../images/Emo124.gifתגובה ל Gloria_Nathan
הדיון על הפרק האחרון כבר ירד למטה אז החלטתי לענות לך פה: אוקיי אז ככה, בתגובה לתגובתך:
רורי בפרק האחרון- בנשיקה- ביץ´ או לא ביץ´?
אז ככה תראי אובייסלי אין לי בעיה עם המונח ביץ´,
בשלב הזה של הסידרה הראו כאילו הכל טוב בינה לבין דין...ואז לשניה היא רואה את ג´ס לא מספיקה אפילו לדבר איתו ומנשקת אותו...ואחרי זה גם אומרת לו שלא יגיד כלום ובורחת, זה התנהגות של הילדה התמימה והמתוקה?
איי דונט ט´ינק סו...
רורי- הילדה הטובה האמנם?! לא הבנתי מה ניסית להגיד "רורי היא הילדה הטובה שיש לה חבר, ולא צריכה פירחח כמו ג´ס"
לא רק שהיא נישקה אותו בזמן שיש לה חבר היא גם פיספסה את הפרום של אמא שלה בשביל ללכת לפגוש אותו,
אז מסתבר שהיא לא ממש הילדה הטובה, ובקשר לתסריט , סבבה שלא הכל ילך חלק אחרת מה זה מעניין בכלל?!
אבל שלא ישנו לי אופי של דמות בבת אחת, כי זה קצת מפחית מאמינות הסידרה. רורי תמיד כזאת מתממת ומסכימה להכל , לא רוצה לריב, אבל אם שמים לב טוב המעשים שלה מעידים על אופי שונה לגמרי (המעשים בפרקים האחרונים)
ולגבי - התחרטה או לא התחרטה על הנשיקה? האמת שזה יותר עניין של דעה..לי זה היה נראה שהיא מתחרטת באמצע ואז ובורחת והיא גם נראתה מהוססת כזאת...בגלל זה ממש לא התאים לי שפתאום היא צועקת לו
"וולקאם אום" טוב...זה היה ניתוח *קצת* פילוסופי על הסידרה המופלאה הזאת..
הדיון על הפרק האחרון כבר ירד למטה אז החלטתי לענות לך פה: אוקיי אז ככה, בתגובה לתגובתך: