shun shun

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני שמחה לבשר לכן, שהבוקר ראיתי 2 פסים
אני יודעת שהייתי קצת פאסיבית בזמן האחרון
אבל הכל בגלל שלא רציתי להיכנס ללחץ ולחשוש האם זה יקרה החודש או לא
אני עולה כיתה, לפורום השכן
ומפזרת על כולכן אבקת הריון מכל ה-

פוּ

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif

איזה יופי - המון המון מזל טוב
שיהיה קל כיפי וארוך

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איך מרגישים שבא אביב. איזה יופי של התעוררות יש בפורום. תמשיכו ככה בנות מזל טוב שון שון

barln

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמה עם הסימנים../images/Emo35.gif

../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifמזל טוב! ../images/Emo42.gif

ברוכה ההולכת לפורום העגול. שיהיה הריון ארוך, נעים וקל

לירית1

New member
מזל טוב מזל טוב ../images/Emo13.gif

שיהיה הריון ארוך ושקט
גם אני אשמח לשמוע על סימנים, והאם מדדת חום כדי לזהות ביוץ או השתמשתם באמצעים אחרים אם בכלל?

gigish

New member
../images/Emo42.gif מזל טוב! ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

איזה יופי על הבוקר! מזל טוב!

shun shun

New member
../images/Emo51.gif

קודם כל זה ממש כיף לקבל כל כך הרבה ברכות ואיחולים!!! תודה רבה ועכשיו לגבי הסימנים: לא היה כלום! כבר הייתי בטוחה שזהו זה החודש הזב אבוד אבל אז..... ביום בו מופיעים בדרך כלל הכתמים החומים, לא היו כתמים ולא כלום..... אבל החום היה גבוה מאד ונשאר גבוה אז היום עשיתי בדיקה, ולשמחתי ראיתי 2 פסים. אני אעלה את הגרף שלי בערב כשאהיה בבית האמת היא שגם עכשיו אין כל כך סימנים חוץ מעייפות וקצת יותר גיחות לשירותים, אבל אולי זה בגלל החמסין....

נעמולה

New member
מזל טוב לרגל הופעת ה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מברכת אותך מכל ה
שיהיה הריון תקין, משעצם, כיפי ועגול וברוכה המצטרפת לפורום השכן

baffy

New member
בשעה טובה../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

איזה כיף שיש כזו התעוררות בפורום...כמה בשורות משמחות, כן ירבו. שון שון חמודה, שיהיה לך הריון בריא
וקל

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב שיהיה הריון קל ותקין והכי חשוב תהנו ממנו

../images/Emo6.gifכל הכבוד לך עשית את זה

מאחלת הריון ארוך ותקין ל9 חודשים ארוכים ויפים תפזרי עליי אבקת הריון

ליcות

New member
איזה יופי, כל הכבוד למחזור מרץ ../images/Emo6.gif

שיהיה לך המון מזל טוב, הריון תקין וקל!!!
מקווה להיפגש במהרה בפורום השני

למעלה