1x07
"

בפרק הזה יש רמיזה למשהו ענק

בפרק הבא,אני יר קלטתי שראיתי את בזמנו [אני רואה עם ארצות הברית] בכל מקרה שבוע הבא מחכה לכם הפרק הכי מפתיע ומאגניב בורוניקה מארס [כולל אלונה טל]

תתש

New member
אולי לילי וורוניקה ../images/Emo58.gif

הן אחיות ודנקן נפרד מורוניקה כי היא אחותו למחצה. מה שמצד אחד זה הגיוני כי לילי וורוניקה היו החברות הכי טובות וכמו אחיות וגם לפי הפרקים הקודמים נראה שאמא של לילי שנאה אותה. אבל מצד שני זה לא הגיוני כי לפני שני פרקים בפלאש-בק ראו את קית' והקיינ'ס מחכים ביחד לילדים ולא נראה לי שהם היו נותנים דנקן וורוניקה לצאת ביחד. לוגן וויבל היו ענקיים הפרק, במיוחד לוגן שמתחיל לנער את התדמית של המופרע ומגלים שהוא בן טוב עמוק עמוק בפנים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא הבנתי לא הבנתי!!!

לא הבנתייייייייייייייייייייי!!!! למה ורוניקה כביכול אשמה במה שקרה?! מתחילת הפרק אני מחפשת לראות איפה היא אשמה במשהו שקורה ועד הסוף עוד לא מצאתי!!! מה היא קשורה למה שקרה?! היא רק חקרה את הדברים אבל לא השפיעה עליהם!!! ולמה אבא שלה היה כיביכול צריך לקרעקע אותה!?

Sweet Misery

New member
אולי

בגלל שהיא פתחה פצעים ישנים וגרמה כאב לג'ינג'ית שאני לא זוכרת את שמה. וגם בגלל שהיא עירבה את אבא שלה בעניין ירו באבא החורג של הזאתי. ולמה לקרקע? אולי כי קית' אמר לורוניקה להישאר בבית והיא לא נשארה. או משהו. או שלא. לא יודעת.

Charmed Gal

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בהחלט פרק טוב. גם לי התחילו חשדות שאולי ג'ק הוא האבא האמיתי של ורוניקה. אולי זה מה שלילי גילתה? וגם דאנקן גילה ובגלל זה הוא עזב אותה כי היא אחותו.
אבל יש בתאוריה הזו שני חורים גדולים: 1. לילי ו-ורוניקה ואפילו דנקן לא צריכים להיות בסביבות אותו גיל? לא יכול להיות שכולם יצאו מאותה אמא בהפרשים כאלה.
רגע, אולי לילי לא בת שלה?! אולי הייתה פה גם איזו החלפת תינוקות? אולי אנחנו בכלל צופים ב'ימי חיינו'?!
2. נניח וזה נכון ועזבו את החור השני, אם גם דנקן יודע למה אותו לא רצחו? בעצם אולי פשוט לא יודעים שהוא לא יודע... אני אוהב סדרות שגורמות לי לחשוב.

Charmed Gal

New member
גאד, אני מפגר.../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שכחתי לרגע שהנושא פה הוא האבא ולא האמא.
ורוניקה בכלל הבת של אמא שלה, זה האבא שאנחנו לא בטוחים לגביו. אני ממש עייף.
אז החור הראשון שלי הלך ביי ביי, אבל מה עם החור השני?

אתה לא מפגר, פשוט עייף ../images/Emo13.gif

ובקשר לגילאים, גם אני תהיתי על זה - לילי ודנקן אמורים להיות תאומים? בהפרש של שנה? כנראה שהסיבה שרצחו את לילי לא קשורה ישירות לזה שהיא ידעה מי אבא של ורוניקה, ואולי רצחו אותה כי היא ידעה ורצתה לספר. אולי איימו גם על דנקן ולא פגעו בו כי הוא לא סיפר ואנחנו לא יודעים על זה.

Charmed Gal

New member
תודה.../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

האמת שאני יכול להיות גם וגם.

אתה צודק. אתה מפגר..../images/Emo3.gif

ותפסיק עם ה"צעירים חסרי מנוח", זה משפיע עליך מאוד מאוד לרעה. פתאום ג'ק אבא של ורוניקה, דנקן יצא עם אחותו.. פשש, ממש סרט ערבי לתפארת.

Charmed Gal

New member
ימי חיינו.../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואני אפסיק, כי העבירו את זה ל-15:05 כשאני בבית ספר.
(לא שככה הייתי רואה את זה באופן סדיר, פעם בשבוע אולי)

Charmed Gal

New member
אמרתי, אני צופה בזה.../images/Emo3.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לפעמים. אבל לא עוד.

LadyLuvJess

New member
מה?! העבירו את זה?!

שיט. עכשיו לא יהיה לי מה לראות אחרי בי"ס. טוב, אני גם ככה בבי"ס רוב הימים בשעות האלה. אז אני אצטרך להתחמק רק מחצי פרק. דווקא לא נורא כ"כ. חהחה.
--- זה היה חסר פואנטה להפליא. oh well...

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif

היה פרק טוב, במיוחד הקטעים של לוגן ו-וויבל, וגם אני לא ממש מבין את הקטע של לילי ודנקן, בקשר לזה שג'ייק (זה ג'ייק או ג'ק?!?) הוא אבא של ורוניקה, לא נראה לי כמו שכתבתי בשרששור של הסקר, הייתה לי סיבה טובה למה לא אבל שחכתי אותה, אני לא בטוח אם זה בשרשור הזה אבל מישהו אמר שאולי זה שליאן וג'ייק היו חברים זה מה שלילי רצתה לספר לורוניקה, אז גם עם זה אני לא מסכים משתי סיבות: 1.היא הייתה נרגשת ושמחה לגבי זה 2.היא כבר ידעה עוד קודם ולא סיפרה לה, אז למה דווקא עכשיו. ועוד דבר אחד, לאן וולאס נעלם?!?

למעלה