shkedud

New member
יש!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פעם ראשונה שצירפתי קישור והצליח לי

בת אל 7

New member
שקדיה,בקר של שבת נהדרת

ידוע לי שיש סדנאות להפסקת עישון, חוץ מאשר הגורם הבריאותי אשאלך שאלה מה אומר בעלך ? האם נעים לו להתנשק איתך כאשר ריח של סיגריה נושף בעורפו? רק כח רצון__אם אנשים נגמלים מסמים עי" תדרוך בסדנה בודאי תצליחי...מחזיקה לך אצבעות

shkedud

New member
הי בת אל החמודה

ראשית - כף לקרוא את ההודעות המעודדות שלך בפורום. שנית - בעלי שונא שאני מעשנת, אבל לאחר הסיגריה (3 פעמים ביום - זוכרת?) אני מצחצחת שיניים, רוחצת היטב פנים וידיים עם הרבה סבון, ורק אז מנשקצת אותו, וגם לא מייד אחרי הסיגריה. מה שחשוב לי זה הבריאות שלי, ויש פער בין זה לבין הצורך שלי לעשן את ה-3 סיגריות המחורבנות האלה

בת אל 7

New member
../images/Emo24.gifשקדיה יקרה בזאת שאת

מבחינה שזה לא טוב ..זה כבר סימן טוב. ובטוח שתצליחי...זוכרת אין דבר העומד בפני הרצון. עוד המלצה להוצאת ריח אכלי פטרוזיליה. אספר לך משהוא על עצמי בקשר לריח של סיגריות. אני אלרגית לריח של הסיגריות. בעבודתי עבדתי עם קהל..לפעמים היו באים פצינטים עם ריח של סיגריות מעומק של נשמתם..מתוך הקרביים מכירה? מזל שלכסא שישבתי עליו היו גלגלים, מיד נתתי זינוק אחורה או שהייתי מעבירה אותו למשהוא אחר. בקשר אליך אני בטוחה שתצליחי...מכון שאת רוצה יש לי הצעה בשבילך לשלב ראשון, תחצי כל סיגריה לחצי...ואז במקום 3 סגריות ליום יהיו לך רק סגריה וחצי. בהצלחה.

shkedud

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

ממחר אני חוצה כל סיגריה לשניים, בדרך להפסקה מוחלטת תודה בת אל

בת אל 7

New member
../images/Emo140.gifרצון רצון ושוב רצון אולי קל לי

להגיד מכון שאף פעם לא עישנתי, מה דעתך להחזיק מחרוזת של עירקים במקום סיגריות? ודרך אגב שאלה בקשר לאייקונים, במידה ואני רוצה שיופיעו באמצא שורה ,לא בהתחלה יש אפשרות?. תודה

shkedud

New member
סחתיין על הרעיון בת אל

זה יוכל לעזור לאחר שאעזר במישהו/משהו אחר (אולי)[ כנראה שעכשיו כוח הרצון שלי הוא לא מי יודע מה, בעיקר לאור העובדה שהאנרגיות שלי מושקעות בעוד מקומות לא קלים (תגידי - תירוץ. אענה: "נכון") אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות ת'צעד הזה אדווח איך זה מתפתח. כאשר מכריזים ומשתפים זה כבר צעד ראשון

../images/Emo92.gifחסר לנו אוכל לערב חג../images/Emo53.gif

פורום למען הקהילה יוצא באיסוף תרומות של אוכל חם לערב ראש השנה למען כל המשפחות הנזקקות והמוסדות שאנו מסייעים להם. חסר לנו: *בשר *דגים *עופות *פחמימות מכל סוג *שתיה קלה *יין תירוש *חטיפים כל תרומה תתקבל בברכה

י מ י ת 1

New member
עישון

אספר לכם איך הפסקתי לעשן אחרי עשרים שנות עישון של 2 קופסאות ביום. ללכת לישון עם סיגריה ולקום עם סיגריה. פשוט הגעלתי את עצמי. עשיתי כמה נסיונות להפסיק ולא הצלחתי. עד שיום אחד בעלי בא הביתה ואמר שאבא שלי שעשן 4 קופסאות ביום, הפסיק לעשן . כי מחיר הסיגריות עלה וחייב אותו להפסיק לעשן. אז אמרתי לבעלי גם אנחנו מפסיקים. באותו רגע הפסקנו שנינו לעשן. והתחלתי לאכול... אחרי שנה הלכתי לשומרי משקל ובאמת ירדתי במשקל, אבל אחרי כמה שנים נסענו לשנה לניגריה, שם בעלי התחיל שוב לעשן ואני לאכול...אבל מאז למעלה מעשרים שנה לא נגעתי בסיגריה. בעלי לא הצליח להפסיק לעשן וזה עלה לו בחייו. אזרי עוז ותצליחי, כדאי גם כדאי.אני יודעת שזה קשה כמו גמילה מסמים ובכל זאת המאמץ ראוי. אין ראוי ממנו.אני מחזקת את ידייך. להתראות לכם.

שלום חברים יקרים, לא הייתי פה כמה

ימים, מסיבות אישיות, אבל עכשיו חזרתי, נהניתי לראות את הפעילות הענפה כאן בפורום, קראתי והתעדכנתי, אבל אני מתחילה כאילו היום מהתחלה, ראשית רוצה לברך את המצטרפים החדשים מהימים האחרונים אם היו כאלה, רוצה לומר תודה לאריקה על כוס הקפה הנהדר מהבוקר, ולך שקדיה, לגבי הפסקת עישון. חלק ממה שאני רוצה לומר כבר אמרו, העיקר זה לרצות להפסיק. ונכון - אין דבר העומד בפני הרצון. את זה אנחנו כולנו יודעים רק יש לנו תמיד תירוצים מפה עד הודעה חדשה. גם אני כבר גמולה מסיגריות יותר מ-15 שנה, אחרי שעישנתי כ-30 שנה כמעט 2 קופסאות ליום. גם אצלי כמו שהזכירו למעלה, העישון עלה לבעלי בחייו, למרות האזהרות שקיבל מהרופאים שלו מה יכול לקרות לו אם לא יפסיק לעשן, הוא המשיך לעשן ולא רצה להפסיק, מה שחשוב זה החלטה וכוח רצון. אני לא ירדתי בכמות העישון בהדרגה, פשוט לקחתי את הקופסא באמצע היום , היו בה עוד סיגריות, זרקתי לפח ואמרתי - אני לא מעשנת יותר. אבל שקדיה, אם קשה לך = לא כל אחד יכול לבד, יש היום מכוני גמילה ומטפלים אישיים שיוכלו לעזור לך. העיקר הוא שתחליטי אם את באמת רוצה להפסיק. אני מאחלת לך שתצליחי במשימה.

shkedud

New member
הי רוקסן המקורית

נעים להכיר תודה על החיזוק ועל העידוד. עכשיו, כשכולכם יודעים, אהיה חייבת לעשות את הצעד, כדי לא לאכזב
יש מצב שאעזר במכון גמילה או משהו כזה שיהיה לך יום נהדר

שי1951

Member
שבת שלום ל../images/Emo82.gif ובקשר לעשון../images/Emo120.gif

לעשן מעט
או הרבה
בכל מקרה זה לא טוב ובעיקר לא בריא כל הכבוד למי שמנסה להפסיק ומצליח - אפילו עם ההפסקה היא זמנית - על אחת כמה וכמה - כל הכבוד - כשמצליחים להפסיק לצמיתות. ביאליק (כך נדמה לי) הגדיר פעם את הסיגריה במילים האלו: סיגריה: גליל ממולא בקש - בעל שני קצוות: בצד אחד יש אש - ובצד השני יש טיפש ... (מבלי כוונה לפגוע באף אחד מחברי הפורום -ואם מישהוא נפגע אני מתנצל מראש בפניו על הבאת הציטוט של ביאליק) תאמינו לו - הוא צדק לפחות בנושא העישון. ויותר בריא לרקוד ואלס מאשר לעשן סיגריות
מצורף קובץ (ואלס waltz-op18-grande-brillante ) שבת שלום לכולם.

boaz31

New member
../images/Emo120.gifברנרד שאו אמר ולא ביאליק

מה אמר::חפיסת עשב מסריח שבקצה האחד אש ובקצה השני טיפש!!! כמה שזה נכון ועדיין לא ימנע עישון ממעשן הכי קל

גם אחותי הפסיקה רק בגלל ה-../images/Emo130.gif

אחרי 40 שנות עישון של 2 קופסאות סיגריות ללא הפסקה( לא היתה בהריונות) הפסיקה יום אחד באופן מחחלט לגמרי, ולמה? לפני כמה שנים היא ראתה תכנית בערוץ 8 על הנושא סיגריות, היא בדרך כלל לא אהבה שמטיפים בנושא,, אבל בתכנית ראיינו את אחד היצרנים הגדולים בח"ול,,הוא אמר, כמה הוא מגלגל כספים בשנה על חשבון המכורים,, סכומי עתק, מהסרטים, לבסוף נשאל אם הוא גם מעשן,, אמר מה פתאום? אני שומר על הבריאות,, ונשבעת לכם שהמשפט הזה השפיע עליה,,אחותי לא מפסיקה לספר,, מה אז אני פסיכית?דווקא אני לא אעשן..ומאז לא נגעה אפילו ב-
אחת.

shkedud

New member
תודה לך ימית

אני מקווה שאצליח. מוכנה לשלם עבור זה (כסף) ולא חיים בגלל עישון. את השבוע הקרוב אקדיש לנושא.

מכת העישון

שבת שלום לכולם ממה שאני קוראת חלק מאיתנו "אלמנות עישון" גם אני לצערי שייכת לחבורה בעלי היה מעשן כבד ונפטר יחסית צעיר. נראה לי שמספיק לקרוא כאן כמה אנשים שילמו בחיים כדי לזרוק את הסיגריות. מצד שני זה נורא קשה וצריך כנראה הרבה כח רצון ואופי חזק כדי להצליח. בכל אופן בואו ננסה (כן גם אני מעשנת קצת)

למעלה