תגובה ל Gloria_Nathan

1Just Me1

New member
../images/Emo124.gifתגובה ל Gloria_Nathan

הדיון על הפרק האחרון כבר ירד למטה אז החלטתי לענות לך פה: אוקיי אז ככה, בתגובה לתגובתך:
רורי בפרק האחרון- בנשיקה- ביץ´ או לא ביץ´?
אז ככה תראי אובייסלי אין לי בעיה עם המונח ביץ´,
בשלב הזה של הסידרה הראו כאילו הכל טוב בינה לבין דין...ואז לשניה היא רואה את ג´ס לא מספיקה אפילו לדבר איתו ומנשקת אותו...ואחרי זה גם אומרת לו שלא יגיד כלום ובורחת, זה התנהגות של הילדה התמימה והמתוקה?
איי דונט ט´ינק סו...
רורי- הילדה הטובה האמנם?! לא הבנתי מה ניסית להגיד "רורי היא הילדה הטובה שיש לה חבר, ולא צריכה פירחח כמו ג´ס"
לא רק שהיא נישקה אותו בזמן שיש לה חבר היא גם פיספסה את הפרום של אמא שלה בשביל ללכת לפגוש אותו,
אז מסתבר שהיא לא ממש הילדה הטובה, ובקשר לתסריט , סבבה שלא הכל ילך חלק אחרת מה זה מעניין בכלל?!
אבל שלא ישנו לי אופי של דמות בבת אחת, כי זה קצת מפחית מאמינות הסידרה. רורי תמיד כזאת מתממת ומסכימה להכל , לא רוצה לריב, אבל אם שמים לב טוב המעשים שלה מעידים על אופי שונה לגמרי (המעשים בפרקים האחרונים)
ולגבי - התחרטה או לא התחרטה על הנשיקה? האמת שזה יותר עניין של דעה..לי זה היה נראה שהיא מתחרטת באמצע ואז ובורחת והיא גם נראתה מהוססת כזאת...בגלל זה ממש לא התאים לי שפתאום היא צועקת לו
"וולקאם אום" טוב...זה היה ניתוח *קצת* פילוסופי על הסידרה המופלאה הזאת..

Schnickelfritz

New member
בקשר לשינוי דמות.

לדעתי שינו את דין באופן ממש לא אמין. זה משהו שנורא מציק לי בעונה השניה. הביאו את ג´ס לסדרה אז פתאום שינו את הדמות של דין (ולא לטובה), וגם לפני זה- כל הקטע עם טריסטן- דין לא היה כזה בעייתי בקטע איתו בעונה הראשונה, אבל פתאום החליטו שהוא כן. זה היה שינוי מאוד מעצבן ולא במקום, לטעמי.

ד י י ז י

New member
צודקת..

הם מנסים להפוך אותו לחבר המשעמם והקנאי שלא ותן לרורי לעשות כלום... ואז כולם ירצו שרורי תהיה עם ג´ס!

YaLdoNet 4 EveR

New member
*מעלה זכרונות בחיוך כואב*

זוכרות אותו בפרקים הראשונים? הוא נסע עם רורי (בהחלט ביץ´) באוטובוס ו.. יו איזה מתוק...
הם הפכו אותו לקנאי, לזה שנתקע באמצע... וזה כל כך לא!! רק בגלל שלרורי ה.. אממ.. אתן יודעות מה, אין מספיק שכל כדי להבין שיש לה ת´פרפקט בויפרנד ורק בשביל איזה סטוץ עם ילד מהרחוב היא גורמת לו להיראות רע. ומבחינתי? דין הוא -הכי- בסדר בכל הסיפור הזה. ג´ס סתם שחקן, ורורי חושבת שמותר לה הכל. וואלה יופי, ראתה, נישקה, ברחה. בטח גם חזרה לדין. אם אין לה ביצים לסיים את החברות עם דין או לפחות להיות גלויה איתו - היא לא שווה אותו.

shirakl

New member
לגבי דין

את ממש צודקת! באמת הוא היה ממש חמוד בעונה שעברה... בפרק שהיה בשבת שעברה הוא היה ממש מגניב... הבעיה היא באמת שהלכו ושינו אותו, ועכשיו זה לא זה... אבל בכל אופן - אי אפשר בגלל זה לרדת על ג´ס! הוא ממש חמוד, לדעתי יותר ממה שדין אי פעם היה, ורורי ממש אוהבת אותו.. היא גם אוהבת את דין, והיא עדיין לא מעכלת את זה שהיא מאוהבת בג´ס.. לא יודעת - אני חושבת שדין פאסה, ורורי וג´ס צריכים להיות ביחד! הם ממש חמודים! אבל זו רק אני...

Gloria_Nathan

New member
אוקיי, אני יענה לך לפי נקודות...

"בשלב הזה של הסידרה הראו כאילו הכל טוב בינה לבין דין...ואז לשניה היא רואה את ג´ס לא מספיקה אפילו לדבר איתו ומנשקת אותו..." - זה הרעיון! שכולנו נחשוב שזהו, אין יותר ג´ס ועכשיו רורי ודין יכולים להמשיך להיות ביחד ופתאום- לא רק שהוא חוזר אלא רורי מנשקת אותו! למה היא נישקה אותו? אני לא מאמינה שהיא תחננה את זה כשהיא ראתה אותו, ורואים שזאת נשיקה של הרגע, בפאנפיק הייתי מתארת את זה כ"רורי אפילו לא הרגישה את הגוף שלה זז ופתאום היא מצאה את עצמה נושקת לג´ס." זה הכל תמים, בלי שום כוונה רעה לפגוע באף אחד. בגללש אין כוונה רעה- במעשה הזה היא לא ביץ´! "ואחרי זה גם אומרת לו שלא יגיד כלום ובורחת, זה התנהגות של הילדה התמימה והמתוקה? איי דונט ט´ינק סו..." - אז זהו שכן! כמו שאמרתי כבר, הנשיקה הזאת הייתה בטח הפתעה בשבילה כמו שהיא הייתה לג´ס. עכשיו, לג´ס אין מה להפסיד מהנשיקה הזאת, לעומתו רורי יכולה לגרום לצער ולריב דיי גדול גם אם אמא שלה וגם אם דין. בגלל שרוארי היא כזאת תמימה, מתוקה וילדה טובה היא לא יכולה לחיות עם המחשבה של לעשות את זה למישהו, בטח שלא לאמא שלה ולחבר שלה! הבריחה שלה בהחלט מובנת, ושוב פעם לא הייתה שם כל כוונה רעה- בדיוק ההפך! מצטוערת, אבל זה לא ביץ´.
"רורי- הילדה הטובה האמנם?! לא הבנתי מה ניסית להגיד "רורי היא הילדה הטובה שיש לה חבר, ולא צריכה פירחח כמו ג´ס" לא רק שהיא נישקה אותו בזמן שיש לה חבר היא גם פיספסה את הפרום של אמא שלה בשביל ללכת לפגוש אותו, אז מסתבר שהיא לא ממש הילדה הטובה." -דבר ראשון, התכוונתי שזה אמור להיות המצב של רורי. דבר שני- האם ראית את המונולוג המשתך של רורי אחרי שהיא אחרה ל"פרום" של אמא שלה? שלא לדבר על זה שגם הנסיעה לניו-יורק היה act of the moment בדיוק כמו הנשיקה. "ובקשר לתסריט , סבבה שלא הכל ילך חלק אחרת מה זה מעניין בכלל?! אבל שלא ישנו לי אופי של דמות בבת אחת, כי זה קצת מפחית מאמינות הסידרה. רורי תמיד כזאת מתממת ומסכימה להכל , לא רוצה לריב, אבל אם שמים לב טוב המעשים שלה מעידים על אופי שונה לגמרי (המעשים בפרקים האחרונים)" - לא נכון! זה פשוט הבנה לא נכונה של הסדרה להגיד דבר כזה." היא אף פעם לא עשתה אף מעשה אחד בסדרה ופגעה בגללו במישהו אחר מתוך כוונה תחילה- לא בלורליי, לא בג´ס ולא בדין! רורי היא זאת שניסתה לרצות את כולם, גם את החבר שלה וגם את הידיד שלה וגם את אמא שלה. אני כן אשלוף את כרטיס ה"אני תסריטאית", שאני לא ממש אוהבת להשתמש בו אבל זה נדרש פה, ובתור תסריטאית אני אומרת לך שלא הייתה שום בעיה עם האופי של רורי. אומנם האופי שלה השתנה ממה שהוא היה בתחילת הסדרה או תחילת העונה- אבל אנחנו ראינו את כל השינויים קורים! יכול להיות שאת הפסדת פרקים, אבל אני אומרת לך שהדמות הזאת הייתה כתובה באופן יוצא מן הכלל!
"ולגבי - התחרטה או לא התחרטה על הנשיקה? האמת שזה יותר עניין של דעה." - זה לא עניין של דעה, זה עניין של ניתוח. יש הבדל. "לי זה היה נראה שהיא מתחרטת באמצע ואז ובורחת והיא גם נראתה מהוססת כזאת...בגלל זה ממש לא התאים לי שפתאום היא צועקת לו "וולקאם אום" - דבר ראשון, למה אום? זה *ה*ום! גם נכתב כך, גם מבוטא כך. דבר שני- כרגע אמרנו שרורי היא הילדה הטובה שחייבת להיות בסדר עם כולם ונחמדה לכולם. הוולקאם הום היה בהחלט מתאים לאופי הזה! אחרי הכל להשאיר את ג´ס סתם ככה לבד, אחרי שהיא נישקה אותו ואמרה לו לא לספר על זה לאף אחד כאילו זה משהו שהיא מתביישת בו, זה לא משהו שילדה טובה ונחמדה לכולם הייתה עושה נכון??
טוב...זה היה ניתוח *קצת* פילוסופי על הסידרה המופלאה הזאת... - דבר ראשון- לא זה לא היה ניתוח *פילוסופי*. דבר שני- מה רע? למה אנחנו חייבות לדבר רק על כמה ג´ס חתיך, או כמה עצוב לנו שטריסטן הלך! בג זאת תוכנית חכמה- מותר לנו להתייחס עליה ככה ולא כמין עוד "בוורלי" לאוסף... בתקווה לראות עוד ניתוחים כאלה... -ג´ן

1Just Me1

New member
אני אענה שוב בקצרה כי כבר הבהרתי

את עצמי טוב מאד בשתי ההודעות הקודמות.
דבר ראשון כשאמרתי ניתוח פילוסופי לא התכוונתי שזה רע, להיפך זה באמת הרבה יותר מעניין מלדבר על דברים שיטחיים בקשר לסידרה. וזה אכן ניתוח פילוסופי
ורק רציתי לגבי רורי להבהיר שוב- בדיבור שלה ואיך שמציגים אותה בסידרה היא עושה רושם של ילדה טובה ותמימה אבל מצד שני המעשים שלה מצביעים על ההיפך הגמור, למשל זה שהיא פיפסה את הפרום של החברה הכי טובה שלה- אמא אם כל הכבוד למונולוג הארוך של ההתנצלות- זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך..מצד אחד היא "בשיא התמימות" מבריזה מביצפר, "בשיא התמימות" פוגשת את ג´ס בסתר בלי ידיעתו של דין , והכי הרבה "בשיא התמימות" לא מגיעה לפרום של אמא שלה (שהיה נורא חשוב ללורלי, והיא ידעה את זה) אבל אח"כ בדיבורים היא יודעת להתנצל יפה מאד.
אבל אם כל הכבוד מעשים שווים הרבה יותר מדיבורים...
ועלייך הדיבורים שלה באמת "עבדו" ושיכנעו אותך שכוונותיה היו תאורות וסה"כ היא הייתה בסדר גמור.
לגבי הנשיקה אין טעם שאני אחזור על מה שאמרתי... לדעתי את טועה.

gale

New member
אני לא ממש מסכימה איתך...

רורי עדיין ילדה טובה. נכון שהיא קצת השתנתה לאחרונה (תודה לאל! היא סך הכול בת 17, שתתנהג קצת כמו בת טיפש-עשרה, ושלא תנסה לרצות את כל העולם), אבל השינוי עדיין ממש לא משמעותי. להזכירך, רורי התכוונה לבקר את ג´ס בניו-יורק ואחר כך להגיע למסיבת הסיום של אימה, אבל בגלל האוטובוס שנתקע בפקק, היא איחרה. זה לא שהיא התכוונה לוותר על הפרום של לורליי בשביל לבקר את ג´ס... אני לא יודעת אם אתם ראיתם את זה, אבל בפרק האחרון לעונה אני הרגשתי שהיחסים של רורי ודין עברו מיחסי חברות, לסתם יחסי ידידות טובים. לא ראיתם שם את האהבה, הם היו נראים לי כמו סתם שני ידידים. כשרורי ראתה את ג´ס, שכבר מאוד ברור לי שהיא מאוהבת בו בצורה רצינית, היא פשוט לא יכלה לשלוט בעצמה ונישקה אותו. זה לא היה מתוכנן והיא לא התכוונה לפגוע באף אחד. זה היה מעשה ספונטני (תכונה שרורי סוף סוף מתחילה לרכוש, בדרך כלל היא כזאת כבדה), ואחרי בערך שתי שניות היא קלטה באיזה מצב היא נמצאת והפסיקה את הנשיקה. רורי עדיין ילדה טובה, אין ספק.

Ophel McNeil

New member
ארג... לא? ../images/Emo117.gif

השינוי של רורי כן היה לא אמין. היא הייתה תמיד ילדה מאמי ופתאום ג´ס באה והיא התחילה לפרק את החברות עם החבר שלה. אז מצד אחד, אוקי, אהבות נגמרות. שתפרד מדין. היא איבדה את הצמיד שלו, היא שיקרה לו בקשר ללילה שהיא בילתה לבד, היא מרגישה שזה לא זה...
אז שתעזוב. אבל מה שהיא עושה הכי מגעיל. מצד אחד - היא מכריזה שהוא החבר שלה והיא עדיין אוהבת אותו (לנצח נצחים), מצד שני - היא פתאום נוסעת לג´ס, ופתאום מנשקת אותו. אז אוקי, בלהט הרגע. אבל רורי לא מטומטמת. היא יודעת שאם יש לה רגשות כלפי ג´ס, היא חייבת לספר אותם לדין. הוא החבר שלה. לא הפריעו לי המעשים שלה, והאיחור למסיבה של לורליי, כמו שהפריע לי הפאק התסריטאי (שאת, כתסריטאית [איפה, אגב?] דווקא לא יכולה להעלים אותו כהרף עין) - עד עכשיו בנו לנו רורי שהיא לא רק ילדה נחמדה וטובה, אלא גם פתוחה וכנה. איך פתאום היא מתחילה לשקר? מה קרה שהיא יוצאת עם מישהו שהיא לא אוהבת? מצטערת, אבל אני לא מקבלת.

Gloria_Nathan

New member
לא היה שום פאק!

כל השאלות שאת מעלה פה "איך פתאום היא מתחילה לשקר? מה קרה שהיא יוצאת עם מישהו שהיא לא אוהבת?" זה השאלות שברור שהתסריטאים רצו שתעלי. זה מה שהם רוצים שנחשוב, שזה לא מתאים לרורי לעשות דבר כזה, שלא מתאים לה לשקר ולא מתאים לה להסתיר. א-ב-ל זה לא אומר שזה פאק תסריטאי, למה? כי גם לרורי ברור שהיא הילדה הטובה, ולרורי ברור שילדה טובה לא צריכה להיות חברה של פרחח כמו ג´ס, וברור לה שהיא צריכה להיות עם החבר שלה שהיא אוהבת תמיד וזה ברור לה שאסור לה לפגוע באף אחד... אז מה שהיא עושה! "היא הייתה תמיד ילדה מאמי ופתאום ג´ס באה והיא התחילה לפרק את החברות עם החבר שלה." היא לא פרקה את החברות, היא ניסתה גם לשמור על דין כחבר וגם על ג´ס כידיד כדי לא לפגוע באף אחד "אז מצד אחד, אוקי, אהבות נגמרות. שתפרד מדין." שרורי? תיפרד מדין? אבל היא אוהבת את דין! ג´ס הוא רק ידיד שלה, היא לא מרגישה שום דבר לג´ס, היא אוהבת את דין! דין הוא חבר שלה היא צריכה לאהוב אותו ולא להיפרד ממנו. זה בערך מה שעובר בראש של רורי. "אבל רורי לא מטומטמת. היא יודעת שאם יש לה רגשות כלפי ג´ס, היא חייבת לספר אותם לדין" אבל רורי לא יודעת שיש לה רגשות לג´ס! זה כל הקטע! היא הילדה התמימה שלא מבינה שאם יש איזה שהוא בן שגורם לך ליסוע אחריו לניו-יורק, וגורם לך לנשק אותו ככה פתאום אפילו שיש לך חבר זה אומר שאת מאוהבת בו. היא לא יודעת את זה! וזה כל הקטע של הריצה- היא פתאום הבינה שהיא כן מרגישה משהו כלפי ג´ס (אחרי הכל- כשאת מנשקת מישהו זה דיי ברור שאת מאוהבת בו :) ועכשיו היא צריכה מהר לרוץ ולהבין מה קרה פה כי היא הילדה הטובה שיש לה חבר והיא אוהבת את החבר שלה והיא לא רוצה להיפרד מהחבר שלה ובאותו זמן היא מאוהבת במישהו אחר, שאמא שלה בכלל שונאת. א-ב-ל היא לא יכולה להשאיר את ג´ס סתם ככה, כי ג´ס יהיה upset אז היא מחייכת עליו ואומרת לו ברוך הבא ועכדיו הוא לא upset! ואני למדתי תסריטאות וכתבתי בארך 2 תסריטים קצרים, אבל שום דבר לא הופק.

Ophel McNeil

New member
ואת עדיין מצילחה לפספס את הפאק? ../images/Emo4.gif

הפאק הוא שבמשך פרקים שלמים בונים לנו דמות, ואז מסובבים אותה. אוקי. אז רורי רוצה לשמור את ג´ס רק כידיד שלה, והיא אוהבת את החבר שלה. אין, היא מתה על דין. זה מה שהיא חושבת. היא מנסה להכחיש את האהבה של אל ג´ס, כי מה פתאום שהיא תבגוד בחבר שלה? (אגב - שימי לב שלא אמרתי שום דבר בגנות ג´ס או כתבתי שהוא פרחח. הסלידה שלי ממנו לא נוגעת לענין כאן). אבל מה הקשר בלשקר? איזה סיבה, בשם האלוהים, הייתה לה לשקר פעם אחרי פעם לדין כשהיא עם ג´ס? עם רורי באמת מאמינה, או רוצה להאמין, שג´ס רק ידיד שלה, למה להסתיר את זה מדין? אפילו עם טריסטן זה לא קרה.... אז למה לנסות סתם לשקר לחבר שלה? זה מה שאני לא מקבלת. שבלילה ההוא שהיא נשארה לבד היא נתנה לג´ס להישאר, ואז ניסתה לשקר בזה לדין. שהיא אמרה לאימא שלה לחפות עליה כשהיא נפגשת עם ג´ס. זה לא קשור להתאהבות. נסיעה לניו יורק - כן. נשיקה - כן. ככה סתם לשקר ללא כלום, בדעה צלולה, על משהו שלפי כל הגיון בריא לא מזיק? מצטערת. ציפיתי מרורי ליותר. לא מקבלת.

בעניין אמינות הסידרה. ../images/Emo68.gif

את יודעת מה פחות אמין? אם רורי תישאר כל החיים שלה ה"ילדה הטובה". אם היא הייתה נשארת כך, כבר מזמן הייתי מפסיקה לצפות בסדרה. תודה רבה לתסריטאים שסופסוף הפכו את רורי לטינאייג´רית נורמלית.

the sofa city

New member
אם עוד לא הבנתם...

אז למה הם הביאו את ג´ס??? בשביל שלורלי ולוק יריבו שלורלי תהיה מעונינת בכריסטופר.. אבל הוא צריכה להיות עם לוק כי הם מאוהבים!!! (דה) ורורי צריכה להיות עם ג´ס בגלל שהיא אוהבת אותו.... וכולם השתנו והשיגרה שלהם השתנתה... אם תשימו לב בתחילת הסידרה הם היו הולכות לסרטים מביאות פול גאנק פוד לבית מרוקנות את המקרר מפיצה מלפני שבועים... ועכשיו זה נהיה שונה לגמרי!!! וחבל כי הקטעים האילו היו מגניבים!!!!

Gloria_Nathan

New member
בקשר לג´ס, ולהודעות הקודמות על דין.

אז ככה. למה הביאו את ג´ס? כי צריך איזה שהוא עניין בתוכנית! אני לא חושבת שהתסריטאים אמרו "טוב, אז בעונה הזאת אנחנו נחזיר את כריס, ונגרום ללוק ולור לריב, ונפריד את רורי ודין." אלא "טוב, אז העונה אנחנו רוצים לעשות סדרה קצת יותר מציאותית, אנחנו רוצים להראות את רורי כמתבגרת ולא כילדה ואנחנו רוצים משהו שיעניין את הצופים." ואז הם עלו על הדמות של ג´ס וכל השאר בא אחרי זה. בקשר לדין, הם הראו אותו באור שלילי בכוונה, כדי שיהיה יותר קל לחבב את ג´ס. אני חושבת שהם קצת הגזימו, אבל בעקרון כן ראינו את דין קנאי לרורי בקשר לטריסטן- אבל לא היה להם הרבה הזדמנויות להיפגש או לטריסטן לעצבן את ג´ס כמו שיש לג´ס ודין- שגרים באותה עיר ולומדים באותו בית ספר. אני יודת אהבתי את העונה השניה בלי קשר לג´ס, כמובן שמיילו הוא פלוס רציני, אבל הכתיבה הייתה יותר טובה וכמו שאמרתי מציאותית בעונה הזאת.

YaLdoNet 4 EveR

New member
לבלבתם אותי. ../images/Emo117.gif

אני כבר לא יודעת מה לחשוב
עיצבן אותי איך הם סובבו לנו ת´מחשבות לכיוון ג´ס ונגד דין. סבבה, תעיפו את דין. אבל למה בכזה לכלוך? תראו מה הם גרמו לרור לעשות.
כמה טראומתי! זאת לא היא.. זאת לורליי! והן, בסופו של דבר, ההפך של ההפך אחת של השניה. דין מתוק. הוא אוהב את רורי. ונכון, מתישהו המתיקות הזאת כבר הגעילה לי את הנימים בזרת (יש לי?
), אבל לדחוף את ג´ס בכזאת אגרסיביות ביניהם זה פשוט מעשה מכוער.
ויש לי עוד מה להגיד, אבל בעיקרון זה סביב הנקודה הזאת.

fify

New member
הם לא דחפו את ג´ס ביניהם באגרסיביות

הקשר היותר מדי מושלם של רורי ודין כבר במאת התחיל להימאס, והיה פשוט צורך להפריד ביניהם כבר, ולא חשוב איך. גם ההתבגרות של רורי הייתה די נחוצה, ולדעתי, ג´ס הוא הפיתרון הטוב ביותר לשתי הסוגיות.

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה לא הגיוני ../images/Emo2.gif ../images/Emo117.gif

רורי היא ילדה טובה. תלמידה מעולה. בנאדמית שקולה וחכמה. ג´ס הוא... מן פריק ספרים כזה, אבל המעשן-מבריז-מעצבן. רורי, לפי ההיגיון, רוצה אותה רק כי המושלמות הזאת נמאסה גם עליה. אבל לאהוב אותו? את ג´ס? הם לא ההפך הגמור, הם פשוט לא מתאימים. אני, בכל אופן, רואה את ג´ס רק כ"מחיה" הקשר דרורי (אמן טרורי
חבל שלא יצא לטריס ולג´ס להיפגש. זה היה יכוליות שולטטטט). אבל הם רצחו את האופי של דין. זה לא הוגן.

למעלה