DM AftesShow Party

הגר26

New member
../images/Emo124.gifDM AftesShow Party../images/Emo124.gif

DEPECHE MODE Official AfterShow Party 03.08.06 אחרי 25 שנות פעילות, דפש מוד מגיעים לישראל להופעה היסטורית מול כ-50,000 איש בפארק הירקון, ביום חמישי, 3.8.2006. עבור רבבות מעריצים מגילאים שונים זוהי סגירת מעגל והתגשמות חלום לראות את דפש מוד מופיעים על במה בישראל... מיד בסיום ההופעה, מועדון דפש מוד ישראל, בהפקה חסרת תקדים, מקיים את מסיבת ה-After Show הרשמית במועדון ה"קולטורה" בשיתוף עם מועדון ה"בארבי" הצמוד, ומארח את חברי להקת דפש מוד במתחם VIP מיוחד שהוקם לצורך העניין. המתחם תוכנן ועוצב ע"י מעצבת פנים וכולל פינות ישיבה, בר פרטי ומאובזר, כיבוד ועוד. המתחם מאובטח כמובן לגמרי ע"מ לשמור על הסדר. במהלך המסיבה, בתיאום והסכמת חברי הלהקה נפגיש מעריצים בצורה מבוקרת לצורך מפגש קצר, צילומים וכד'. לרגל האירוע, מועדון ה"קולטורה" ומועדון ה"בארבי" הצמוד יהיו מחוברים ע"מ לקלוט את כמות האנשים הרבה הצפויה להגיע ו-2 הרחבות יתפקדו עם מעבר חופשי. הרחבה המרכזית לובשת אף היא תפאורה מיוחדת ומקצועית עבור האירוע החשוב. במתחמים מחכים לכם 5 תקליטנים - DJ אורן שריג, DJ אבנר פרידמן, DJ שחף שוורץ , DJ טל ארגמן (1984) ו-DJ צח זמרוני (1984) שינגנו Depeche Mode, שנות ה-80, גל חדש ואלקטרוניקה טובה...על מסכי וידאו ענקיים נקרין קליפים והופעות חיות. בנוסף נחלק לכם המון פרסים הכוללים דיסקים רשמיים שהוקלטו מההופעות ע"י Live Here Now, אלבומים, סינגלים, יחד עם אלכוהול מתוגבר, כיבוד קל ועוד... מסיבת ה-AfterShow הרשמית - מועדון דפש מוד ישראל מארח את חברי להקת דפש מוד. יום חמישי 03.08.06 מייד בסיום ההופעה בפארק הירקון מועדון ה"קולטורה" – הרצל 154 פינת קיבוץ גלויות, תל אביב (הכניסה מסביב דרך ה"בארבי"). מחיר כניסה: 30 ש"ח לרוכשי הכרטיסים דרך המועדון 50 ש"ח מחיר רגיל אין הגבלת גילאים פרטים נוספים בדואר האלקטרוני: [email protected]

super girl 15

New member
../images/Emo9.gifואייי... אחרי ההופעה כולם יענו..

רצים ל"בארבי"..? או שלפני זה אפשר לראות אותם בVIP?!

הגר26

New member
הבארבי והקולטורה יהיו מועדון אחד

באותו ערב, והמתחם VIP שבו הלהקה תהיה יהיה שם. אני תוהה רק אם יהיה מספיק מקום לכל מי שיבוא או רוצה להגיע... בנות - כוננות מחשופים!

super girl 15

New member
חחחח אז הבארבי הוא מאחורי הקולטורה?

אוקייי.. מה שאני צריכה זה.. איך להגיע מהר מהפארק לשם...

זושי

New member
או, זאת מסיבה ששווה לחכות לה

אנחנו נהיה מסריחים, בשוק מההופעה, באקסטזה, בהלם, כבר אמרתי מסריחים? חלק מאיתנו מחוסרי אנרגיות אחרי יום שלם של לחכות בתור ולעמוד מול התופעה, בטח שנהיה מסריחים, אבל זה יהיה שווה... איי איי איי... אולי נעשה מקלחת קודם...

ו א נ ס ה

New member
לי זה לא כזה חשוב החלק הזה דווקא.

אין לי מסר חשוב להעביר למרטין.... העיקר המוזיקה וההופעה.

super girl 15

New member
../images/Emo201.gifיש אפשרות שאני אתנחל.....

עם מישהו על איזה טרמפ...
נראה לי בעיתי להגיע לקולטורה במונית לבד מפארק הירקון!! יהיה שם מלא מלא אנשים שיוצאים וכל זה... אז אם למישהו לא צפוף והוא מגיע למסיבה מיד אחרי ההופעה...
אז.. אז.. אוף אולי אני קרצייה אבל אני מבטיחה לסתום כל הדרך...
תקפיצו אותייייי..... בעעעע.... ב'קשה...

super girl 15

New member
../images/Emo4.gifעם מי בדיוק אני יארגן?!

אני בדד מהבוקר.. צביקה בא לך לחלוק איתי מונית בצמך?!

Ice machinE

New member
פאק מי אנד קול מי סוזי../images/Emo70.gif

אחרי ההופעה אני יכול לקחת מישהו או מישהי איתי על הקטנוע כדי להגיע כמה שיותר מהר לשם

סוזי?! סוז קאט מאי נאמבר...../images/Emo3.gif

סורי, הייתי חייב, ראיתי ת'שם, ישר עלה לי לראש המשפט...

steelwater

New member
נשמע ממש טוב!

וואו, נשמע מעולה. יכול להיותך שאני אבוא. יהיה מגניב לפגוד את דפש מוד. כל אחד יכול ללכת לפגוש אותם או שצריך משהו מיוחד בשביל זה? אני אל בטוח יכלך גם כי זה הרבה כסף ואחרי שקניתי כרטיס להופעה אני לא רוצה להוציא עוד כל-כך הרבה כסף.

למעלה