תחרות

mafakit

New member
מעלה מהר לפני שאני אתחרט|אלפקה|../images/Emo218.gif

כי בטח עוד דקה אני אמצא משו שצריך לתקן וכאלה.. ><' זה אחרי שקצת 'ניקיתי' אותו [כל הסימנים של המחיקות וקווים שלא ממש נמחקו וזה..] ציירתי ביד.. כאילו לא במחשב..
במחברת אנגלית
המ.. והדמויות שמרכיבות את היצור הן: Flippy-הגוף והפנים Russell-יד ימין והרטייה Giggles-הסרט על הראש Cuddles-הנעלי בית Handy-החגורה Nutty-הממתקים על הפנים Shifty/Lifty-האוזניים Toothy-הזנב Petunia-השרשרת

mafakit

New member
תודה ../images/Emo9.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

אבל.. אבל.. לאן נעלמת??
אנחנו מתגעגעים אלייך ;; תחזרי אלינו
;;

Crazy Lala

New member
אל תאשימי אותי ../images/Emo7.gif

תאשימי את הלוח מבחנים שלי
|מחרמבחןבלשוןובאלילמות|

mafakit

New member
גם לי יש מלא מבחנים!!../images/Emo7.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

מחר יש לי גם בספרות וגם בתנ"ך!!! ממתי עושים שני מבחנים באותו יום1?!??! ורק ביום חמישי נתנו לנו חומר למבחן בספרות! ממתי עושים דברים כאלה?!?!? וביום חמישי יש לי במתמטיקה ויש גם באנגלית מתישהו
בצפר חראות

Crazy Lala

New member
שני מבחנים ביום? ../images/Emo12.gif

את יכולה להתלונן להנהלה,אסור לעשות שני מבחנים ביום לי יש מחר בלשון וכנראה בוחן בעל פה בערבית (אימל'ה
) יום שלישי בהיסטוריה על הרצל,אימפריאליזם ומלחמת העולם ה-1 שזה מלאאאא חומר ויום שישי במתמטיקה בעעע
ושבוע שעבר היה לי מבחן באנגלית והלך גרוע, לא רוצה לקבל ציון

mafakit

New member
אוקיי הנה הלוח מבחנים שלי|אלפקה|../images/Emo218.gif

9.1 שכבתי מתמטיקה [מקבילית וחזקות] 16.1מדעים [דנ"א וכל השיט הזה..] 17.1 אנגלית שכבתי [גם כל הקטע של החוקים.. פרפקט פרזנט סימפל וכל הדברים האלה וגם!! קטע קריאה שיש עליו שאלות.. וגםם!!! זה בדיוק ביומולדת שלי
] 20.1 תאריך אחרות להגשת עבודה בספרות על הספר קריאה 22.1 הסטוריה [מלחמת העולם הראשונה וזה] 24.1 לשון [לא יודעת עוד את החומר אבל זה בטח קשור לכל השווא והדגשים והניקוד וזה..] 5.2 ערבית

Crazy Lala

New member
אימל'ה ../images/Emo2.gif

אבל אני מנצחת אותך חוץ ממה שכתבתי קודם: 15.1 פיזיקה (עם חישובים מתמטיים!! בעע ) 17.1 ביולוגיה 20.1 תנ"ך 22.1 ספרות 25.1 ג"ג 27.1 אנגלית 30.1 לשון 1.2 ערבית תודי שניצחתי
ובואי נפסיק עם "מי יותר מסכנה" כי אני יותר מסכנה!!
בעעע שונאת מבחנים שונאת מבחנים@!#

mafakit

New member
../images/Emo2.gif מה זה?!כל יומיים מבחן!|אלפקה|../images/Emo218.gif

זה מותר בכלל?!?!
ועכשיו הזכרת לי שיש לי גם עבודה בפיזיקה לעשות
שונאת בצפר!!! שונאת מבחנים!!@# אררררגג!!!!

Crazy Lala

New member
למה ההצבעה מתעכבת?

הייתם לפחות יכולים להודיע שאפשר לשלוח עד שבת ואז לא הייתי שולחת את שלי בלחץ של 'אני לא אספיק לשלוח'

CrazySheep111

New member
יאיי אפשר גם?../images/Emo9.gif

אני אומנם לא קבועה פה, אבל אפי טרי פרינד שווים את ההשקעה, ואני גם ככה אוהבת לצייר....
אז בעיקרון זה ידני, חוץ מהצבע תכלת שהוספתי בצייר אחרי שסרקתי (ככה זה שאין לך עט תכלת לא זוהר
) קבלו את היצור שלי: (נאלצתי להקטין
)

למעלה