22:00

../images/Emo124.gif 22:00 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תזכורת! היום ב- 22:00 אין איחורים והתנצלויות. חוצמזה ... רציתי תרוץ לפתוח שרשור חדש ולהודיע לכולם ש- אני פה!!!! ( והאמת... כי כמה השיגו אותי שבוע שעבר בפתיחת השרשור של התזכורת... את היום השגתי אותכם!!! * מוציאה לשון* ) סתאאם!!! התגעגעתי אז הקדמתי... מי שפה מוזמן להתחבר לצינור האינפוזיה המרכזית... וזהו... אז מי פה?

מה קורה?

מתכוננת? אל תשאללללללי.... זוכרת את העצה שנתתי לך לגבי זה שלא תראי פרקים לפני מועד השידור שלהם? אז... זהו ..שאני מתביישת להודות שלא עמדתי כבר בפיתוי עם כל הספויילרים האלה... וראיתי את אדריפטד...( כלומר חלק....) וחלק מ 02*9 ... ואני מאוד מתביישת במעשיי... אבל אי אפשר להאשים אותי... אני כבר לא עומדת במתח... וממש ראיתי רק טיפה בים. ואני מתווכנת להפסיק. ומיד. ...אני רק מקווה שאני אעמוד בזה...

אני כבר לא עמדתי בזה...

ואני שונאת את עצמי על זה....מאוד.... כי זה לא מסודר , ואני הורסת לעצמי את הרצף... זה מבאס.... אני רוצה לראות ה- כל ביחד!!!!!!! אופ! למה אי אפשר לעשות איזה מרתון ג'אג של שבוע...כככככל הפרקים מהתחלה עד עונה 9. אתם מתארים לעצמכם את גן העדן הזה ??.?!!!???
? אני לא אצא מהחדר שבוע! אפילו לא לנשום..חחח... איזה חלומות....

shipper heart

New member
הא הא הא הא הא הא אני כל כך גאה בי

חחחחחחחחחחחחח *smileing that evil grin of hers (WTF) ha ha ha* הצלחתי לדחוף אותך לצד הרע!!! מי איז סו פראוד אוף מייסלף!!!
אני אה בך כוכך!!! חחחחח עשית את זה you've made your way to the bad side of the force!! now me *darth vader LOL* is your master and i'll tell you everything you need to know and to do to stay in this side....remember may the force *cough LOL cough* be with you!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איי!!!! ידעתי!!!../images/Emo121.gif שדה!

ידעתי..תמיד... הרי זה לא שקמתי איזה בוקר וחלטתי: זהו אני הולכת להרוס את כל מה שהתאפקתי בשבילו. ידעתי .... איזה שד קטנטן עמד לי מאחורי האוזן ואמר כל הזמן : גו פור איט...גו פור איט. עכשיו אני גם יודעת מי זה הקטנטן הזה! גלללללללללללללל! אני אהרוג אותך!!! אוףףףף! ועכשיו אחרי שראיתי את מה שראיתי... הכיצד אוכל לשוב אל תמימותי האבודה??? רק שתדעי לך... את תשאי בתוצאות... האושר לא יימשך כ"כ הרבה זמן... שהרי את למדת אותי לילה אחד את מעשה חטא ההורדות ....וכעת יש לי הררררררבה שאלות. כמו. למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה? מאק עמדה ככה בגשם ובכתה? איך אפשר לעשות לה את זה? למה?תנו לה קצת ספייס...לנשום... איך אפשר... אני נחנקתי... אח... שתדעי לך גל. את אדריפטד ראיתי. את לייפליין לא. מה שאומר שדרכי אל האושר רצופה וסלולה מכשולים. ( למרות שאדריפטד זה אחרי LL בכל זאת... עבורי זו תהיה מנוחה קטנה ... אחרי מה שראיתי באדריפטד.... ימות הטסריקקי!!!!) בקיצור. מקווה שהבהרתי לך את עמדתי. תרצי או לא , הבאת את זה על עצמך. את תקועה איתי...
פור בטר אור פור וורס!
אני מחכה רק לך ב- 10. בכיליון עניים.

shipper heart

New member
*לוחשת לפיבס השדון שלי "great job u

did there...you've turned another one into my hands ha ha ha* חיחי נכון אדריפט כזה תקוע עם המוות של אבא של הכלבה?! גררררר זה היה יכול להיות הרגע המאושר בחיי כשהיא הגיע לשם ואז הזו*ה הייתה שם גר.....כזה מעצבן

גל... אני לא מפסיקה לבכות בגלל זה!

אני צריכה
ים וניחומים... כי אם זה ממשיך ככה... עוד ימצאו אותי באברבנל!!!!

shipper heart

New member
שולחת מלא חיבוקים וניחומים ונשיקות.

חחחח אני אשחרר אותך בערבות חחחח או אוציא אותך מבתי משוגעים *כולם שם חברים שלי...חחח הפיצולים שלי נודדים חיחיחי*

Nushi G

New member
איך היא נדחפה הכ**ה!!!!! הרסה רגע

שיפרי מושלם!!! *סניף* *סניף*

אבל למה אתם מתביישים!!!

אני מעבירה ימים כלילות בציפיה ובאה אחת כזו, גוזלת לי את הרגע המושלם ואתם מתביישות לקרוא לה כ-ל-ב-ה!!!!!!!!?????????!!!

shipper heart

New member
חחחחח כן...זה בערך מה שהתכוונתי

לרשום...חחחח וכן היא כ-ל-ב-ה מי הייט הר!! ביץ'!! גררר אבא שלה לא יכל לחכות ככה יומיומיים כדי שמאק תוכל לבוא להארם באותו הערב ולעשות את החיים שלי מושלמים?!!??!?!?!? ואז כשהם כבר יצאו *למרות שהם לא ידעו שהם יוצאים...מסובך* CB נכנסה להריון והיו חייבים להרוס את הכל...נו פייר!! גררר וואי אתם קולטים שעוד 4 פרקים הפרק ה200 של הסידרה?! יש את good intentions, people vs. secnav, crash ואז את הפרק ה200...יוווו יכול להיות שזה יצא ביומולדת שלי
בכולופן- סוזי ברור שהם חברים שלי!! כ-ו-ל-ם!! הפיצולים שלהם באים מדי פעם לבקר את ברטה והפיצולים של ברזל ואנחנו עושים מפגשים כאלה חחח

Nushi G

New member
מה זה משנה אם יש 200 פרקים או

3000 אם הם לא נותנים להארם ומאק להיות ביחד?!?!?! הא? הא? הא? תעני לי על זה!!!!

shipper heart

New member
אז ככה...בפרק 915 ../images/Emo58.gif!

הארם ומאק יוצאים לסידיוטי, ווב לא מוזכר, והארם כנראה הולך לטוס מה שיגרור קטע שיפרי אדיר כי מאק תמיד מודאגת כשהוא טס. עכשיו בגלל הסיפור עם מרדית' *זונה* המקום באנאפוליס ב14.5 התפנה ואני מאוד מקווה שהארם יקח אותו לעצמו...למקרה ש...מה שגם במאי זה היומולדת של AJ...הקטן הכוונה....ומיודע?! אולי בפרק ה200 יעשו לנו טובה גדולה ויתנו לנו איזה נחת או משו?! אז זה שווה כי זה כבוד...אני יכולה להגיד לך מה שווה שלחברים יש 230 פרקים אם מוניקה לא נכנסת להריון?! אבל זה שווה כי זה כבוד ולא הרבה סדרות מגיעות לזה, בטח שלא כשהם עדיין בשיא הרייטינג...

גל סה"כ אמרתי שאפשר לומר את המילה

כלבה. את השתולללללללת..... ואמרת ז.....? שמעתי נכון???? אני מתגלגלת כרגע מצחוק על השטיח ...על הכסא...על המקלדת.... ת-ו-ת-ח-ית על!!!! נתנה למקלדת את הדרור לה היתה זקוקה. גל רולז! חא..חא...חא...חא...

למעלה