G GAL RICHARDSON New member 8/3/06 #15 מאורוש=]../images/Emo77.gif אם זה יהיה ברחובות אין סייכוי שאני אוכל לבוא...כי זה נורא נורא רחוק לי אבל אני אבוא אם זה יהיה בנתניה אז בבקשה תתחשבו כי אתן לא יודעות כמה זמן אני מחכה למפגש פורום...
מאורוש=]../images/Emo77.gif אם זה יהיה ברחובות אין סייכוי שאני אוכל לבוא...כי זה נורא נורא רחוק לי אבל אני אבוא אם זה יהיה בנתניה אז בבקשה תתחשבו כי אתן לא יודעות כמה זמן אני מחכה למפגש פורום...
C crazy smiley New member 11/3/06 #27 אני חושבת שכדאי שאני לא אכתוב...כי ממילא אני אף פעם לא אוכל לבוא למפגשים אז סתם חבל שאני אזכיר את זה כל הזמן
אני חושבת שכדאי שאני לא אכתוב...כי ממילא אני אף פעם לא אוכל לבוא למפגשים אז סתם חבל שאני אזכיר את זה כל הזמן
ד דולב23 New member 7/3/06 #10 ../images/Emo127.gif ואני חייב לציין שפעם גם הקיר שלי היה מלא פוסטרים וכאלה, היום אין אפילו פוסטר אחד לרפואה בקיר, אבל אני רוצה למסגר תמונה של הבויז ולתלות אותה על הקיר, כדי לתת קצת חיים לאחד הקירות בחדר.
../images/Emo127.gif ואני חייב לציין שפעם גם הקיר שלי היה מלא פוסטרים וכאלה, היום אין אפילו פוסטר אחד לרפואה בקיר, אבל אני רוצה למסגר תמונה של הבויז ולתלות אותה על הקיר, כדי לתת קצת חיים לאחד הקירות בחדר.
C chenwest New member 9/3/06 #23 ../images/Emo128.gif סתם נו אני תכף אצביע הדר בכלל לא עלוב,דווקא מקורי אגב,החתימה שלך פשוט הורגת
C crazy smiley New member 11/3/06 #28 ../images/Emo127.gif הצבעתי יש לי כמה פוסטרים על הדלת (כי על הקירות לא מרשים לי )