שרשור סרט

AngeL WomaN

New member
פרק נהדר! ההתפתחויות טובות..

יש לי הרגשה שזה הולך לצאת מושלם!

אמבר 13

New member
ועוד איך!

אני כבר אומרת לכם! שהפרק שבו אני מחזירה את ג´ק יהיה מאוד מעניין!!!!!!!!!!!!!! תודה לאנג´ל וומן על הרעיון של הדרך בה אני אחזיר את ג´ק!!!!!! רעיון ממש טוב!!!!!! אתם תראו! אני כנראה אחזיר את ג´ק בפרק 5! אז מי שמגלם את ג´ק פשוט ינוח לו בערך שני פרקים! (3,4) אז אל תדאגו ג´ק יחזור! ואני שוב אומרת אנחנו זקוקים למישהו שמסכים לגלם דמות חדשה שתצטרף כנראה בפרק 6 או 7!!! וכמו כן מי שרוצה יכול להיות קייסי!!! וכמו שאנחנו אוהבים לשמוע שמועות ודברים על פרקים מתקדמים בעונה 5 של השבט כך גם יהיו שמועות על הפרקים הבאים שאני הכין! אז כבר שמועה חדשה היא: תינוק חדש יגיע! (ולא מאמבר). נ.ב לאנג´ל וומן! הדמות החדשה היא הדמות שעליה דיברנו באייסיקיו- על מה שקשור בטאי סאן ולקס!

פית אש

New member
אמבר 13 את מוכנה להסביר לי ../images/Emo29.gif

את סצנה 6 מפרק 1 הצנה שבו מיי (אני) מבהילה את טרודי איך בדיק אני עושה את זה מה את יכולה בבקשה להסביר תודה שלך לילך

פית אש

New member
טני מבקשת הסבר מפורט יותר ../images/Emo29.gif

איך הם בדיוק יעצבו את התלבושות הם ממש יתפרו אותם ואיך הם ידעו שזה מתאים לנו אחרי הכל הם לא ראו איך אנחנו נראים. שלך לילך

AngeL WomaN

New member
בגלל שאנחנו לא ממש נפגשים באמת..

אלא נפגש רק בפורום אנחנו לא צריכים מידות..רק יתארו לנו איך אנחנו נראה וירטואלית..פית אש..רק אם זה ממש יצליח אני בטוחה שאפילו תקציב לצלם לא יהיה לנו..

MaLL RaT

New member
זה כמו משחק תפקידים

אפשר להגיד שהסרט הזה הוא כמו משחק תפקידים וירטואלי, לא? ככה אולי יבינו יותר..

AngeL WomaN

New member
אנחנו עוד בדיון על השעה...אז אל

תדאגי..יש מצב שאולי אפילו לא נתחיל עוד השבוע.. נכון עצוב..? אבל למרות הכל אם רוצים סרט טוב צריך להתאפק..

למעלה