יאללה איזו השקעה יפה מאוד...
כ כדור המזל שולט New member 3/1/08 #48 נראהלי שעשיתי לא טוב ><" כי המצאתי דמות חדשה לגמרי שמצוירת בהשראת הדמויות הקיימות. אבל היא לא מורכבת מהן. זה בסדר?
נראהלי שעשיתי לא טוב ><" כי המצאתי דמות חדשה לגמרי שמצוירת בהשראת הדמויות הקיימות. אבל היא לא מורכבת מהן. זה בסדר?
M meital d New member 3/1/08 #52 ../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifהיום יום חמישי../images/Emo3.gif מתי ההצבעה ?
T tal iero New member 5/1/08 #56 קצת באיחור..... האיכות לא ממש טובה כי הסורק לא עובד אז צילמתי עם הפלאפון.................
T tal iero New member 6/1/08 #85 הציור לא משתתף. הוא גזעני מדי..../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif למה לא מסכימה להישתתף בה?? בגלל שהוא גזעני..? מה זה השטויות האלה?
הציור לא משתתף. הוא גזעני מדי..../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif למה לא מסכימה להישתתף בה?? בגלל שהוא גזעני..? מה זה השטויות האלה?
כ כדור המזל שולט New member 6/1/08 #86 השטויות האלה זה במקרה האידיאלים שלי- ואני עומדת מאחוריהם, תודה
T tal iero New member 7/1/08 #87 שתביני- אני לא גזענית או משו, וגם לא כל כך שונאת ערבים, רק חמאס וכאלה פשוט ניסיתי לחשוב על דמות חדשה, שלא מורכבת מדמויות קיימות וזה אחד הדברים הראשונים שחשבתי עליהם. זה ממש לא היה בקטע של גזענות, וגם בדיוק היה בחדשות משהו על עזה....
שתביני- אני לא גזענית או משו, וגם לא כל כך שונאת ערבים, רק חמאס וכאלה פשוט ניסיתי לחשוב על דמות חדשה, שלא מורכבת מדמויות קיימות וזה אחד הדברים הראשונים שחשבתי עליהם. זה ממש לא היה בקטע של גזענות, וגם בדיוק היה בחדשות משהו על עזה....
M mafakit New member 5/1/08 #60 רגע..אני יכולה להעלות גם ציור?|אלפקה|../images/Emo218.gif למרות שכבר ממזמן עבר התאריך סיום פשוט לא היה לי זמן ;; ולמרות שהשיעורים משעממים הייתי חייבת להקשיב כי יש לנו עכשיו מלא מבחנים.. ;;
רגע..אני יכולה להעלות גם ציור?|אלפקה|../images/Emo218.gif למרות שכבר ממזמן עבר התאריך סיום פשוט לא היה לי זמן ;; ולמרות שהשיעורים משעממים הייתי חייבת להקשיב כי יש לנו עכשיו מלא מבחנים.. ;;
כ כדור המזל שולט New member 5/1/08 #62 ../images/Emo45.gif החלטה נכונה, ../images/Emo13.gif תודה אני מיד מעלה את שלי
כ כדור המזל שולט New member 5/1/08 #72 הבנתי שלא עשית בשבילי ../images/Emo122.gif התכוונתי פשוט 'תודה'.