IT'S HERE

כרמל 1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifIT'S HERE../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסרטון יוצא לפועל! בשם העונה על South Park 502 Part 1!!! הנה קישור אליו: לחצו כאן! תהנו! [אפשר להצביע מה אתם חושבים עליו בצד שמאל, יש שם כפתורים של 1-5... (מצפה לתגובות (אם מישהו רשום לאתר הוא יכול לכתוב לי באתר!)]

כרמל 1

New member
אני אגיד לך מה קרה..

שמתי אותו, אנשים חשבו שגנבתי את זה (לקחתי את הפרק האמיתי).. ועכשיו אני צריך להוכיך להם שאני הכנתי את זה!

כרמל 1

New member
אין לי מושג..../images/Emo7.gif

אבל אני 100% לא יוותר להם. והנה חצי הכוס המלאה - אם הם חשבו שגנבתי את האמיתי כנראה שהם חשבו שהעבודה שלי נראת בדיוק כמו האמיתי, זה משהו טוב!

Stan Marsh

New member
וואוו אחלה עבודה דפקת שם

יפה מאוד! הרבה מאוד אנימציה, הרבה מאוד השקעה, יש לך כישרון. אבל הייתי ממליץ לך לעשות פרק של סאות' פארק שלא קיים. אם אתה ממש רוצה אני יכול לכתוב לך תסריט לפרק (אני כותב קומי במקצועי). נראה לי מגניב לעשות פרק של סאות' פארק, לשלוח אותו לטריי ומאט ואולי להתקבל אצלם לעבודה :) מה קרה, אסור לחלום?

Or Jacob

New member
אה והערה.. הצבע עור של האנשים

יצא לך חום מוקה כזה ולא לבן כמו שהם אמורים להיות

כרמל 1

New member
לקח לי חצי שנה.. בחלק השני הצבע וכל

שאר הגרפיקה והאנימציה דומים הרבה יותר לאמיתי..

todd2000

New member
אתה גדול

אתה ענק! כדאי לך לעשות פרק שלא שודר עוד..זה יכול להיות אולי קצת בעיות עם הסאונד אבל זה יהיה אחלה, אם בא לך אני יכול לעזוןר לך חומרים..יש לי הרבה רעיונות לפרק של סאות פארק

כרמל 1

New member
תודה רבה

אבל כבר התחלתי את הרעיון לפארודיה הכי מקורית שמצאתי - פארק היורה!

todd2000

New member
הממ

אם תצריך קטעים או סתם רעיונות יש מלי בשפע תכנס- 156462869

למעלה