תזכורת מפגש!

noosh

New member
../images/Emo124.gif תזכורת מפגש!

זה פשוט. יום חמישי הזה, ה-28.8, החל משעה 16:00 (אני חושבת, אינ לא אהיה שם כשזה מתחיל
), בגן המשולש (הלא הוא הגן שמול רכבת מרכז וקצת מעל עזריאלי, איפה שנמיר מתפצל, בערך).
מותר: לאחר, להביא אוכל או סתם הפתעות.
אסור: להבריז. עכשיו שרשרו אם אתם באים או לא (רמז, אתם באים), כדי שאדע כמה בראוניז להכין
.

למה ?

למה כ"כ מוקדם ? למה לא בעזריאלי ? (רמז - חום אימים בחוץ בשעות כאלה...) יש סיכוי שאגיע, ואפילו ביחד עם חבר שלי... עדיין לא סופי. אבל בחיעאת - למה כ"כ מוקדם ולמה בשמש ? ליבי.

noosh

New member
בגן יש מקומות מוצלים

ומנסיון אישי לרוב לא חם שם כלכך. אפשר לאחר את זה ל-17:00, 16:00 היא שעה שרירותית ואנשים יכולים להגיע וללכת (או להגיע ולהשאר) כמה מתי שהם רוצים. עזריאלי די בעייתי, הוא מאוד רועש ועמוס (במיוחד בימי החופש הגדול) ויש בו די הרבה מפגשי פורומים, הנהלת הקניון שונאת את זה ומסלקת קבוצות גדולות (תקרית האשכנזים, למי שהיה שם וזוכר
).

המממ....

אישית אני מעדיפה את עזריאלי או קניון שקר כלשהו אחר שיש בו מזגן, אוכל ושירותים צמודים...אבל זה לא ימנע ממני להגיע אם אוכל. המפגש הקודם בעזריאלי היה דווקא אחלה ! במידה ואוכל להגיע, זה לא יהיה לפני שש וחצי.... מי עוד מגיע ומתי ? ליבי.

יש משהו ברמז שלך ../images/Emo4.gif

וזה ימשך מן הסתם עד אחרי, יש לא אדם אחד שיגיע לקראת 7...

אז למה להתחיל כ"כ מוקדם ???

אין אחד שאמר שיגיע לפני שש או שש וחצי.... וחוץ מזה - חם בחוץ בטירוף !!!!

noosh

New member
אפשר, זה לא באמת כזה משנה

זמן תחילת המפגש לא משפיע על זמן סיומו.

יש יומולדת לגלעד שליט ..

נו,ואני לא באה עם ההצטדקויות וההטפות וכו' וכו' אבל סתם, זה ממש חשוב .. לדעתי , ובעיקרון זה מה שיהיה- שש בערב - מחאה מול שער דויד בקריה. שבע בערב - צעדה לכיוון כיכר רבין שמונה בערב - ארוע מרכזי, יום הולדת שלישי ללא גלעד. אפשר לעשות הסבה לשם,לדעתי גם נהיה ביחד,גם זה יהיה חשוב וערכי , וממש צריך אנשים ונוכחות בדברים כאלה(מחאות וכו') .. והרי מה שחשוב לנו בתור פורום זה המפגש,אז ... אבל זה רק רעיון מבחינתי אני שם
|

noosh

New member
דווקא נראה לי שעדיף

קצת בלי הומור שחור בנושא הזה.

רעוּת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif

הייתי הולכת, אבל יש לי בעייה קלה עם השעה ואיך לחזור הביתה

FooK MI

New member
לא נראה לי לגיטימי

לערוך בכיכר פגישת מחזור לפורום טורי, או לשרך אליה את מי שלא יכול להצטרף. זה לא ישתלב יפה.

דווקא לי נשמע אחלה

נכון שלא נתעסק רק בעצמנו אבל מה שבא ברוך הבא והמטרה,כמובן, מקודשת . אבל כאמור,זאת רק הצעה, ובין כה וכה בקושי הייתה היענות וכו' אבל היה חשוב לציין ולהציע .. אני בכל מקרה אהיה שם בעז"ה.

TomeRatz

New member
יכול להגיע סביבות 18:30, ואעשה מאמצים

לא מכיר את רובכם אישית, מלבד רעות שכבר השאירה לי צלקות נפשיות קשות. חוצמזה שלא ראיתי את שרון הרבה זמן.

SpaceDog

New member
יש אנשים שבדיוק בשעה 16:00 יתחילו מבחן...

איך אני מקנא בכולכם. אף פעם לא יצא לי להיות במפגש, ובקצב הזה לעולם לא ייצא לי. כל הזין במועדי ב'... מאור.

noosh

New member
אם המבחן בת"א ולא ארוך מדי

יש סיכוי שתספיק להגיע. מפגשים נמשכים כמה שעות בד"כ. אני משערת שב-19:00-20:00 עוד נהיה שם (אני בטח אגיע רק ב-18:30, 19:00, תלוי בפקקים).

למעלה