Richie Sambora

אם יש לכם שירים אהובים עליכם,בקשו

יש הכל כולל 2007,מ85 הופעה ביפן....250 ג'יגה לא באים ברגל

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifיש לך את bad medicine מהטור של ניו ג'רזי?

1988-1989 הופעה נדירה ?. אני אשמח :)

nogao10

New member
יש לי בקשה

אז ככה, יש לי כמה שירים שאף פעם לא ראיתי ואני משמ אשמח 1. The Distance 2. Next 100 Years 3. I Am 4. Homebound Train 5. Blame it on the love of rock.... 6. אני שמח לראות את השיר שאתה חושב שהוא הכי טוב שהם ביצעו אי פעם (כמו שאתה אומר, אם יש לך כל כך הרבה הופעות וראית את כולם, אז בטח יש שיר שהם פשוט הפציצו ושווה לראות) אני ממש אשמח לראות את השיר הראשון, זה השיר שלי ואני עדיין לא מצאתי ביצוע שלו... תודה נוגה

לוקח לי המון זמן לעלות כי יש לי כלמני טורנטים

פתוחים...סורי
בקשר ל...The Distance זה בדרך,אני צריך להמיר אותו לקובץAVI

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאוו גמני לא ראיתי אף פעם את

Blame it on the love of rock אני מתהה לראות!!

mikeys barking

New member
ברצינות?

אני בספק אם שניק שלך זה מה שהטריד אותה :/ היא רק שאלה למה לנעוץ, איך הסקת מזה שהיא גזענית? [
]

קבל את - Next 100 Years

אבל האאיכות היא ממש על הפנים,כי זהWMV וזה חרא של איכות,ככה שאל תתלוננו מנהלת בקשה לי אליך,אוכל להעלות את הקליפים לאתרים מסחריים אחרים בעלי קיבולת יותר גדולה כמו,יוטוב....ולפרסם קישור פה[כי זה המתחרה של הפליקס]???? ואז אוכל לעלות את הקבצים באיכות יותר טובה יום טוב

mikeys barking

New member
אני בת ^^

ולמרות שאני לא מנהלת, אבל יכולה לענות לך שלא תהיה בעיה להעלות קישורים מיוטוב. חוץ מזה שהם בכלל לא מתחרים, מאחר ויוטוב זה לא ישראלי או משהו ופליקס זה כן. (המ, זה לא כמו חברות סלולרי XD)

תקפוץץץץץץץץץץץץץץץץץ

קפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ קפץ פוץ לההההההההההההההההההההההההה

ג'ון ואללויס

שנים ג'ון ראה באלוויס פרסלי כדמות אב הרוקנרול,ואף ביצע מספר קברים משובחים אבל הקליפ הזה שבר כל מוסכמות בשירי אלוויס לדורתיו תהנו שבת שלוםhttp://www.youtube.com/watch?v=rIZX9OJKb-4

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifביצוע יפיפיה..

תודה לא ראיתי את אף פעם לג'ון יש גם כמה תנועות של אלוויס בהופעות XD

למעלה