Hello אני חדשה. נעים מאוד -אור-
P puritania New member 9/1/05 #3 . היי אודליה כמו שהזכרתי אני אור. עוד חודשיים בת 16 (1.3) ואממ פעם ראשונה נדמה לי שאני רואה פורום כזה, על המקום שאני הכי שונאת בעולם. (schools are prisons). ממ, שומעת מטאל, ואממ זהו נראה לי. אז נעים מאוד ושיהיה לכם יומטוב.
. היי אודליה כמו שהזכרתי אני אור. עוד חודשיים בת 16 (1.3) ואממ פעם ראשונה נדמה לי שאני רואה פורום כזה, על המקום שאני הכי שונאת בעולם. (schools are prisons). ממ, שומעת מטאל, ואממ זהו נראה לי. אז נעים מאוד ושיהיה לכם יומטוב.
S shiroosh999 New member 10/1/05 #13 ואני שיר. ../images/Emo3.gif בת 14 וקצת, מבית שמש, מכורה למחשב, בעיקר לפורום הזה, חולת מוסיקה, וזהו. איזה מאגניב שיש חדשים!!! ברוכים הבאים!
ואני שיר. ../images/Emo3.gif בת 14 וקצת, מבית שמש, מכורה למחשב, בעיקר לפורום הזה, חולת מוסיקה, וזהו. איזה מאגניב שיש חדשים!!! ברוכים הבאים!
M MikeY fReAk New member 10/1/05 #9 היי בן../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif מממ כתוב כבר בשרשור שאני אודליה אז.. אני עוד כמה ימים בת 14, הידד![: ספר לנו גם על עצמך^^..
היי בן../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif מממ כתוב כבר בשרשור שאני אודליה אז.. אני עוד כמה ימים בת 14, הידד![: ספר לנו גם על עצמך^^..
ט טרופר13 New member 10/1/05 #12 היי לכם קצת על עצמי- אני בן 13 מהמרכז אוהב בעיקר ספורט, מחשבים, סרטים, לצאת עם חברים, לבלות ולעשות שטויות
היי לכם קצת על עצמי- אני בן 13 מהמרכז אוהב בעיקר ספורט, מחשבים, סרטים, לצאת עם חברים, לבלות ולעשות שטויות
S spiritspirit New member 10/1/05 #7 היי אור מותק ברוכה הבאה../images/Emo187.gif =]]] איזה כיף שיש חדשים