שרשור מטלות

../images/Emo124.gifשרשור מטלות

חבריה
חזרנו לבי"ס ואיתו הגיעו המטלות,לצערנו. בואו לפרוק את עול המטלות ולספר לנו עליהן ^^' אני : להשלים חומר בסוציולוגיה ופסיכולוגיה להשלים חומר באנטומיה ולהתכונן לבוחן להשלים חומר בספרות ולעשות מבחן כבר ללמוד למבחן במתמטיקה כי אני בכלל לא יודעת את החומר(כמה פעמים רשמתי חומר
) לסיים כבר את הפרויקט באנגלית
(הוא פשוט מתסכל,אז אני אוטומטית פוסחת עליו:/) לעשות דו"ח ספר באנגלית ללמוד למבחן בתנ"ך ביום חמישי

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אוך, מטלות מטלות.

ללמוד לבוחן בספרות בחמישי
לסיים עבודה במתמטיקה ולהגיש בראשון הבא
להתחיל ללמוד למבחן בהסטוריה שבוע הבא
להפגש מלאאא עם המורה הפרטי למתמטיקה, שיעזור לי קצת לפני המגן..
לדבר עם המחנכת שלי בקשר לאנגלית
להשלים את כל החומר של המואץ [אני עוברת עכשיו למואץ]

HeNoOsH

New member
שונאת היסטוריה =[

#ללמוד היום למבחן בהיסטוריה מחר...תהרגו אותי!! אני לא יודעת איך אני אצליח ללמוד..לא קראתי אפילו מילה אחת ויש לי 21 עמודים =\ #לעשות פרזנטציה באנגלית #ללמוד מתישהו השבוע למבחן בתנ"ך...אין לי מושג מתי היא תעשה לי אותו

Infinity AL

New member
גרר בצפר../images/Emo46.gif

- לסדר קלסר הסטוריה - לסדר קלסר ביולוגיה - עבודה בהסטוריה - ש.ב במתמטיקה - להתכונן למתכונת מתמטיקה לא קשור לבצפר: - לערוך את הסרטון - לקנות מתנה -להכין סופלה

vered151

New member
../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif

להשלים חומר בתנך, היסטוריה, ספרות, לשון, מתמטיקה, תעבורה, אנגלית
לעשות עבודה בספרות
ללמוד לבוחן בלשון
לצלם 3 תמונות לסדנה
עבודת הגשה במתמטיקה
ללמוד לבוחן באנגלית פיייי...חשבתי שיש לי פחות

Black Balloon

New member
להעא

להרוג את המורה לספורט.
להתכונן למבחן בתנ"ך (שזה כל החומר שלמדנו השנה + החוקים משנה שעברה ואני לא יודעת כלום
)
להתכונן למבחן באנגלית
להבין את הסיפור באנגלית
להחזיר את הספרון באנגלית לספריה
אנסין באנגלית מחר
אספת הורים מחר :0 כמה אנגלית

gorck

New member
מטלות...(עד סוף ינואר)

ללמוד מתמטיקה- שני מבחנים, מתכונת ובגרות... ללמוד אנגלית- שני מבחנים,מתכונת ובגרות... ללמוד כימיה- שני מבחנים... ללמוד פיזיקה- מבחן ובוחן... ללמוד היסטוריה- מבחן... לעשות עבודה בספרות... להשלים כל מה שהפסדתי במחצית הראשונה....

אהמ,

-להשלים חומר במתמטיקה -להתכונן למבחן באנגלית [יום ה'] -להתכונן למבחן במתמטיקה [שיהיה מתישהו באלף הקרוב...] וזהו

פימקי

New member
זה לא ייגמר אבל :[

#להשלים את כל החומר שחסר לי! (וזה הרבה יותר מדי :() #לקבל מעל פאקינג 80 כבר במתמטיקה! #לסיים את כל העבודות #ללמוד לערבית והיסטוריה נשמע מעט - אבל זה הרבה. הלכתי להכין :).

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo7.gif

אני שונאת ביצפר. אני שונאת מתמטיקה. אני שונאת תקשורת. אני שונאת את אלין. פשוט שונאת. - ראיון עימות ברדיו. - מתכונת במתמטיקה ביום רביעי שעוד לא התחלתי ללמוד אליה
- להזיז את עצמי מהמחשב וללכת ללמוד כבר. - ללמוד למבחן בספרות ובאמת לדעת. - מתישהו אני צריכה לעשות יומן קריאה בספרות. למישהו יש יומן קריאה לשלוח לי?

למעלה