........

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif........

אוקייכ כה אנשושים לא הייתי כמעט שבוע בבית ואז כשחזקתי המחשב שלי נדפק בגלל זה לא ממש כתבתי ובגלל זה לא עשיתי את פינת שיר השבוע....... המממאנייוואי כמה דברימים אני במחשב של חברה אני לא בבית -המחשב בבית לא פועל בעברית קרה משהו אנחנו לא מצליחים לסדר את זה
דבר שני: מיב א אתמול לטקזס תפוח הזהב
עם איזה מנהל או משהו? דניאל הלכת עם מישהו\מישהי?

כשחזרתי* אניוואי8 חחחח

מי בא אתמול לטקס תפוח הזהב* המממ מי זכו בפרסים
בטח המורדים וכול אלה חחחח

p i n g o

New member
דווקא הם לא זכו

וראיתי מהפורום את יניר (שהתעלם ממני!!!) ואת אבי!

p i n g o

New member
גם את היית שם?!

את האמת, רק לקראת הסוף הבנתי שזה אבי, אחרי ששאלתי מישהי (השם המלא שמור במערכת) "מי זה הילד הזה?!". למה ברחת אבל? היית נשארת.

חחחח אבי יש עוד אלף שחשבו שאתה...

מיוחד אל תשי לב לדניאל! הוא סתם קינא כי לא הוא לא קיבל ממני בלון חחחחחח

כן אבל אבי מיוחד יש לו פעמיים יומול

יומולדת חחחחחחחח
ןקניתי לו בלון והבאתי לו ברכה אה והמגן דוד....בלה מה תעשה עם זה אבי
חחחח

אה ו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קניתי את קונפייד אין מי אתמול
אז...שיר השבוע שלי: TOO FAR אין לי ת'מילים וחברה שלי אומרת לזוז צ'איי

Cowboy Style../images/Emo150.gif

Shed my skin since you came in Where do you end and I begin Awoke my senses yet you stopped time You took me to a deeper high The essence of my hopes and fears Creation of my muddled dreams Cowboy style with a peaceful smile You are from the temple won’t you stay a while From my voice to have my say You take me close to far away And now I find and now I feel The ordinary is surreal Peace and terror all in one My future life has just begun Cowboy style with a peaceful smile You are from the temple won’t you stay a while I am frightened I’m aroused I’m enlightened to the now Cowboy style with a peaceful smile You are from the temple won’t you stay a while

למעלה