אני רואה בכל אלו שעמדו בכיכרות וצעק
מוות לרבין (וזה לא היה מיעוט - או רק אבישי רביב, תמשיכו להתחבא מאחורי תיאוריות קונספירציה - בסוף יצא שבכירים במפלגת העבודה זממנו לרצוח את רבין לפי התקדמות התיאוריות שלכם. עשיתם עדוה טובה בהכחשת הרצח, בהעלמתו, ובמחיקת האשמה שלכם. ובזו הייתה הטעות של מפלגת העבודה, שלא ניצלה את המומנטום הזו כדי לנקות את שורשי ההסתה והאיום על הדמוקרטיה. כמו שרבין פספס את ההזדמנות לפנות את מתיישבי חברון, לאחר הטבח שביצע ברך גולדשטיין - שתרם רבות לפיגוע ההתאבדות(ואם אני לא טועה, פיגועי ההתאבדות החלו לאחר הטבח של גולדשטיין) הכל מגיע לנקודה אחת, שהימין לא עשה את חשבון הנפש שלו אחרי רצח רבין, ההסתה הרי לא באה מאספסוף של מפגינים אנגלוסקסים. אני זוכר את ההפגנות, את הכיכרות, והשלטים, שכל הנוכחים שם הרימו והצעקות " בדם ואש את רבין נגרש" ואת הקריאות "רבין רוצח" ואת הסטיקרים " צריך לחסל את רבין" ההתממות שלכן היא חלק ממערכת משומנת מאד של השכחה והסטת הנושא והאשמה שרובצת על מחנה הימין. מחנה הימין כן אשם בהכנת השטח והאווירה לרצח רבין, ביבי נתניהו אשם אישית לדעתי, בתור האחד שהוביל והנהיג את המערת ההסתה, ורצח האופי שקדמו לרצח. יצרתם אווירה שבה נוח לרצוח ראש ממשלה, ולכן אני לא סולח לכן, ולא שוכח. אולירק ברגע שבו אני אראה שאכן הגעתם לאיזה חשבון נפש, לצערי פרס בתקופת ממשלת המעבר, לא עשה כלום על מנת לבצע טיהור אורוות שלם במדינת ישראל, ולהכניס את כל הרבנים, המסיתים, והמארגנים של אותה מערכת הסתה, דבר שיתנקם בנו ובמדינת ישראל. כבר היום יוצאים אותם עקרבים מסוכנים מן המחילות שלהם, בראשם איתמר בן גביר, וברוך מרזל, אבל גם חברי כנסת , שמנסים להפוך את ההחלטה של שרון ללא לגיטימית, רבנים שקוראים לסרב פקודה, ולמרי אלים. לכן כשאתה שואל אותי, אם אני רואה בימין אשם, אז כן. הימין אשם, ולא יעזרו לכם כל מיני תיאוריות וקונספירציות, והתממות של המנהיגים ביבי עדין לא ביקש סליחה!!! וכולם זוכרם כיצד רקד על הדם וכיצד הוביל ארון מתים בצומת רעננה.