Cereus Peruvianus תראה

fency

New member
לאה מה היית שמה במקום בעציץ הזה ?

הוא מיועד לחצי צל ....אבל אני יכולה להזיז אותו לשמש מלאה ...אשמח לכל רעיון ....

טסונמי1

New member
עוד מעט יגיעו קולאוסים יפים

יש מישתפלים ויש זקופים תוספת צבע נהדרת או טורניה TORENIA או פורטולקה רב שנתית -זו עים הפרחי הורוד הגדול -שמש לאורנטיה-LAURENTIA- שמש או חצי צל

מייקלה1

New member
תתחדשי.את הוינקה, הייתי מעבירה

לעציץ נתלה או סלסלה ותולה בפרגולה או בין ענפי העץ.

fency

New member
מיקלה תודה על הרעיון ...עד שתהיה

פרגולה אמצא איזו סלסלה ואעביר אותה בינתיים אתלה על איזה עץ ...לא יקרה לה כלום אם תוך מספר ימים היא תועבר פעם שניה ?

fency

New member
גמאני לא ...חיפשתי ביגור משו שיהיה

משתרע שיכסה את הכדים וזה מה מצאתי ...ובכלל בהמלצתה של מייקלה אני הולכת להעביר אותו מהכד הזה לאיזה כד שיהיה בעתיד תלוי אגב הגנן שלי טוען שהיא אלימה מאוד ומתפשטת במהירות שיא ....שאסור לשים אותה באדמה כי היא תשתלט על כל הגינה....אבל מאחר ואני לא בונה עליה בגינה אלא בכד לא כל כך חשוב לי ...

אם היא דומה לוינקה הזוחלת הרגילה

הרי שאצלי היא אכן השתלטה על כל הצמחים. בסוף הקיץ קצצתי אותה די חזק, והיא הופיעה שוב במלא התנופה.

fency

New member
במסלעה הוכנסו לאותה קערה נר הלילה

הצהוב וחברים שאני לא זוכרת מה קוראים להם אחד כחול ואחד לבן ....כשיגדלו קצת ועוד כדים יתפנו אפריד ביניהם ...

fency

New member
וגם איזו מרווה אם אני לא טועה תפסה

מקום במסלעה במקום הספרקסיס שסיים ...

fency

New member
לנרקיס שעדיין פורח הוספתי לוטוס

אדום ....האם הוא ישרוד ת'שמש של יולי אוגוסט במסלעה או שהוא צריך צל חלקי?

fency

New member
ולעציץ הספרקסיסים השני הוספתי את זה

אבל אין לי משוג מה שמו ...ובכלל יש לי בעיה קטנה קשה לי להעריך כמה שתילים לשים בתוך כד שעדיין נמצאים בו פקעות כדי שבעתיד הם יכסו את הכד כולו ....

fency

New member
והסקיבולה עם עוד משהו שהעלים שלו

דומים לפורטולקות אולי זה פרוטולקה לא זוכרת מה לקחתי במשתלה ...העקר שבעתיד הצמחים ישתפלו ויכסו את הכדים שבמסעלה ....

fency

New member
גננית אני מסכימה איתך שהם יפים אבל

המסלעה לא נראית טוב כמו שנראתה כשהייתה בלי כדים ...אמנם הם מגינים על הצמחים מהנזק של צ'יפ אבל איך לאה אומרת זה נראה כמו בית קברות של עציצים ...יותר מדי ....ואת הרי יודעת שאני מטורפת על הכדים ...אבל במסלעה צריך ליצור כיסוי ...

למעלה