שרשור פרק 8 - ואחרון

SuperKeren

New member
נו, אז לדעתכם הזכיה מוצדקת?

לדעתי האישית, רוב התמונות של ג'ון, הן אותה תמונה. רק עם רקע אחר. כל פעם אותו פרצוף, אותן עיניים, אותו מבט. שום גיוון, שום העברה של רגשות. הוא גם לא ממש רוצה את זה, יש לו חלומות אחרים הרבה יותר גבוהים בחיים אליהם הוא שואף. החיים כדוגמן יהיו לו קשים, הוא פשוט הטיפוס הנינוח והשליו שטוב לו איפה שהוא, שרק רוצה לגלוש ולעשות אהבה. רק בתצלומי העירום, הוא הצליח איכשהו להוריח את עצמו רק בגלל שהוא פשוט נראה כמו פסל. פשוט יצירת אומנות. בתמונה על הכורסא הגוף שלו מפוסל וסימטרי בצורה בלתי רגילה, אבל הפנים נראות סובלות ומתות. בתמונה שליד החלון, האור, התנוחה, והמבט שסוף סוף השתנה (רק בגלל שהוא לא מסתכל על המצלמה?
), עושים את זה. הגוף שלו נראה מפוסל. פשוט יצירת אומנות. למרות כל זה, אני לא בטוחה אם הוא יוכל להיות דוגמן רב-גווני. הרי יש לו הליכה מצ'ואית של גולש מקליפורניה (
), השפה שלו (למרות שהוא לומד מקצוע חשוב ושואף להיות אסטרונאוט) קצת רדודה וגורמת לו להיראות טיפש - דבר שהוא לא. למרות כל אותן בעיות, יש לו אישיות מקסימה ואוהבת, בשילוב עם גוף מפוסל בצורה סימטרית להפליא - היה מצב שהוא לא יזכה?! --------------------------------------------------------------------- לגבי רוב: כל התמונות, מעלפות פשוט. האישיות - מקסימה ומעניינת. ההעמדות מול המצלמה, העיניים והרגש. כל בגד, כל מה שישימו עליו - יושב מצוין. הוא חי אופנה ותרבות. בגלל כל הסיבות והאלה ועוד, הוא ממש מתאים להיות דוגמן של מסלולים, דוגמן אופנה ועוד. הגבר היחיד שהוא יכול לעבוד עליו הן אולי הזרועות שכשהן במנוחה ולא בפעילות, לא נראות שריריות כנגד החזה והבטן. ולסיכום, חבל שלא יכלו לבחור 2 דוגמים שיזכו. למרות, שאני בהחלט מאמינה ששניהם ימשיכו בתחום (אולי רוב יותר מג'ון, אלא אם כן משהו ישתנה בג'ון) ויהיו מצויינים בו! הרי עם קצת תרגול, כולנו יכולים להיות דוגמנים
מה דעתכם על המתמודדים והבחירה הסופית?

MoRaN242966

New member
?? השפה שלו??

יענו צורת הדיבור שלו??..אני דווקא חולקת עליך פה...השפה שלו עשירה בצורה מפחידה..אם תשימי לב לצורת הדיבור שלו ובמונחים שהוא משתמש... תיקראי ראיונות שלו אחריי הזכייה וכו' ואת תראי שצריך לקרוא לפחות פעמיים כדי להבין מה הוא אומר...ובקשר לתמונות..יכול להיות שיש לו את אותו מבט אחד למצלמה אבל בכל זאת הוא מעביר משהו שונה לכל תמונה ותמונה...רוב גם היה מועדף עליי אבל הוא מתאים לדעתי לצילומי חליפות וכאלה..כל מיני סגנונות פשוט לא הולכים עליו לטעמי למרות שאני מאוד מאוד אהבתי אותו.. וסתם משהו...ממ אם כבר אני כותבת אז אני רוצה לציין שאני אישית לפחות לא ראיתי שום מבט שונה אצל קווין פיק בכל תמונה אפשרית...אותו מבט (יהיר ומתנשא אם אתם שואלים אותי..)..אולי זה בגלל שאני לא מתה עליו, אבל..

SuperKeren

New member
אממ

דווקא אצל קווין פיק יש שוני. נגיד אם תסתכלי בתמונת לוח השנה שלו, הוא מחייך ונראה נינוח ומאושר. שלא כמו ג'ון ששוב, מעביר את היד בשיער, שוב נשען ומבליט את שריריו, ושוב בוהה במצלמה. תראי, אני לא אומרת שיש משהו רע בלבהות במצלמה, אבל בתור דוגמן אתה צריך לספק גיוון ולספק את הקליינט שלך. אם תסתכלי על תמונות של קווין למשל, תוכלי לראות בקמפניי פרסום שלו שהוא כן מביא משהו שונה כל פעם, והוא כן יודע לעבוד עם הגוף שלו. נכון שהוא מתנשא ויהיר אם תרצי, אבל כשאני מבקרת אותם כדוגמנים אני מבקרת אותם כדוגמנים ולא בדרך שבה הם באמת. אלא אם כן הוא מעביר את השחצנות הזאת בפגישות עם קליינטים וכו'. לגבי השפה של ג'ון המממ.. תראי אין ספק שהוא חכם והכל, אבל לא צריך לשמוע פעמיים את מה שהוא אומר. מספיק לי שהוא "נגנב" פעם אחת וזהו. רוב החיים שלו מאז שהוא גילה את הים, היו בחופים ובין הגלים ככה שאין ספק שהוא סיגל לעצמו מבטא, שפה ודיבור שאופייני ל"גולשים". זה ברור אחרי הכל.. ודווקא בגלל שהוא כל כך מורגל לעשות הכל באיזי, ונינוח, לא לדאוג לכלום, ורק לגלוש כל היום - אני בספק אם הוא יוכל להחזיק זמן רב בעולם הדוגמנות מבלי לפרוש עקב לחצים. אבל לכי תדעי, אנשים משתנים.

MoRaN242966

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גררר

doawsoncreek

New member
ג'ון הורס ת' בריאות!

הוא מדהים פשוט מדהים! כמה יופי בבן אדם אחד. חוץ מזה שהוא בכלל לא נראה טיפשי, הוא טרזן מתוק וחמודדד!! הניצחון היה מגיע לו! (למרות שידעתי שהוא ינצח כבר מפרק ארבע,זה היה ברור).

רוב היה צריך לזכות בעיניי.

הוא פשוט יותר יפה, ויותר מתאים. אני בכלל רציתי שתהיה תפנית וקווין פיק יזכה

מי שהיה צריך לזכות זה פאולו!!!

הוא ממש שווה חוץ מזה שאמרו שיש לו קרחות כבר הוא בן אדם מושלםם!!!! ויש לו ממש לוק של דוגמן!

אבל הוא משעמם

כל התמונות פשוט זהות אחת לשנייה. צריך שהוא ידגמן מאחורי מסך ירוק ופשוט להחליף את הנוף.

koral669

New member
לא מסכימה...

פאולו מושלם בצורה מטורפתתתתתתת.....
בחיים לא ראיתי בנאדם כל כך יפה... אני חושבת שאם הוא היה רוצה הוא היה ממשיך לדגמן.. אבל אין לו אופי של דוגמן כאילו כן אבל הוא לא רוצה להיות דוגמן.. חבל...

Izushka

New member
../images/Emo10.gifאוףףף רציתי שרוב יזכה...

למרות שידעתי כבר ממזמן מי יזכה.. אבל בכל זאת התמונות עירום של רוב יצאו הרבה יותר יפות משל ג'ון.. אם לפי זה הם בחרו את המנצח אז רוב היה צריך לנצח... אבל גם ג'ון שווההההה
ככה ש.. מזל"ט לג'וני..

למעלה