תרגומים

shakira5

New member
../images/Emo63.gifתרגומים...../images/Emo63.gif

שלוםם...בוקר טוב!
היה לי קצת זמן אז תירגמתי כמה שירים ואני מקווה שלא יהיו טעויות אבל אם יש אני אשמח אם תתקנו! Dia De Enero-יום של ינואר פגשתי אותך ביום אחד בינואר עם הירח על האף שלי ולראות שאתה כן , בעיניך , איבדתי את עצמי איזו הסחת דעת שלומיאלית ואיזו סנסציה מתוקה . ועכשיו שאנחנו הולכים בעולם כמו אינס ובנטין כבר שמתי לב כמות החתכים שהשתקפו עלייך במהלך הדרך אבל האהבה המשוגעת שלי היא הרופא שלך אני הולכת לרפא את הנפש המתאבלת שלך אני הולכת להשאיר אותך כמו חדש והכל הולך לעבור , בקרוב תראה את הזריחה . אתה , יותר מכולם , מגיע לך לשמוח . בקרוב תראה הפצעים שלך יחלימו כל פעם קצת בקרוב תראה איך החיים בעצמם יבטלו את עודף המלח בים ולמרות שהייתה זר אפילו במדינה שלך אם אני אשאל 'איך קוראים לזה ? ' (מבטא קולומביאני) או אם אני אשאל 'מה אמרתה ? ' (מבטא ארגנטינאי) ותבכה עם רגש כשתקשיב לבאנדונון . ואפילו אם אתה נראה כאדם בעל מוח עצוב , והליכה עצלנית , אני יודעת מה גורם ללב שלך כאב בגלל זה רציתי לכתוב את השיר הזה בקרוב תראה הפצעים שלך יחלימו כל פעם קצת בקרוב תראה איך החיים בעצמם יבטלו את עודף המלח בים

shakira5

New member
../images/Emo63.gifSombra De Ti-הצל שלך../images/Emo63.gif

Sombra De Ti-הצל שלך אני אתן לגיטרה שלי להגיד את כל מה שאני לא יודעת להגיד בעצמי או שאולי אני צריכה לחכות עד שהשעון התוקפני יפסיק לתכנן את סופי. חיוכים כואבים כל כך זה לוקח את הכל רק לנשום בגלל שלא להיות איתך פה זה מספיק רע בשבילי אני עדיין מוקפת על ידי הצל שלך ואני עדיין מסתובבת פה האם כל המילים שאמרנו והנשיקות שנתנו אחד לשניה כמו תמיד היום אני חושבת עיך כדאי שתדע שפיסות מפיך בלי כוונה מפוזרות פה וכל יום בלי לחשוב אני נתקלת שוב בזיכרון ישן אחר ובאיזה היסטוריה יוונית חדשה אם אני לא יכולה להיות איתך אני לא יכולה לא להיות איתך יותר זה נהיה קשה יותר ויותר להיות שמחה אני עדיין מוקפת על ידי הצל שלך ואני עדיין מסתובבת פה האם כל המילים שאמרנו וכל הנשיקות שנתנו אחת לשניה כמו תמיד היום אני חושבת עליך כל המילים שאמרנו וכל הנשיקות שנתנו אחת לשניה כמו תמיד היום אני חושבת עליך

shakira5

New member
../images/Emo63.gifSomething-משהו../images/Emo63.gif

Something-משהו כשאתה לוקח אותי בזרועותיך כשאני מסתכלת אל תוך עינייך אני רואה שרק אלוהים אחד קיים זה לא להאמין לפני שפגשתי אותך לא הייתי ברת מזל כל נסיך חלומות איבד את הקסם שלו אחרי 12 ואז באת וגרמת לעבר להראות מצחיק שמת את הסנדלים הישנות שלי לישון על המדף אם זה היה אמור לקרות , אל תכריח אותי להיות חופשייה וגם אם לעולם לא נתחתן תמיד אוהב אותך מותק , בצורה ילדותית פזמון : בגלל משהו יש בך משהו שאני לא יכולה לעמוד בו דברים הם כמו שהם כשאני מסתכלת לך בעיניים הן אומרות לי שאלוהים עדיין קיים ויש משהו משהו בך שאני לא יכולה לעמוד בו דברים הם כמו שהם כשאני מסתכלת לך בעיניים הן אומרות לי שאלוהים עדיין קיים אתה גורם לי להאמין , אתה גורם לי להאמין אני אוהבת את החום והריח של הגוף שלך את הצורה של השפתיים שלך את הגודל של האף שלך אני אוהבת את זה שכל מה שאתה אומר נשמע מצחיק ואתה גם המנשק הכי טוב שהכרתי אי פעם ראית את מי שאני באמת בלי איפור בלי בגדים ואתה מקבל אותי כמו שאף אחד אחר לא ותמיד אוהב אותך מותק עם עיניים סגורות פזמון : בגלל משהו יש בך משהו שאני לא יכולה לעמוד בו דברים הם כמו שהם כשאני מסתכלת לך בעיניים הן אומרות לי שאלוהים עדיין קיים ויש משהו משהו בך שאני לא יכולה לעמוד בו דברים הם כמו שהם כשאני מסתכלת לך בעיניים הן אומרות לי שאלוהים עדיין קיים. חלק בצרפתית .

shakira5

New member
../images/Emo63.gifFool-טיפשה../images/Emo63.gif

Fool-טיפשה תספר לי שקרים , תכה אותי בפנים , רק.. תאלתר , תעשה משהו חכם במיוחד זה יגרום לי לשנוא את שמך לנצח . אתה יכול לקלל , אתה לא הייתה נוגע אי פעם באישה . טוב , רק תן לי להגיד , אתה לא יותר מדיי רחוק מ-אולי . כל יום אתה מוצא דרכים יותר טובות לפגוע בי . אבל אני לא יכולה לעשות כלום אם אני סתם טיפשה שתמיד הלב שלי מכוון אלייך עד הזמן שבו אתה משנה את החוקים אני אמשיך לרדוף אחרי הסוליות של הנעליים שלך אהה , טיפשה... הפסקתי לשמוע את הסיפור הישן שלי כל לילה , אני משלמת לגיהינום בשביל כבוד . אני מתביישת אבל יותר מצטערת . כל הכאב הזה מתחיל להרגיש כמו הנאה . עם עוד דמעות , תהפוך ים למדבר . תזרע לי מלח על הפצעים ואמשיך להודות לך . אבל אני לא יכולה לעשות כלום אם אני סתם טיפשה שתמיד הלב שלי מכוון אלייך עד הזמן שבו אתה משנה את החוקים אני אמשיך לרדוף אחרי הסוליות של הנעליים שלך אהה , טיפשה...

shakira5

New member
../images/Emo63.gifHow Do YouDo-מה נשמע איתך../images/Emo63.gif

How Do You Do-מה נשמע איתך? סלח לנו על הסגת הגבול שלנו כמו שאנחנו סולחים לאלה שמסיגים גבול נגדינו תן לנו את היום הזה , את הלחם היומי שלנו , הלחם היומי שלנו , הלחם היומי שלנו באיזו שפה אתה מדבר ? אם אתה מדבר בכלל האם אתה איזה סוג של חריג ? שחי כדי לגדל את עלה שנופלים ? הי , אתה יכול לומר לי למה החתול רב עם הכלב ? אתה הולך למסגד או לבית כנסת ? ואם כל האמונות שלנו נכרכו לך מסביב לאצבע ואם הייתה כותב את התסריט , אז למה את הבלגניסטים ? מה נשמע איתך ? איך זה מרגיש להיות כל כך גבוהה ? והאם אתה שמח ? , אתה אי פעם בוכה ? טעיתה , זה בסדר , כולנו טעינו . ואם אני אסלח לטעויות שלך , תסלח לשלי ? הי , אתה מרגיש את הכאב שלנו ? והולך בנעליים שלנו ? האם אי פעם חשתה ברעב ? או שאתה תמיד מלא ? כמה אנשים מתים וסובלים בשמך ? הי , האם זה מביא לך כבוד או שאתה מתבייש ? ואם כל האמונות שלנו נכרכו לך מסביב לאצבע ואם הייתה כותב את התסריט , אז למה את הבלגניסטים ? מה נשמע איתך ? איך זה מרגיש להיות כל כך גבוהה ? והאם אתה שמח ? , אתה אי פעם בוכה ? טעיתה , זה בסדר , כולנו טעינו . ואם אני אסלח לטעויות שלך , תסלח לשלי ? הי , אתה מרגיש את הכאב שלנו ? והולך בנעליים שלנו ? האם אי פעם חשתה ברעב ? או שאתה תמיד מלא ? כמה אנשים מתים וסובלים בשמך ? הי , האם זה מביא לך כבוד או שאתה מתבייש ? סלח לנו על הסגת הגבול שלנו כמו שאנחנו סולחים לאלה שמסיגים גבול נגדינו תן לנו את היום הזה , את הלחם היומי שלנו , הלחם היומי שלנו , הלחם היומי שלנו ערבית : " סלח לנו על חטאינו " "אלוהים ! " עברית " סלח לנו " " מחילה " טיין , הממלכה של הכוח והגדולה , אמן ! מה נשמע איתך ? איך זה מרגיש להיות כל כך גבוהה ? והאם אתה שמח ? , אתה אי פעם בוכה ? טעיתה , זה בסדר , כולנו טעינו . ואם אני אסלח לטעויות שלך , תסלח לשלי ? הי , אתה מרגיש את הכאב שלנו ? והולך בנעליים שלנו ? האם אי פעם חשתה ברעב ? או שאתה תמיד מלא ? כמה אנשים מתים וסובלים בשמך ? הי , האם זה מביא לך כבוד או שאתה מתבייש ?

shakira5

New member
../images/Emo63.gifPoem To A Horse-שיר לסוס../images/Emo63.gif

Poem To A Horse-שיר לסוס אתה רחוק מדי כדי להעביר אותך אתה גבוהה מדי כדי לראות למטה רק נתלה על המנה היומית שלך . אני יודעת שאף פעם לא הייתה צריך אף אחד , אבל הם מגלגלים ניירות על העשב שלך , איך אתה יכול לתת לי מה שאין לך ? אתה תמיד מכוון לפסגה ונכנע לפני שבזבזתה טיפת זיעה . תאכיל את המוח הריק שלך , עם מריחואנה הידרופונית תתחיל בלשחק עם עצמך אתה נהנה יותר בתוך הקליפה שלך נחמד להכיר אותך אבל אני צריכה ללכת בדרכי אני עוזבת שוב כי חיכיתי בעצב אבל אתה מאוהב בעצמך כל כך אם אני אגיד שכואב לי הלב זה ישמע כמו מטאפורה זולה אז אני לא אחזור על זה . אני מעדיפה לאכול את המרק שלי עם מזלג , או לנהוג במונית לניו יורק, כי לדבר איתך זו עבודה יותר קשה אז מה המטרה בלבזבז את כל המילים שלי ? אם זה אותו דבר , או יותר גרוע , מלהקריא שירים לסוס . אתה תמיד מכוון לפסגה ונכנע לפני שבזבזתה טיפת זיעה . תאכיל את המוח הריק שלך , עם מריחואנה הידרופונית תתחיל בלשחק עם עצמך אתה נהנה יותר בתוך הקליפה שלך נחמד להכיר אותך אבל אני צריכה ללכת בדרכי אני עוזבת שוב כי חיכיתי בעצב אבל אתה מאוהב בעצמך כל כך אם אני אגיד שכואב לי הלב זה ישמע כמו מטאפורה זולה אז אני לא אחזור על זה .

shakira5

New member
../images/Emo63.gifThe One-האחד../images/Emo63.gif

The One-האחד אז אני מוצאת סיבה לגלח את רגליי כל בוקר אז אני סומכת על מישהו שבערב שישי ייקח אותי לרקוד , ובראשון לכנסייה . לשתול עוד חלומות , ויום אחד לחשוב על ילדים . או אולי לחסוך קצת כסף . אתה האחד שאני צריכה הדרך חזרה הביתה תמיד ארוכה אבל אם אתה קרוב אליי אני מחזיקה מעמד אתה האחד שאני צריכה החיים האמיתיים שלי רק התחילו כי אין כמו החיוך שלך שעשוי מקרני שמש . בעולם מלא זרים אתה האחד שאני מכירה . אז סוף סוף למדתי לבשל ונפטרתי מהפחד שלי מהמטבח . אז יש לי זרועות להתחבק בהן שיש רוח או עכבר , שגורם לאינסומניה. לקנות עוד חוטיני לכתוב עוד שירים שמחים זה תמיד דורש עוד עזרה ממישהו . אתה האחד שאני צריכה הדרך חזרה הביתה תמיד ארוכה אבל אם אתה קרוב אליי אני מחזיקה מעמד אתה האחד שאני צריכה החיים האמיתיים שלי רק התחילו כי אין כמו החיוך שלך שעשוי מקרני שמש . אתה האחד שאני צריכה אתה האחד שאני צריכה איתך החיים האמיתיים שלי רק מתחילים אתה האחד שאני צריכה אין כמו החיוך שלך שעשוי מקרני שמש . אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך

shakira5

New member
../images/Emo63.gifUnderneath Your Clothes../images/Emo63.gif

Underneath Your Clothes-מתחת לבגדיך אתה שיר , שנכתב ע"י אלוהים אל תבין אותי בצורה שגויה בגלל שזה נשמע קצת מוזר . אבל אתה בעל המקום שאליו כל הצרות שלי בורחות . ובדיוק מתחת לבגדים שלך אני אמצע אותם . מתחת לבגדייך יש סיפור אינסופי שם את הגבר שבחרתי , שם הטריטוריה שלי . וכל הדברים שמגיעים לי בעבור להיות ילדה טובה כל כך מותק . בגללך שכחתי את הדרכים הטובות לשקר בגללך נגמרות לי הסיבות לבכות כשהחברים הולכים , שנגמרת המסיבה . עדיין נשתייך אחד לשנייה . מתחת לבגדייך יש סיפור אינסופי שם את הגבר שבחרתי , שם הטריטוריה שלי . וכל הדברים שמגיעים לי בעבור להיות ילדה טובה כל כך מותק . אני אוהבת אותך יותר מכל דבר שיש על הכוכב . זזים , מדברים , הולכים , נושמים אתה יודע שזה אמיתי , או , מותק , זה כל כך מצחיק . אתה כמעט לא מאמין לזה כמו הקולות שנתלות על הדממה מנורות תלויות על התקרה כמו אישה והנימוסים שלה אני תלוי על הרגש הזה . מתחת לבגדייך יש סיפור אינסופי שם את הגבר שבחרתי , שם הטריטוריה שלי . וכל הדברים שמגיעים לי בעבור להיות ילדה טובה כל כך מותק .

shakira5

New member
../images/Emo63.gifDonde Estas Corazon../images/Emo63.gif

Donde Estas Corazon-איפה אתה הלב שלי איפה אתה הלב שלי אתמול חיפשתי אותך בין הארץ לשמיים, אהובי ולא מצאתי אותך ואני לא יכולה לחשוב שברחת ממני בגלל שהקול שבפנים הוא אמיתי והוא אומר 'כן' איפה אתה הלב שלי בא, חזור אלי כי החיים שלי מסובבים/קשורים כמו המספר שמונה אם אתה לא כאן ואני רוצה לחשוב שלא תהסס בגלל בכוכב הזה לא קיים עוד מישהו שאני יכולה לאהוב אותו CHORUS: איפה אתה הלב שלי? אתמול חיפשתי אותך איפה אתה הלב שלי? ולא מצאתי אותך איפה אתה הלב שלי? יצאת מכאן ללכת לחפש את מי יודע מה איזה דברים כל כך רחוקים ממני ואני יכולה לחשוב ולחזור ולחשוב שלא תהסס בגלל שבכוכב הזה לא קיים עוד מישהו שאני יכולה לאהוב CHORUS - repeat חיפשתי אותך ב***** בכל האלף-בית מתחת למכונית בשחור ובלבן בספרי ההיסטוריה בעיתונים וברדיו חיפשתי אותך ברחובות איפה שאמא שלך (בבית של אמא שלך) בשכונות של בוטרו בארנק שלי באלפיים דתות חיפשתי אותך עד כדי כך רחוק בתוך השירים שלי

shakira5

New member
../images/Emo63.gifYour Embrace-חיבוקך../images/Emo63.gif

Your Embrace-חיבוקך תגיד לי מה הטעם במותניים של 24 אינץ' אם אתה לא נוגע בי? תגיד לי שוב מה הטעם בלהיות בטלוויזיה כל יום אם אתה לא צופה בי? הבית הזה מלא בריקנות ארוני מלא בבגדים שלעולם לא אלבש חיי מלאים באנשים אבל אתה חברי היחיד חברי הטוב ביותר אני מקווה שזה לא מאוחר מדי להגיד אני אוהבת אותך אני מקווה שזה לא מאוחר מדי להגיד בלעדיך המקום הזה נראה כמו לונדון,גשום כל יום אתה יודע זאת מותק,אני רק חצי גוף בלי חיבוקך תן לי לספר לך מה ליבי הוא חדר לא מרוהט הצעות כלשהן? איני חייבת לספר לך יותר מזה כי אף אחד לא מכיר אותי כמוך חוץ מהחריגים הבית הזה מלא בריקנות ארוני מלא בבגדים שלעולם לא אלבש חיי מלאים באנשים אבל אתה חברי היחיד חברי הטוב ביותר אני מקווה שזה לא מאוחר מדי להגיד אני אוהבת אותך אני מקווה שזה לא מאוחר מדי להגיד בלעדיך המקום הזה נראה כמו לונדון,גשום כל יום אתה יודע זאת מותק,אני רק חצי גוף בלי חיבוקך

ירדן88

New member
תרגום נוסף../images/Emo70.gif

ל-CMTC costume makes the clown אבל לא אני תרגמתי..שרון מהפורום.
אמרו לך שאני מרגישה מזליסטית שיש לי חזה צנוע, אני לא! אמרו שהייתי בטוחה שהעולם הולך להשתנות, אני לא! לפני שאני לא שמתי זין על מה שהם עשו, אבל אני כן! מבטיחה אני מעולם לא שיקרתי לך אבל תסתכל איך אני מורידה את האיפור[המייק אפ] מהפנים שלי לפני שאני שוחכת את התווי פנים של עצמי אני לא כאן כדי לתת לך ליפול אבל התחפושת עושה את הליצן זה רק האנטומיה של החיים אל תהיה כל כך קשה, אל תהיה כל כך קשה עם זה זה התור שלך לרמות אותי הבטחות שעשיתי לך ירדו עם הזרם בכיור, באמת מקווה שלא פגעתי בהערכה העצמית שלך. אני לא בתולה אבל אני לא הזונה שאתה חושב, ואני לא תמיד מריחה כמו תותים בקרם. אבל תסתכל איך אני מורידה את המייק אפ מהפנים, לפני שאני אשכח מי אני עכשיו. אני לא כאן כדי לתת לך ליפול אבל התחפושת עושה את הליצן זו רק האנטומיה של החיים אל תהיה כל כך קשה, אל תהיה כל כך קשה עם זה זה התור שלך, התור שלך לרמות אותי

shakira5

New member
אם אתם רוצים אתם יכולים להוסיף

את התרגומים ל"תרגומי שירים" ב"מאמרים".... אם יש משהו לא נכון אל תתביישו לתקן....

למעלה