מיטללל

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo115.gif../images/Emo18.gif

"יתכן שתתאכזבי אל תחשבי שכל אחד שיש לו קול סקסי - נראה טוב אני חוויתי את זה על בשרי..." מה ניסיונכם מוכיח ? כמה קול שווה אומר משהו ? כמה זה קולע ? דוגמאות יתקבלו בברכה

Anna Karenina

New member
קולות..../images/Emo99.gif

אני אישית מאוד אוהבת קולות רדיופוניים, נמוכים קצת, אבל עדיין גבריים. זה כיף, זה קול שנעים לשמוע. מבחינתי, אם זה מישהו שאני מדברת איתו בטלפון, לפני שראיתי אותו, הקול יכול להשפיע. אבל אם זה מישהו שפשוט לא עושה לי את זה ,אבל עדיין יש לו קול יפה, מיותר לציין שאני לא אהיה איתו..נכון?! (-:

MAX D

New member
יווווו ../images/Emo24.gif

שנים
מה שלומך חומד? כמה זמן לא שמענו ממך

בשלולית

New member
חחח מוכרת לי ההודעה הזאת מאיפשהו../images/Emo3.gif

(האמת שהיא לא הבינה אותי ממש... כי הוא אמר שלי יש קול סקסי - קצת מעליב מה שהיא אמרה
----- לא חשוב!)
קול שנשמע טוב בטלפון... ברור שזה עושה משהו... אבל יצא לי לא פעם להכיר בנים שנראים ממש טוב והקול שלהם לא היה כזה סקסי... וכמו שאמרו לפניי... לא הייתי יוצאת עם מישהו שכל מה שמושך אותי בו זה הקול הסקסי שלו... ולשאלתך... לפעמים זה בא ביחד, לפעמים לא.. אין לדעת

מניסיון של אחת שעובדת ברדיו

בחורים עם קול סקסי וגברי לא תמיד יראו ככה..! אני נתקלתי בכמה וכמה מזעזעים מיוחד!

Bassman

New member
It works.

I like my voice, and apperantly girls like it too.
it make everything easier cause when i talk they actually listen.

לא יודע בקשר לזה...

אבל נכון סובלימינל הזה ממש מסריח??
סתם מה שיש לי להגיד זה שלדעתי מישהו/מישהי(במקרה שלי מישהי) עם קול טוב כזה זה משהו מאור מושך. ולא חושב שבחור עם קול סקסי יראה טוב. כאילו, גם לא חושב ההפך. פשוט חושב שאין קשר בין הדברים. וזהו.

s h i r k u s h

New member
האמת שבד"כ אני גרועה בזהץץץ

דיברתי פעם עם מישהו עם קול סקסי בטירוף ונפגשנו ו... לא, פשוט לא.

למעלה