1X22 - "ירח דבש" - 19:50

Elizabell

New member
../images/Emo124.gif1X22 - "ירח דבש" - 19:50

תקציר הפרק: בפרק החותם את העונה, דורשת סטייסי שבעלה יעבור בדיקות, אך האוס מתעקש שהעניין תחת שליטה. על אף שתוצאות הבדיקות תקינות, מצביעים התסמינים על כך שהוא גוסס. האוס נלחם בתעלומה ביחד עם צוותו. __________________________________________ מידע נוסף על הפרק: http://www.housemd-guide.com/season1/122honeymoon.php תסריט הפרק תמונות1 תמונות2 צפייה מהנה אנה :)

booba 1

New member
../images/Emo207.gifשאלה

ממש אהבתי את הפרק. אחד הטובים :) אבל יש לי שאלה נכון מארק היה משותק? אז איך בהתקף כאשר האוס הזריק לו את הקוקטייל מארק צעק? הוא היה משותק. כשמשותקים לא מרגישים שום כאב לא?

nog16

New member
אני מניחה

שהוא צעק לא בגלל הכאב, אלא בגלל העובדה שהאוס הזריק לו למרות ההתנגדות שלו.. והוא יותר קילל את האוס מאשר צעק מכאב אם זכור לי נכון... ואכן אחד הפרקים הטובים:)

אממ....

נראה לי שזה היה בגלל שהוא היה עצבני על האוס שלמרות ההתנגדות שלו האוס לא ממש התיחס אליו ויותר לדעתה של סטייסי.....וזה גם משו...כי הוא היה עצבני גם על סטייסי שמחליטה מה שהיא רוצה לחיים של כולם ופה זה מזכיר את הפרק הקודם שסופר כל סיפורו של האוס וסטייסי... אחד הטובים שבפרקים.... חבל שהוא לא מת.... סטייסי הייתה מתעצבנת על האוס.. אהה ושאלה- זה היה הפרק האחרון של העונה הראשונה??

shahar615

New member
פרק מדהים

אני לא מאמינה שלא ראיתי גם את הפרק הזה בסיבוב הראשון.. כל כך מגניב לראות פרק כמו זה אחרי שראיתי את כל העונה הקודמת, זה נותן הסבר לכל הדברים שלא הבנתי במהלך העונה.. פרק טוב מקווה לראות כבר בשבוע הבא את העונה השניה.

S o u l i s t

New member
קמרון שברה שיאים בלעצבן!

אבל הפרק מעולה, וכיפי לצפייה...
שנאתי את מה שהוא עשה לקאדי, דוחה מצידו!! אבל נסלח לו כי זה האוס

לא נשכח ולא נסלח!!! הואס&קאדי לנצחח

למה הוא לא רוצה אותה ??!!! אוףף אני כלכך מחכה לרגע שם יהיו ביחד הם כל כך מתאימים!!!! הוא אומר משו - היאעוקצת אותו.... היא אומרת משו- ואז תורו לעקוץ אותה ולהיפך.... וקמרון מעצבנת אותי!!!!! שתפסיק עם כל הרחמנות הזאת.... האוס&קאדי!!!

YaEl 15

New member
פרק יפה...ועצוב...

הפתיחה הייתה מצויינת, וכל התחרותיות בין האוס למארק לכל אורך הפרק הייתה מעולה ומצחיקה. Cameron: Any thoughts? Foreman, you gonna contribute, or you too tired from stealing cars?I’m being House. It’s funny חחח... עוד ציטוט מצחיק: House:I will not have sex with you! Not again! Miserable, that first time. All that desperat administrative need קמרון כל הזמן חיטטה והייתה ממש תקועה, היא עיצבנה אותי במיוחד בסוף כשהיא אמרה לו שהיא חשבה שהוא לא מסוגל לאהוב, אבל עכשיו היא מבינה שהוא פשוט לא אהב אותה... ממש ריחמתי על האוס...במיוחד כשסטייסי ומארק התחבקו, והוא עמד בצד והסתכל...גם סצנת הסיום הייתה עצובה... אהבתי את ההאוסטייסי ((-לא ידעתי איך לקרוא לזה-)) בפרק. אם אי פעם היה לי איזה שהוא צל של ספק, עכשיו אני כבר בטוחה לגמרי, קמרון לא מתאימה להאוס. אפילו לא קצת--סטייסי לעומת זאת... דרך אגב, (בטח שמתם לב, אבל לא משנה..)השיר הראשון שנוגן בסצנת הסיום היה אותו שיר שנוגן בסצנת הסיום של הפיילוט, ואת המילים של השיר השני, קדי אמרה להאוס (גם בפיילוט) Cuddy: Oh, I looked into that philosopher you quoted, Jagger, and you’re right, “You can’t always get what you want,” but as it turns out “if you try sometimes you get what you need.” עוד ציטוט מצחיק: House:I will not have sex with you! Not again! Miserable, that first time. All that desperat , administrative need

S o u l i s t

New member
למישהו יש השערה

למה קוראים לפרק honey moon, מלבד העובדה שירח הדבש גרם לפיענוח הקייס? הרי לשמות הפרקים של האוס כמעט תמיד יש יותר ממשמעות אחת...

shahar615

New member
אולי כי

האוס לא אהב את העובדה שסטייסי התחתנה (+ירח דבש וכל העסק). כן דפוק, אני חושבת שהסיבה הכי הגיונית היא מה שאמרת.

למעלה