תיאהההה אם נכנסתי לחדר של הבוס שלי וגנבתי לו דיאט קולה ושתיתי וגיליתי שפג תוקפה אני נחשבת גנבת?
ש שירלי6 New member 24/8/05 #1 ../images/Emo124.gifתיאהההה אם נכנסתי לחדר של הבוס שלי וגנבתי לו דיאט קולה ושתיתי וגיליתי שפג תוקפה אני נחשבת גנבת?
../images/Emo124.gifתיאהההה אם נכנסתי לחדר של הבוס שלי וגנבתי לו דיאט קולה ושתיתי וגיליתי שפג תוקפה אני נחשבת גנבת?
ש שירלי6 New member 24/8/05 #5 איזו תחושה נפלאה את נותן לי לא משנה מה אני עושה לא משנה איך אני נראית אתה אתה תמיד אתי תמיד אוהב אותי! אחחחחחח אילן והעיניים.
איזו תחושה נפלאה את נותן לי לא משנה מה אני עושה לא משנה איך אני נראית אתה אתה תמיד אתי תמיד אוהב אותי! אחחחחחח אילן והעיניים.
V vered 37 New member 24/8/05 #8 להזכירך מאז שובו מאילת..... הן כבר לא ירוקות תמימות..... הן כחול עמוק ...והכל בגלל שראה יותר מידי חוטיני !!!
להזכירך מאז שובו מאילת..... הן כבר לא ירוקות תמימות..... הן כחול עמוק ...והכל בגלל שראה יותר מידי חוטיני !!!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/8/05 #6 לא סתם גנבת... עכשיו את גנבת מורעלת אבל נחכה לתיאה...היא מוסמכת ממני סביר להניח.
O o m e r34 New member 24/8/05 #16 את לא גנבת את סתם לא מתוחכמת. לגנוב דיאט קולה מהבוס?? לא חבל על המונטין? מאמין שאת יכולה לקבל ארגזים של קולה לחדרך בלי צורך להקיף את החוק.
את לא גנבת את סתם לא מתוחכמת. לגנוב דיאט קולה מהבוס?? לא חבל על המונטין? מאמין שאת יכולה לקבל ארגזים של קולה לחדרך בלי צורך להקיף את החוק.