שלום!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשלום!

תנועת נוער חדשה בהקמה, הנושאת על דגלה את סמל האחדות. אז אם את/ה נער/ה דתי/ת-חילוני/ת-חרדי/ת ואכפת לכם מהמצב החברתי בארץ, מהמצב של שנאת האחים, כנסו לקומונה "נוער מדבר אחדות", דברו עם אנשים שאכפת להם בדיוק מאותו דבר, ואולי נצליח ביחד לשנות... נוער מדבר אחרת-נוער מדבר אחדות! עיזרו לנו ליצור אחדות בעם!!!

TRANSFER

New member
אני לא מאמין בזה.

בחברה שלנו אין כמעט קונצנזוס על כלום. דוגמא: איך יהודי שגר ביש"ע יכול להידבר על שמאלני שרוצה לגרש אותו מהבית?

ysabban

New member
או ההפך

איך איש שמאל, יכול לדבר עם איש ימין ששונא אותו שנאת מוות? ודוגמא מוקצנת או למשל לדבר עם תושב שטחים, שבמשך 30 שנה עשק את המדינה, התקדם ברמת החיים שלו בזמן שכל המדינה נסוגה אחורה.?

TRANSFER

New member
רגע מה ציפית שמתיישב ביש"ע

יאהב אנשים שרוצים לגרש אותו מהבית? תאר לך מצב בו אני רוצה לגרש אותך מהבית? האם תאהב אותי?? למה שימני [אמיתי] יאהב שמאלני? על זה שאתם רוצים לגרש רבע מיליון יהודים? אני למשל לא גר ביש"ע. אבל אם נניח פוליטיקאי כמו יוסי שריד מתייחס למתיישבים כחיות וכל השמאל רוצה לגרש אותו מהבית, האם אפשר לאהוב אותו? השנאה של חלק מהימנים כלפי השמאל היא לגיטימית לגמרי, מהסיבות שהזכרתי.

ysabban

New member
והיא אותה סיבה הפוכה.

אתה רואים בנו כאוייבי העם, קראתם לנו רוצחים, בוגדים, התרתם את הדם שלו, קראתם לנו רודפים, שאפשר לחסלם. ראש ממשלה נרצח מדוע שגם אני ארצה לדבר איתך? אם היה אפשר להשאר בשטחים, היינו נשארים, אבל כולנו יודעים ש רבע מליון(לטענתך - המתנחלים החרימו את מרשם האוכלוסין) למעלה מ70 מליארד שקלים או יותר הושקעו בשטחים, בעוד שמדינת ישראל, הכל הלך אחורה, החינוך, הרווחה, התשתיות - עד שבא רבין, וצמצם את התמיכה הכספית בהתנחלויות (שלדעתי זו הסיבה האמיתי שיצאו להפגין נגדו - הרי כבר היום רואים שמה שמענין את מתיישבי גוף קטיף זה הכסף שהם יקבלו - למרות שהם קיבלו אדמה ובית בכמעט חינם (ותקעו את מדינת ישראל במקום). ולכן כשאני רוצה להוציא את המתיישבים מן השטחים זה להגנתם האישית, ולטובת מדינת ישראל. מה שהם לא מבינים שכל שניי בהשארות שלהם זה סיכון חיים, ובזבוז ונזק כלכלי לכולם. אף אחד לא שמח כשמפנים אנשים מן הבית שלהם, זה לא נעים, גדל שם דור שני ושלישי, אבל צריך להגיד, נגמרה השליחות - בכשלון אבל היא נגמרה. ואף אחד לא מציע לפנות את אריאל, ואת מעלה אדומים וגבעת זאב.

TRANSFER

New member
אוי באמת קלישאות והכללות מטופשות.

"קראתם לו רוצח"- מי זה בדיוק קראתם? כל הימין אמר שצריך לחסל את רבין? אבישי רביב צריך לשלם את המחיר שלו על הסבל שגרם לאלפי אנשים אידאולוגים. ראש הממשלה נרצח ע"י מתנקש אבל אני לא מייצג את אותו רוצח. וגם אלפי אנשים אחרים לא מייצגים את אותו רוצח. ביש"ע יש 230 אלף אזרחים. כ155 יישובים חוקיים לגמרי. השקענו 70 מילארד דולר [לא יודע את הסכום אבל אם אתה אומר אני מאמין לך] . האם בדקת כמה כמה כסף השקענו בנגב? האם בדקת כמה השקענו במכרכז ? בגליל? וכו'... השקענו שם כי כל ממשלות ישראל [מאז גולדה] ראו חשיבות רבה לשטחים האלה, יותר מכל שטח אחר בארץ. נו אז מה שהשקענו שם מילארדי שקלים.. מה זה אומר? אני לא מבין את הטענה שלך.... אנחנו השקענו גם מילארדי שקלים בבנית כבישים, השקענו עוד באלף ואחד דברים. מה זה אומר? אם השקענו כסף בבניית כבישים אז זה בא על חשבון החינוך למשל. כל דבר בא על חשבון משהו אחר. לגבי הפינוי מרצון של מתיישבי גוש קטיף- כ94% מכלל אוכלוסית גוש קטיף הודיעו שהם לא רוצים לקבל שום אגורה. אם הטרנספר בהסכמה לא יעבוד תטרנספר אותם בכוח? את אותו דבר אני מציע לעשות לערבים. כל מה שאתה מציע לעשות ליהודים אני מציע לעשות לערבים. אתה מציע לגרש יהודים מקודם בהסכמה ואח"כ בכוח. ואני בדיוק כמוך רק לערבים, צריך לעודד אותם לעזוב ואם לא יעזבו נגרש אותם בכוח. מה ההבדל בנינו?

Lord Buksht

New member
אממ

שאת היהודים אתה מגרש משטחים שהם לא של המדינה(או לפחות אין עליהם הסכמה) לשטחים שהם כן של המדינה אבל הקטע החשוב הוא שהם נשארים באותה מדינה ואת הערבים אתה רוצה להעיף מהמדינה... מה שכן, אני חושב שאם יש ערבי ישראלי אחד שנמצא בשטחים, וחי בהתנחלות, אנחנו צריכים לעשות לו בול מה שעושים למתנחלים אסור להשאיר ישראלי אחד בשטחים! þ:

TRANSFER

New member
חחחח יש"ע זה לא השטחים שלנו?

אז של מי חברון? של ערפאת? של מי הר הבית של עפראת? השטח הוא אך ורק שלנו. מאז ומעולם השטח הזה היה כבוש. הירדנים כבשו את השטח מהעות'מנים העותמנים כבשו מהממלוכים הממלוכים כבשו מהאיובים האיובים מהמוסלמים המוסלמים מהנוצרים הנוצרים מהפרסים הפרסים מישראל. בכל רצף ההיסטוריה השטח היה בחזקת הפלסטינים? לגבי המשפט המטופש האחרון שלך- אם ישאירו יהודי אחד מעבר לישראל בשטח אויב. תהיה מלחמת אחים. כי אני ועוד אלפי יהודים נצא להלחם נגד השלטונות. זה מה שאתה רוצה?

ysabban

New member
אני רואה בכל אלו שעמדו בכיכרות וצעק

מוות לרבין (וזה לא היה מיעוט - או רק אבישי רביב, תמשיכו להתחבא מאחורי תיאוריות קונספירציה - בסוף יצא שבכירים במפלגת העבודה זממנו לרצוח את רבין לפי התקדמות התיאוריות שלכם. עשיתם עדוה טובה בהכחשת הרצח, בהעלמתו, ובמחיקת האשמה שלכם. ובזו הייתה הטעות של מפלגת העבודה, שלא ניצלה את המומנטום הזו כדי לנקות את שורשי ההסתה והאיום על הדמוקרטיה. כמו שרבין פספס את ההזדמנות לפנות את מתיישבי חברון, לאחר הטבח שביצע ברך גולדשטיין - שתרם רבות לפיגוע ההתאבדות(ואם אני לא טועה, פיגועי ההתאבדות החלו לאחר הטבח של גולדשטיין) הכל מגיע לנקודה אחת, שהימין לא עשה את חשבון הנפש שלו אחרי רצח רבין, ההסתה הרי לא באה מאספסוף של מפגינים אנגלוסקסים. אני זוכר את ההפגנות, את הכיכרות, והשלטים, שכל הנוכחים שם הרימו והצעקות " בדם ואש את רבין נגרש" ואת הקריאות "רבין רוצח" ואת הסטיקרים " צריך לחסל את רבין" ההתממות שלכן היא חלק ממערכת משומנת מאד של השכחה והסטת הנושא והאשמה שרובצת על מחנה הימין. מחנה הימין כן אשם בהכנת השטח והאווירה לרצח רבין, ביבי נתניהו אשם אישית לדעתי, בתור האחד שהוביל והנהיג את המערת ההסתה, ורצח האופי שקדמו לרצח. יצרתם אווירה שבה נוח לרצוח ראש ממשלה, ולכן אני לא סולח לכן, ולא שוכח. אולירק ברגע שבו אני אראה שאכן הגעתם לאיזה חשבון נפש, לצערי פרס בתקופת ממשלת המעבר, לא עשה כלום על מנת לבצע טיהור אורוות שלם במדינת ישראל, ולהכניס את כל הרבנים, המסיתים, והמארגנים של אותה מערכת הסתה, דבר שיתנקם בנו ובמדינת ישראל. כבר היום יוצאים אותם עקרבים מסוכנים מן המחילות שלהם, בראשם איתמר בן גביר, וברוך מרזל, אבל גם חברי כנסת , שמנסים להפוך את ההחלטה של שרון ללא לגיטימית, רבנים שקוראים לסרב פקודה, ולמרי אלים. לכן כשאתה שואל אותי, אם אני רואה בימין אשם, אז כן. הימין אשם, ולא יעזרו לכם כל מיני תיאוריות וקונספירציות, והתממות של המנהיגים ביבי עדין לא ביקש סליחה!!! וכולם זוכרם כיצד רקד על הדם וכיצד הוביל ארון מתים בצומת רעננה.

TRANSFER

New member
מה עם ההסתה של השמאל?

האנרכיסטים מסיתים לרצח. אז אם הם מסיתים לרצח אז כל השמאל מסית לרצח?! בהפגנה המופרסמת שהייתה בו אתה אומר שהייתה הסתה לרצח. אולי.. אבל את כל התעמולה [רבין בלבוש נאצי] הכין אבישי רביב. ההפגנה ברובה היתה הפגנה לגיטימית. אין לי הוכחות ברורות לכך, אבל אם הגעת להאשמות של העבודה ברצח. אז לדעתי לפרס יש חלק חשוב בכך. אני לא רוצה להיכנס לכל זה עכשיו. השב"כ גם נטל חלק חשוב ברצח רבין. כל מערכת ההסתה זה רק אבישי רביב. תראה לי הוכחה אחת שרב הורה לרצוח את רבין. אם לא תראה לי הוכחה ברורה אז אתה שקרן! רבנים שקוראים לסרב פקודה? מהשמאל הכי פחות צפיתי שיגיד משהו בעניין. ושוב תראה לי הוכחה שאדע על מה מדובר.

ysabban

New member
שוב תתכסו באבישי רביב

זכור שתלמידי ישיבה מהשטחים הכינו את הפ]וסטרי האלו במכונת הצילום של הישיבה ואם בהוכחות חפצת, יש לי את כולן, מתועדות. ציטוטים ותמונות - אבל אתה לא תאמין כי זה בא מהתקשורת השמלאנית עוכרת המדינה, שונאת ישראל.

ysabban

New member
יקח לי יום יומיים, אבל הוכחות יהיו

הכל נמצא אצלי תוייק אבל עמוק בארון. ואם הוכחות אלו לא יספיקו, אני מוכן לנבור בארכיון של בית אריאלה, בכל העיתונים שיצאו עד לרצח רבין.

youvall

New member
המממ

פוסלא דנורא, אומר לך משהו? דין רודף אומר לך משהו? אדוני היקר, רבנים, אישי ציבור מן הימין, כולם אחראים לרצח רבין-כל מי שהיה בהפגנה נגד רבין שראו את רבין במדי אס אס ושקראו רבין רוצח רבין בוגד ולא התרעם על כך-אשם ברצח רבין!!! תכף תבוא ותגיד שפרס תיכנן את הרצח כדי לזכות בראשות הממשלה, נכון? אתם מעוררי רחמים! הימין, נתניהו בראשו, יחד עם רבני יש"ע קרא קריאות לחיסולו של רבין בגלל תהליך אוסלו! הימין אחראי באופן חד משמעי לכך שרבין נרצח! ואם אתה תגיד לי שלא שמעת על הפולסא דנורא, אני אשלח אותך למרכז רבין למורשת ישראל ליד אוניברסיטת ת"א, תדבר עם הארכיון ותבקש מהם את כל החומר שיש להם על הפולסא דנורא...

מ א י ה 28

New member
למה להכפיש - ניסית? זו הבעיה של

השמאל - הזיות ומחשבות שלא לעיניין.

ysabban

New member
זו לא הבעיה שלי, הצגתי את ההפך לתגו

לתגובה הקודמת, מדוע תמיד השמאל הוא הבעייתי, הרי המגיב לפני נתן דוגמא שהתגובה שלי התבקשה. השנאה והאיבה שהוא רוכש לנו, "איזה מתנחל ירצה לדבר עם שמלאני שכל מה שהוא רוצה זה לגרש אותו מהבית"... ומלבד זאת, ניסיתי , ואין דבר כזה אחדות, זו מילה יפה כדי לברוח מהבעיות האמיתיות לא צריך לחפש אחדות, או לרדוף אותה, כי זה לא אפשרי, הטיעונים הקודמים שלי. אם כבר צריך להתעסק יותר בכללי הדיון, בצורת המשחק הדמוקרטית, בדרך בה יתנהלו ויכוחים. על זה יש מה לדבר,

ש

שלמה איזקסון

Guest
צרפתם את פרס?הוא כל הזמן מדבר אחדות

ysabban

New member
ואני גם לא מאמין בתנועות "אחדות"

כי אחדות לא צריכה להיות, ולא תהיה, תמיד יהיו חילוקי דעות, והבדלים אידיאולוגים, זה מה שמניע את המשחק הדמוקרטי (בגבולות הברורים) כל ניסיון לגרום לאחדות מזוייפת, או לדעה אחת שווה של כולם, יגרום לדיקטטורה, לאיבוד האיזון והבלמים במדינה.

מצב של אחדות......

אינו מצב שבו לכולם דעה אחת, אלא מצב בו אני מקבל את הדעה שלך, ואתה מקבל את הדעה שלי, ויחד אנחנו יושבים, ולםעמים משאירים את הדעות מאחורה. צר עליכם אחיי היקרים, צר לי שאיבדתם כל רצון לאחדות. כל חיי (הקצרים) תרמתי למענן אחדות העם, ואני מאמין בכל ליבי כי זה מה שהעם צריך. כוחנו באחדותינו! אחיי היקרים, אני קורא לכם לבוא, להצטרף, לפעול, לשנות... נוער מדבר אחרת- נוער מדבר אחדות!

למעלה