7.12.

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

כריס -לגיטימי לגמנרי איך שהוא מרגיש. והוא צודק! היא אוהבת את לוק! אז שתהיה עם לוק ולא איתו, כמו איזה שני מפגרים שמתחתנים בלי לחשוב בחול! ><

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הוא לא מפגר, הוא רצה את זה לחלוטין. היא מטומטמת - היא לא מבינה שחתונה לא נועדה בשביל ריבאונד, זה לא אמור להיות משהו זמני וזה לא נועד לרפא או לנסות לטשטש פצעים. איך אומרים? זבש"ה. הייתה צריכה לחשוב על זה קודם.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifאיזה עצוב!!

לפחות זה והפרק הקודם..חוזרים להרגיש כמו גילמור כזה. אני כ"כ כועסת על לורליי. כ"כ!!! אבל גם כריס דביל, כאילו אני מבינה אותו לגמרי..היא נפרדה מלוק ורצה אליו. שיגעה אותו. רוצה לא רוצה..ואז רוצה. הולך, יוצאים, מתחתנים. מבחינתו..היא זורמת, למה לא? הוא אוהב אותה..למה שירצה לראות את זה שהיא לא באמת התגברה על לוק? אבל היא, היא טיפשה..שהיא חושבת שישר להכנס למערכת יחסים, אחרי פרידה כזאת קשה זה טוב. גם אותה אני קצת מבינה. היא נואשת למישהו רציני, מוכן, בשל..שירצה להתחתן איתה ולהקים משפחה. אבל אחרי שהיא ממהרת לחתונה, היא מבינה שהיא לא אוהבת אותו. היא מתכחשת, כה? אבל אי אפשר להגיד שהיא לא מבינה.. והיום עם המכתב. זה היה כזה יפה!!
הוא תמיד יהיה שם בלהבלה קיטש דביק. אבל זה עשה את העבודה..
ושוב, למה היא לא סיפרה לכריס? יואו היא כ"כ לא יודעת איך להתנהג במערכת יחסים..בחיי, היא נראה לי יותר גרועה ממני.. [ולי עוד לא הייתה מערכת יחסים בכלל..
אבל היא כזאת טיפשה.
] הרי היא הסתירה את זה ממנו..כאילו,היא באמת הסתירה! שמה מתחת לשמיכה, סיפרה שהיא עסוקה בדברים אחרים..ואז היא שמה את זה במגירה הראשונה כאילו היא רוצה שהוא ימצא את זה. טוב לא יודעת..אני ממש חופרת ואין לי נקודה. זה סתם היה עצוב. רורי בכלל לא כזה בנאדם טוב, היה ממש מוזר לשמוע את פריס. לוסי הייתה לבושה ממש יפה.
לא רוצה שמרטי יעלם שוב.
עצוב עם ריצ'ארד וההתקף לב, זה היה ממש ממש מלחיץ. סוקי- ישר חשבתי על הריון..אבל לא הבנתי איך. זה היה מעפן. כאילו מצחיק-לא מצחיק שכזה. קצת יותר מדי..באמת. ילד שלישי. סתם כי אין מה לעשות עם העלילה שלהם ואיך לפתח אותה. סתם. סוקי הייתה סתם מציקה.לא מצחיקה בכלל. בלה. לא אהבתי. דייייייייייייי לחפור איילת.
טוב, אז די.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif דרך אגב, ../images/Emo58.gif

הכניסו את סוקי להריון בסדרה כי השחקנית בהריון.

Alaithlos

New member
האמת שמבחינתי..../images/Emo58.gifבאג|

הקטע של ההריון פתר את הבעיה שהייתה אז עם העיקור. כאילו, כמו שג'קסון הציג את זה, היא אומרת לו והוא פשוט הולך ועושה? זה לא עובד ככה.. לפחות זה פתר את החוסר הגיוניות של הפרק ההוא..

o0Invisible0o

New member
כן, אבל. בלה.

ברור שאם הם היו חושבים על זה הם היו אומרים את זה, מראים לנו או משהו.. זה לא הגיוני, אבל זה גילמורי. ועכשיו זה כבר מוגזם.
זה ממש "אה, כן היינו חייבים להכניס את זה איכשהוא..אז שינינו כל מה שהיה קודם.."

Blossom

New member
בכלל בזמן האחרון../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

כל העלילה תפורה שם בגסות. מי שכותב עכשיו בכלל לא יודע מה לעשות עם עצמו אז הוא מכניס דמויות שנעלמו רק בשביל שניים וחצי פרקים [מרטי] וזה בכלל לא קידם את העלילה. וזה שלוסי סלחה לה ככה זה ממש פתרון עלוב. לפחות שיתעמתו, שיהיה קצת אקשן! וכל פעם שמשעמם להם הם מכניסים את סוקי להריון. אוף! אז מה אם השחקנית עצמה בהריון? גם שרה ג'סיקה פרקר הייתה בהריון באחת העונות של 'סקס' [נראה לי החמישית] וזה לא נכנס לעלילה. ואולי אני אשמע חסרת רגישות לחלוטין אבל וואט דה הל - סוקי גם ככה די גדולה, גם אם היא בהריון במציאות בקושי נרגיש בזה! [ת'כלס, אני צודקת לא?] אלקסיס איבדה כל יכולת של משחק - משחקת בפונינט שלה כל הזמן [אפילו שהיא התחילה עם הפוני הזה] לורן נראית אומללה כל הזמן ונכון שככה הדמות אבל די, בחייאת ראבק! מה עם קצת צחוקים? מזל שיש את ליין וזאק פעם במאה שנה. הדמות הכי נורמלית שם, וכמה קשה לי לומר את זה, זה לוק. שנשאר לוק ועדיין מתפתח יפה. אולי כדאי שהם יחליטו מה הם עושים עם רורי כבר? היא נראית כ"כ תלושה ובלי שום קו עלילה נורמלי. סתם תוקעים לה שורה פה ושורה שם. בלעע. ועם כל זה שאני אוהבת את כריס, אני נדירה אני יודעת, הסיפור הזה חייב להיפתר כבר. החלמה מהירה לריצ'רד ואיפה מישל???

Aranel Nenharma

Well-known member
בקשר להריון

בעונה השלישית בפרק של תחרות הריקודים סוקי וג'קסיין רבו על זה שהוא רוצה 4 ילדים ב4 שנים והיא לא. עם תהיה עונה שלישת וסוקי שוב תיכנס להיריון הבקשה של ג'קסיין תתגשם.

למעלה