שששששש טוב אני אשיר לעצמי....... אל תעירו את עצמכם
ב בת ה י ם New member 7/7/02 #1 ../images/Emo124.gif שששששש טוב אני אשיר לעצמי....... אל תעירו את עצמכם
Q Queen Of Love New member 7/7/02 #4 כמה עבודה!!../images/Emo178.gif חזרתי מהאוכל...! כמה עבודה יש לי..אופ...וכל מה שבא לי עכשיו זה
Q Queen Of Love New member 7/7/02 #6 איפה מרין../images/Emo35.gif נראה לי שגם היא עובדת קשה היום.. איפה היא?...מישהו ראה אותה?? מרין השמיעי קול!!....
איפה מרין../images/Emo35.gif נראה לי שגם היא עובדת קשה היום.. איפה היא?...מישהו ראה אותה?? מרין השמיעי קול!!....
N NasTy GirL New member 7/7/02 #19 ...../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif בד"כ, אני יוצאת עם אמא שלי ועוזרת לה, אז זה יותר נחמד...
ב בת ה י ם New member 7/7/02 #16 יש לך דבק ../images/Emo9.gif אתה.....ששששששששש תמשיך בסריגה........ חחחחחחחח (בת ללא הכדור חחחח)
N NasTy GirL New member 7/7/02 #17 דההההה...../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif הה כמה משלי..:
N NasTy GirL New member 7/7/02 #20 ../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif בשביל להקפיץ צריך 10 תווים לפחות... אני עוד חשבתי "להעניק" לכם צל"ש על זה שאתם מסתובבים בפורומים... ההורים שלי מתייעצים אתי אפילו בקשר לWORD ולדא"ק שלהם...
../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif בשביל להקפיץ צריך 10 תווים לפחות... אני עוד חשבתי "להעניק" לכם צל"ש על זה שאתם מסתובבים בפורומים... ההורים שלי מתייעצים אתי אפילו בקשר לWORD ולדא"ק שלהם...