FOUR

יה-יה

New member
../images/Emo124.gif FOUR

עשו תמיד כמיטב יכולתכם. מיטב יכולתכם אינו קבוע. הוא משתנה מרגע לרגע והוא תלוי בכם. אתם מחליטים מהו מיטב יכולתכם בכל רגע נתון. ספרו, אם בא לכם, מה שבא לכם, על יישום/אי-יישום ההסכמה.

יה-יה

New member
שבוע של מיטב היכולת

בעבודה - השבוע יצאתי בכל יום מהעבודה עם תחושת סיפוק עצומה, בהרגשה טובה שעשיתי עבור כל אחד מהאנשים (בעיקר הקטנים
), שבאים אתי במגע - כמיטב יכולתי. גם עבור עצמי. יה-יה
(צריך הרבה זרועות בשביל לעשות כמיטב יכולתי)

~דויד~

New member
באתי לבקר ../images/Emo13.gif

אם למשל אני לא חש בטוב, ומישהו מבקש ממני עזרה, אני אומר לו שאני לא חש בטוב ולא אעזור לו כרגע. חוכמה גדולה, נכון? ובכן, עבורי זה לא קל לומר לא לבקשת עזרה... את הרעיון של לעשות כמיטב יכולתי אני מפנים כעת מאחר ואני באמת לא בשיא הבריאות כרגע...
דויד

יה-יה

New member
אתה יכול לעזור לי במשהו? PLEASE...

יש לך שקל להלוות לי עד לשבוע הבא?? מה לא???
קודם כל, תרגיש טוב (ואם לא הולך לך לבד, יש פורום נהדר שממש יכול לעזור. יש שם שני מנהלים מקסימים... בקיצור, שווה לנסות
). דבר שני, כשאתה אומר ´כן´ לבקשה מסוימת, למרות שלא מתאים לך (מכל סיבה שהיא והיא לא חשובה כרגע)- האם אתה מניח שאם תגיד ´לא´, מישהו ייעלב/ייפגע/יחשוב עליך כך וכך? או שיש סיבה אחרת? שמחה שבאת
יה-יה

~דויד~

New member
בשבילך אני מוכן להשקיע

אני אשלח לך מטבע של שקל בדואר מהיר (זה ממש זול - רק איזה 100 דולר)... כן, אני מניח שאם אגיד לא אז מישהו יכול להפגע, או לחשוב שאני איזה אגואיסט, או שלא לאהוב אותי יותר.

יה-יה

New member
אבל דוד שלח אותי ../images/Emo13.gif

עזוב, אני כבר אבוא לקחת
--------------------------- "כן, אני מניח שאם אגיד לא אז מישהו יכול להפגע, או לחשוב שאני איזה אגואיסט, או שלא לאהוב אותי יותר." (מיומנו של דויד) ואם >הוא< ייפגע - מה יקרה *לך*? ואם >הוא< יחשוב שאתה איזה אגואיסט - איך זה ישפיע *עליך*? ואם >הוא< לא יאהב אותך יותר - במה זה ישנה *אותך*? ואם >לא בא לך< לענות - אז *אל* תענה. אני עדיין אוהַב אותך !!!! (וגם אם לא, מה אכפת *לך* ממני בכלל
? זה הסרט שלי
) אוהבת בכל מצב, יה-יה

~דויד~

New member
מה יקרה לי?

הפחד שלי מעימות מגיע לדעתי מנסיונותי בגלגולים קודמים. קיים בי פחד עמוק וחרדה בפני עימותים. פחד ממוות, פחד מפגיעה פיסית, פחד מפגיעה רגשית, פחד מאונס.

~דויד~

New member
הבנתי, מה יקרה לי כיום?

היום אני יודע כי אני בטוח ומוגן. לא יקרה שוב דבר למעשה. לדוגמא: מכסימום יפטרו אותי מהעבודה (זה קרה בעבר). אבל זה תמיד לטובה

למעלה