שרשור שאלות

idan2408

New member
שאלה........

מישהו יודע למה גסיקה אלבה ומייקל וותרלי נפרדו???? זה מעניין כי לפי מה שקראתי הם היו מאורסים???? ומישהו יודע מה הולך אם כל אחד מהם היום?שזאת אומרת מה כל אחד עושה היום? ועם מי הוא יוצא? תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!

RAVIDOSH

New member
יש לי כמה שאלות.....

נכנסתי מיקודם לאיזה כתבה של הסרט החדש של ג'סיקה אלבה ארבעת המופלאים מה הוא היה מציור? כאילו היא רק תדבב את הסרט?????????ולא יראו אותה מישהו יודע מתי הוא יוצא לקולנוע ואם הולכים לצאת סרטים שלה בזמן הקרוב???? ומישהו יודע אם היא עשתה הוספת שיער כי בפרק של אתמול שמראים כאילו היא אחותה ויש לה שיער מתולתל אז הוא קצר בהרבה??. תודה מראש!!!!!!!!!

לוקר

New member
רק רציתי לשאול...../images/Emo124.gif

הי- גם אני מתה על הסדרה הזאת, אבל בשבוע האחרון אני מנקרת בזמן הסדרה
- אז התעדכנתי קצת ממה שכתוב כאן, אבל לא הבנתי מי זאת השיבוט הזה שלה? איך היא נוצרה ? ולמה??? תענו לי בבקשה- אני מזה סקרנית......

THE AnGeL2

New member
שאלות!

איך זה הגיוני שהסדרה נגמרת מחר?זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד 2 פרקים... עדיין אפילו לא הפיעו עליה הכתובות האלה מסנדמן...... וגם זכור לי שהיה הרבה יותר פרקים בטרמינל סיטי, אחרי שג'ושוע עבר לשם.... לא??? ועוד משו.... השחקנית ששיחקה את אנני, יש לה איזושהי בעיה בעיניים או משו? היא אולי עוורת או משהו כזה??? כי ראיתי אותה בג'רמיה, והעיניים שלה ממש מפחידות... הם כאלה ירוקות בהירות-בהירות....... אז חשבתי אולי יש לה באמת בעיה או משהו......... תודה בכל אופן למי שיכול לענות לי!

anauis

New member
גם אני ראיתי אותה בג'רמיה , לא נראה

לי יש לה בעיה או משהו אבל העיניים שלה קצת בולטות נדמה לי, או שהם ממש גדולות.

Omega Dark

New member
היא הופיעה ....

בתור החברה של סיימון ז"ל בעונה הראשונה ואז היא מתה בסוף העונה(*תזכורת: זה לסדרה המעוללת ג'רמיה ולא לסדרה המצויינת חסרת הפגמים מלאך שחור...)

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif מעלי ובתוכי

לא הסדרה באמת נגמרת מחר היום יש את הפרק שבו מופיעות עליה הכתובות מסנדמן ומחר הפרק האחרון
אוף אני שונאת את FOX!!!!!!!!!!!!
בקשר לאנני אין לי מושג

מה וכבר מצאו נוגדן לוירוס?../images/Emo15.gif

כולה לא ראיתי פרק אחד וכבר ואני לא בעיניינים
ספרו לי משהו מה היה בפרק האחרון של שבוע שעבר!!!!

Nitzan122

New member
לא מצאו נוגדן לוירוס

בפרק וויט מצא את השיבוט של מקס (X5 453) חוטף את בעלה והילד שלה ומנסה להשתמש בה כדי להגיע למקס בסוף הוא כמובן לא מצליח והם משחררים את הילד והבעל

kyle chandler

New member
המממ../images/Emo168.gif

ארבעת המופלאים יהיה סרט מצולם הוא ייצא אני חושב ב-2005 אין לי מושג

Nitzan122

New member
כשהשער מתולתל מן הסתם הוא

יהיה יותר קצר ככה שלא נראה לי אבל יכול להיות....

Nitzan122

New member
תשובה

לשיבוט שלה קוראים סם וכמו שאלק הוא השיבוט של בן אז היא השיבוט של מקס היא נוצרה בדיוק כמו שמקס נוצרה ולאותה מטרה כנראה

Nitzan122

New member
וויט חיפש את מקס

והגיע אליה כשהוא הבין שהיא השיבוט ולא מקס הוא חטף את בעלה ואת הילד שלה והשתמש בה כדי למצוא את מקס

למעלה