תזכורת

../images/Emo124.gif תזכורת../images/Emo124.gif

היום בעשר בערוץ YES+ יש ספיישל של SNL שבו יראו הופעות מוזיקליות שהיו בין השנים 1995-2000 ואלאניס תופיע שם!!!אלאניס הופיעה ב-SNL פעמיים-בפעם הראשונה זה היה ב-1996 עם HIMP (או לפחות כך נדמה לי...),והפעם השנייה הייתה ב-1998 עם THANK YOU. מעניין מה הם יראו שם...הלוואי שאת שניהם...(למרות שמדובר בסיכוי אפסי,אבל היי,מותר לקוות,לא???)

Rוית

New member
תודה על התזכורת!

לכל מי שיש יס, שיראה ויספר חוויות!!

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ובכן,אין צורך להיות עצובים,מפני שלא פיספסתם כל כך-לא הראו את כל ההופעה,הראו רק חלק ממנה (או יותר נכון-רק את הסוף שלה,אבל גם זה משהו!). זה היה מ-1995 (ולא מ 1996 כמו שרשמתי מקודם...),וזה היה כל כך מוזר לראות אותה ...כבר כל כך הרבה זמן לא יצא לי לראות את אלאניס של התקופה הממש ממש ראשונה של JLP וזה היה כל כך כיף (אך עם זאת,גם קצת מוזר ומשונה) לראות אותה מופיעה ממש בתחילת דרכה... זה רק מראה כמה היא השתנתה והתבגרה והתפתחה.... הווו,אלאניסל'ה היקרה...

alanis2

New member
הו../images/Emo99.gif...

אני כ"כ מתגעגעת לאלאניס הזו...! לאלאניס של אז, הפשוטה , עם החצאיות והבגדים הפשוטים... במקום מכנסי העור (גם אם אינם אמיתיים)
. היא אכן השתנתה, זו עובדה וחבל...
נכון שיש פה אלו המתגעגעים לתקופה של אלאניס לפני U.R.S? (אני יודעת שאני כן, מאד!!!
) יום טוב. בתקווה...

ta0ti

New member
אני מתגעגעת בטירוף לאלניס הישנה

זאת שנראתה כמו אישה, לא כמו דוגמנית, כתבה שירים מרגשים וכנים, לא להיטי אינסטנט, הייתה עצמה, לא מי שרוצים שהיא תהיה. בדיוידי של FOS יש כמה נקטעים יפים, אבל בהרבה קטעים בו אלניס צוחקת על מה שהיא היתה, בסטייל ש "תראו-איזה-רגשי-צווחנית-הייתי-ואיזה-מגניבה-אני-עכשיו". חוצמזה, נראה שהיא ממש מכחישה את SFIJ, מכל 22 השירים בדיוידי רק שניים ממנו. לי, באופן אישי, זה מאוד עצוב.

infatuation

New member
לדעתי דווקא...

אני דווקא חושבת שזה אחלה איך שהיא היום, היא יותר שמחה ואפשר להרגיש את זה במוזיקה שלה. כמובן שהרבה יותר אהבתי את sfij אבל מה לעשות הבן התבגר ולמד והעיקר שטוב לה בחיים עכשיו! don't you think?

אמממממ

אני מת על אלאניס של sfij אבל גם על אלאניס של היום! היום אלאניס יודעת בדיוק מה היא עושה על הבמה והיא נותנת את כול כולה! מישהי אמרה שבדי וי די נראה שאלאניס מכחישה את sfij, אני אישית לא כול כך מסכים כי עובדה שהיא פתחה את ההופעה של הדי וי די עם baba מתוך sfij ונכון שבסיבוב הופעות של urs היא באמת שרה פחות שירים מsfij אבל היו גם הרבה הופעות שהיא שרה את so pure,that i would br good, heart of the house ועוד כמה בנוסף לקובעים של sfij: באבא טנק יו וסמיפדטק קרקטור!

Rוית

New member
שאלה טובה נשאלה

וטענות טובות הועלו.. תראו מצד אחד, אני אישית, הייתי מאושרת עד הגג לראות עוד קצת מאלאניס של JLP (לאו דווקא SFIJ) אבל מצד שני אלאניס של היום מאושרת. נקודה. וזה משהו שבתקופת JLP היא לא היתה.. אז פה נוצרת השאלה האמיתית-אלאניס העצבנית והרוקיסטית או אלאניס המאושרת והנוטה לפופ... ת'אמת.. זה לא החלטה שלנו..
אני אוהבת אותה, ושהיא תעשה מה שהיא מוצאת לנכון..

נריה פי

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

אני הכי רוצה לראות את אלאניס של sfij איזה באסה לי שהיא הייתה בארץ לא ממש אהבתי אותה, ובכלל לא ממש ידעתי מי זאת. בלעעע אני מזה מבואסת בגלל זה. מי ייתן ואלאניס תבוא שוב ותדפוק הופעה כמו רק שהיא יודעת.

למעלה