קיסרי זה לא מחלה טוב נוי שתבוא עוד יומיים ותביא איזה טעימת בולבולים
נ נעיתה New member 14/5/09 #21 ../images/Emo132.gifקיסרי זה לא מחלה טוב נוי שתבוא עוד יומיים ותביא איזה טעימת בולבולים
ת תפוחימו New member 14/5/09 #22 מזל טוב ברבית ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif (תראי איך גררת אותי מהמחבואה) שמחה מאד מאד בשביל כולכם ומצטרפת להקלה. שימי, שימי איזו תמונה!
מזל טוב ברבית ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif (תראי איך גררת אותי מהמחבואה) שמחה מאד מאד בשביל כולכם ומצטרפת להקלה. שימי, שימי איזו תמונה!
S sarity33 New member 14/5/09 #23 סיבה טובה לצאת מהמערה(1) ברבי יקרה. כל כך כל כך שמחה. עבר לי מה זה מהר מאז פגשתי אותך בסוף העולם (להבים). שמחה שמחה שהכל עבר בשלום וידייך מלאות. נשיקות
סיבה טובה לצאת מהמערה(1) ברבי יקרה. כל כך כל כך שמחה. עבר לי מה זה מהר מאז פגשתי אותך בסוף העולם (להבים). שמחה שמחה שהכל עבר בשלום וידייך מלאות. נשיקות
ב ביחד ננצח1 New member 15/5/09 #25 ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif איזו בשורה משמחת! מאחלת בריאות, אושר ונחת לך ולכל המשפחה! תהנו ממנו! חיבוקים ונשיקות מירי
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif איזו בשורה משמחת! מאחלת בריאות, אושר ונחת לך ולכל המשפחה! תהנו ממנו! חיבוקים ונשיקות מירי
ב ברבי28 New member 17/5/09 #26 תודה רבה חברות יקרות עשה נעים בלב לקרוא את השרשור הזה, שליחה שאני לא מגיבה אישית לכולם, אבל רק תודה לזברה הכתומה שליוותה כל שלב והרגיעה בכל נקודה, ולכל יושבות המערות שהפציעו פה פתאום - ריגשתן אותי - תישארו
תודה רבה חברות יקרות עשה נעים בלב לקרוא את השרשור הזה, שליחה שאני לא מגיבה אישית לכולם, אבל רק תודה לזברה הכתומה שליוותה כל שלב והרגיעה בכל נקודה, ולכל יושבות המערות שהפציעו פה פתאום - ריגשתן אותי - תישארו