15.gif
חבר´ס, לפני שאני פותחת את ההודעה הזאתי, רציתי לציין בפניכם שדי רצוי שתיכנסו להודעות האלו שלי, שמעתה יסומנו ברמקול, באייקון הזה:
. ההודעות האלו יכילו דברים חשובים בקשר לפורום.
עמוד הפאנפיקים. שמרית ואני החלטנו על פתיחת דף הפאנפיקים כמו שמישהו פה הציע. כמה דברים חשובים: 1. לינקים לעמודי הפאנפיקים באתרים שלכם. אם אתם מעוניינים בזה, שלחו לי מסר עם הכתובת המדוייקת של עמוד הפאנפיקים באתר שלכם, והוא יושם בעמוד הפאנפיקים של הפורום. זה טוב לכולם, גם פרסום לאתר שלכם וגם תורם לעמוד הפיקים. 2. קישורים ישירים לפאנפיקים. פאנפיקים שלכם יוכלו להיכנס בתור קובץ, לאו דווקא בקישור לעמוד פאנפיקים באתרים אחרים. שימו
, פאנפיק שהוא לא של חבר פורום לא יועלה לעמוד, שכן אין לאף אחד פה זכויות יוצרים אליו. אם באמת נהניתם נורא מפיק מסויים ואתם בכל זאת רוצים שהוא יופיע (והוא לא שלכם)- צרו קשר עם הכותב, בקשו את אישורו, ותשלחו לי מסר, אנחנו כבר נדאג לשים את הפאנפיק. בתקווה שעמוד הפאנפיקים שלנו יהיה נחמד מאוד..
ההודעות שנמחקו. לאנה והדס- הרבה הודעות שלכן נמחקו היום וזה מאוד לא הולם את הפורום
(בעע, שוב יצר האימהיות משתלט עליי.. *SOMEBODY SHOOT ME*) הודעות צ´אט לא מתאימות הנה, וזה נוראאא מציף.
ספויילרים. חבר´ס (שוב זה?), תפרסמו ספויילרים! זה חשוב וזה כיף וזה הורס את ההנאה!
כמובן, רציתי להזכיר, שיש לסמן ספויילרים באייקון הבא:
. הודעות עם ספויילרים בתוכן שהאייקון הנ"ל לא יופיע בכותרת- יימחקו. ולא בגלל שיש משהו רע בהודעה, חס וחסיד, אלא בגלל שיש כאן אנטי-ספויילרים (כמוני, למשל), שלא הוגן להרוס להם את המשך העונה.
עונה שלישית לבנות גילמור (
)
. וואו, נכון ישן ועתיק? היום קראתי עיתון ראש1 מתקופת פסח, והיה, כבר אז, רשום שם שיש עונה שלישית לבנות גילמור. וואו לי, נכון שוואו לי? בטח שוואו לי. (*קופצת מבניין ממש ממש גבוה*) זה הכל. אם לא הגבתם לסקר עדיין- רוצו להצביע! כי להצביע- זה להשפיע! (*רצה בחזרה במעלה הבניין הגבוה, קופצת שוב*) תוצאות הסקר חשובות מאוד לשמרית ולי.
יום טוב שיהיה לכולכם
LUV אני.
חבר´ס, לפני שאני פותחת את ההודעה הזאתי, רציתי לציין בפניכם שדי רצוי שתיכנסו להודעות האלו שלי, שמעתה יסומנו ברמקול, באייקון הזה: