../images/Emo58.gifאיזה עצוב!!
לפחות זה והפרק הקודם..חוזרים להרגיש כמו גילמור כזה. אני כ"כ כועסת על לורליי. כ"כ!!! אבל גם כריס דביל, כאילו אני מבינה אותו לגמרי..היא נפרדה מלוק ורצה אליו. שיגעה אותו. רוצה לא רוצה..ואז רוצה. הולך, יוצאים, מתחתנים. מבחינתו..היא זורמת, למה לא? הוא אוהב אותה..למה שירצה לראות את זה שהיא לא באמת התגברה על לוק? אבל היא, היא טיפשה..שהיא חושבת שישר להכנס למערכת יחסים, אחרי פרידה כזאת קשה זה טוב. גם אותה אני קצת מבינה. היא נואשת למישהו רציני, מוכן, בשל..שירצה להתחתן איתה ולהקים משפחה. אבל אחרי שהיא ממהרת לחתונה, היא מבינה שהיא לא אוהבת אותו. היא מתכחשת, כה? אבל אי אפשר להגיד שהיא לא מבינה.. והיום עם המכתב. זה היה כזה יפה!!
הוא תמיד יהיה שם בלהבלה קיטש דביק. אבל זה עשה את העבודה..
ושוב, למה היא לא סיפרה לכריס? יואו היא כ"כ לא יודעת איך להתנהג במערכת יחסים..בחיי, היא נראה לי יותר גרועה ממני.. [ולי עוד לא הייתה מערכת יחסים בכלל..
אבל היא כזאת טיפשה.
] הרי היא הסתירה את זה ממנו..כאילו,היא באמת הסתירה! שמה מתחת לשמיכה, סיפרה שהיא עסוקה בדברים אחרים..ואז היא שמה את זה במגירה הראשונה כאילו היא רוצה שהוא ימצא את זה. טוב לא יודעת..אני ממש חופרת ואין לי נקודה. זה סתם היה עצוב. רורי בכלל לא כזה בנאדם טוב, היה ממש מוזר לשמוע את פריס. לוסי הייתה לבושה ממש יפה.
לא רוצה שמרטי יעלם שוב.
עצוב עם ריצ'ארד וההתקף לב, זה היה ממש ממש מלחיץ. סוקי- ישר חשבתי על הריון..אבל לא הבנתי איך. זה היה מעפן. כאילו מצחיק-לא מצחיק שכזה. קצת יותר מדי..באמת. ילד שלישי. סתם כי אין מה לעשות עם העלילה שלהם ואיך לפתח אותה. סתם. סוקי הייתה סתם מציקה.לא מצחיקה בכלל. בלה. לא אהבתי. דייייייייייייי לחפור איילת.
טוב, אז די.