ע-נ-ת-י

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif ע-נ-ת-י

בהצלחה היום מחזיקה לה אצבעות בטוח שתצליחי ותעברי לשלב הבא תעדכני אותנו איך היה ומה שרת אנחנו איתך בחוץ ניצנים בקיץ באדי

maybesure

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה לענת הערב!! תגלי לנו מה תשירי?

Miss פטל

New member
כבר היית שם?

מצטער בשבילך
אבל תסתכלי על זה אחרת- עברת חוויה חד פעמית, ולא תסבלי מתחושות של "ומה אם.." ואיך עובד כל התהליך הזה? מה עברת שם היום?

maybesure

New member
בהצלחה בפעם הבאה

היי ענתי, אולי עכשיו לא ינחמו אותך מילים-אבל אני מאמינה שכל אי הצלחה במקום אחד היא פתח להזדמנות טובה יותר במקום אחר. האמיני שההזדמנות תבוא, והיא תגיע. אנחנו לא מתייאשים ממך! קבלי חיבוקים

ענתי 10

New member
תודה חמודות ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

בסה"כ היה נחמד. ראיתי את צביקה הדר ואת יואב צפיר, ועוד מאוד אנשים שבטח כמה מהם נזכה לראות בטלויזיה. האמת מזל שלא עברתי בשלבים הראשונים, כי היום יש כמה שלבים של אודישנים שימשכו בטח עד שעות הערב המאוחרות. ובטח כמה מאכזב בשביל אלה שישארו עד הלילה אם הם בסוף לא יעברו וילכו הביתה - ובטוח יהיו עשרות כאלה! מה שכן - היום הזה השאיר לי משהו בלב. פתאום הבנתי שאני מתגעגעת לימים בהם למדתי מוסיקה, להופעות, להתרגשות הזאת, לקהל, לכפיים, לפרחים אחרי ההופעה. זה ממש ממש חסר לי. ואני לא יודעת מה לעשות עם ההרגשה הזאת.

אולי תשירי לנו

בשבילנו את הזמרת של הפורום ומבחינתו עברת את השלב הטוב ביותר עצם זה שניגשת והעזת את בסדר ואת משלנו באדי

ענתי 10

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

lili81

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבשבילי את כוכבת

ענתי.. יורשה לי לומר.. שאת מוכשרת בהחלט.. ואם את מוכשרת בשירה כמו בקלפים.. אז בטוח יבואו עוד מלא היזדמניות בדרך.. אל תתיאשי.. עברת חוויה מדליקה לאללה.. הלוואי עליי.. לי אין אומץ להראות את כישורי לאנשים שאנני מכירה.. אז כל הכבוד.. ושיהיה המון הצלחה בהמשך..

ענתי 10

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אגב, ראיתי את המייל שלך מאתמול, אבל פשוט לא הספקתי לענות.

polegra

New member
ענתי

באם השירה כל כך חשובה לך למה שלא תשירי בחבורת זמר?? נכון זה לא זוהר כמו כוכב נולד ושאר התוכניות אבל ככה את יכולה לשיר להתאמן ולהופיע על במות זה נסיון טוב שאת צוברת וגם תזכי לעשות משהו שאת אוהבת טלי

../images/Emo24.gif מבינה את התחושה שלך

אבל נסי להסתכל על מה שהרווחת - גם חוויה וגם ניסית. ולנסות ולא רק לחלום זה חשוב מאוד. ואל תתיאשי, תמיד יש מקום בעתיד להגשמה עצמית.

../images/Emo24.gifענתי כל הכבוד

כל הכבוד על התעוזה והאומץ. כל הכבוד שהלכת כל הכבוד שנשארת ושרת ולא ברחת. ובכלל כל הכבוד על הכול, בשבילנו לפחות בשבילי את הכי הכי. אז את מוזמנת לשיר לנו.... ואני יכולה לומר לך שיש בי אף קינא שהלכת ועשית וניסית שזה לדעתי הכי חשוב, והלווי שלי יהיה כזה אומץ.
שרון

למעלה