תמונות חדשות

Miss Kitty

New member
../images/Emo124.gifתמונות חדשות

מאיזו מסיבה של ג'יי זי.. לא יודעת, לא ממש קראתי..
ארממ.. אני שמה רק את של ניק ופאריס, אבל מי שרוצה לראות את שאר התמונות של פאריס, שיגיד.. הן שמורות לי על המחשב..

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

המממ.. חבל שלא ניצל"שתי את זה לאנשהו..
יש רק 3 תמונות עם ניק..

NarihS

New member
חח את המנהלת

את יכולה לנצלש את זה לאן שאת רוצה חח

sivanick

New member
וואי ניק נראה ממש טוב לאחרונה!

אני אוהבת שהוא מתלבש ככה! איזו חולצה מגניבה הוא לבש! והוא מרזה בטירוף!

NarihS

New member
אני לא מבינה

זה כל כך משנה אם הוא רזה או לא???? כאילו, מה הבעיה לעזאזל? אם אוהבים אותו אז צריך לאהוב אותו בכל מקרה ובכל צורה, ולא צריך להתלונן על כלום... וזה לא רק עליך, אני אומרת את זה בכללי איך כולן(לא בהכרח בפורום הזה) מתלוננות על זה שהוא לא רזה.. כאילו זה משנה...

sivanick

New member
אבל לא התלוננתי על זה שהוא שמן

ואני לא אוהבת אותו יותר בגלל שהוא רזה פשוט ככה הוא נראה יותר טוב וזה נורמלי שאני ארצה שהוא ייראה יותר טוב..בכל מקרה אני אוהבת אותו וזה אפעם לא הפריע לי..אבל נורמלי לשמוח שבנאדם שאתה אוהב נראה יותר טוב..

sivanick

New member
ולא אמרתי שניק נראה טוב רק בגלל

שהוא רזה, זה גם בגלל זה..אבל לא רק. הוא נראה מאושר והוא יותר משקיע בעצמו.. הקיצר פאריס עושה לו טוב וזו הסיבה העיקרית שהוא נראה ככה ואני שמחה בשבילו.

BShenB

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ונכון כבר אמרנו מלא פעמים שזה ממש ממש אבל ממש לא משנה לנו איך ניק (והבויז בכלל) נראים ! כאילו, אנחנו תמיד אוהבות אותם
וזהו...
אבל כמו שסיווני אמרה יותר כיף כשבנאדם שאת אוהבת גם נראה טוב.... פשוט מזכירים את זה שהם מרזים כי זאת עובדה ולא בגלל שזה מה שעושה את האהבה שלנו אליהם....
וזה באמת ממש מעצבן שכל מיני אנשים כל הזמן מציקים בקטע הזה... אבל בדוגרי מה אכפת לנו....אני בכל אופן אוהבת אותם תמיד
ואני בטוחה שגם אתן

BShenB

New member
ובאמת ניק נראה ממש טוב!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תחשבו על זה- הבנאדם כל כך מושלם...בלי עין הרע
..חח פאריס כל כך בת מזל....
כאילו גם מוכשר
גם אוהב
גם נחמד
גם מצליח
גם מפורסם
גם מתוק
גם חמוד
גם מדהים
גם בעל קול מדהים
גם יודע לנגן sooooooo מדהים
(והרשימה עוד ארוכה...) וגם נראה טוב!
אבל ממש!!!!
הלוואי שנזכה גם אנחנו באחד כזה בע"ה....(טוב עוד אחד כמו ניק לא נראה לי שקיים...
בכל זאת אם הוא היה קיים לא נראה לי שהיינו כאן עכשיו...
חח)...אבל נקווה למצוא משהו קרוב אליו..חח
....

backstreet girl

New member
מסכימה עם כל מילה!!!

הוא זמר מוכשר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאמאוד מאוד מאוד מאוד וד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ובן אדם כל-כל-כך כל-כך כל-כך ל-כך כל-כך כל-כך כל-כך-כך כל-כך כל-כךך כל-כך כל-כך מקסים!!!

BShenB

New member
חח תיארתי לעצמי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

BShenB

New member
../images/Emo23.gifבזה את צודקת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למעלה