Anastacia Top 10 Songs

arke02

New member
not that kind../images/Emo35.gif

שפוט שיר פולחן
יש לו גם רמיקסים ממש יפים, עם גריסה קצת שונה של השירה מאשר בדשיסק. PLDD- שיר נחמד, מסר יפה ונחמד בכללי, אבל אני גם מסכים שהוא הקטע החלש ביותר בדיסק. לא שהוא גרוע במיוחד...

FreakOfNature

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|כנסו../images/Emo26.gif

אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על NTK - דווקא שיר חביב - Fאנקי כזה, עם attitude. חביב... אני עכשיו מקשיב לו

drnaji

New member
יגאל ../images/Emo26.gif

למה שלא נעשה,כמו באירווזיון,ונדרג את השירים החביבים עלנו (שיטת ה1-8 נק,10 נק לבסוף לשיר הכי אהוב 12 נק) מכל דיסק בנפרד... כלומר נקח כל דיסק,וכל אחד ינקד את השירים שהוא אהב מאותו דיסק בשיטת האירווזיון,ומכל דיסק נקח את שני השירים שקבלו הכי הרבה נק (ואפשר לעשות גם סיבוב בונס לשירים שהגיעו למקום ה3),ואז בסוף בסוף אחרי שנקבל 10 שירים (או משהו כזה) נבחר את השיר הכי טוב של אנסטסיה
WOW התלהבתי,יגאל פליז,אני אמור להתחבר מהבית מחר,אז אם אני אתחבר אני אקח על עצמי את האחריות לסכם את התוצאות... אני צריך את עזרתך כי אני לא יודע את כל השירים לפי הדיסקים... תחזור אליי,ואם אני לא אחזור אליך,זה שוב רבתי עם בזק,ואני יחזור ביום ראשון

drnaji

New member
קולולולולולולוללול ../images/Emo26.gif

סוף סוף,אחרי אין ספור מריבות עם בזק,התחברתי מהבית,אז עכשיו אני יהיה פה יותר,ונתחיל בבחירת השיר הכי יפה של אנסטסהיה... דבר שני,היום אני חוגג יום הולדת 20,ולכן אני לא יהיה כאן... אז מחר אני יהיה,בטוח,ואני אשלח ליגאל מסר אישי ובו נחליט סופית איך מה ומו... אז תהנו...

גם אני אדרג ../images/Emo98.gif

אבל לא יצא לי ממש לשמוע את כל השירים שלה
(רק את אלו שהיו ב-MTV בשנתיים-שלוש-ארבע האחרונות ומהCD האחרון) .
Paid my dues Sick and tired time left outside alone one day in your life welcome to my truth​
השאר הם מהתקליטור החדש שלה (לא זוכר את השמות ואין לי אותם לידי כרגע
) אני בושה

למעלה