שרשור התפקדות!

khammel

New member
../images/Emo124.gif שרשור התפקדות!

מכיוון שהצטרפו אל הפורום לא מעט אנשים בזמן האחרון, נראה לי שזה הזמן להכיר אחד את השני קצת יותר. אז, קדימה, התפקדו וספרו קצת על עצמכם ועל החיבה היתרה שאתם רוחשים לקווין... שם/כינוי: <איך לקרוא לך בפורום> גיל: <תשובות כמו +30, תיכון, אחרי צבא וכו' גם יתקבלו, אבל עדיף הגיל האמיתי...> וותק קווין ואיך זה התחיל: <כמה שנים מאז ניתקפת בוירוס קווין ומה גרם לזה> נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: <איפה, למה, מתי> צפיתי במופע WWRY ב...: <איפה, מתי> מופעי מחווה שהייתי בהם: <שמות הלהקות/אירועים> אוסף קווין שלי כולל: <כתבות, ספרים, תמונות, סינגלים, תקליטים וכו'> פורמט מוזיקה מועדף: <תקליט, CD, DVD, שבע אינץ', קסטה...> 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: 5 השירים האהובים עלי כרגע: 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: חבר להקה מועדף: דעתי על הוט ספייס:
או
דעתי על QPR:
או
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה:
או
הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <19XX> ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: <19XX> משהו שקרה לי שקשור ללהקה: רק על עצמי לספר ידעתי: <ספרו כל מה שבא לכם שנדע עליכם> שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:

khammel

New member
דוגמה אישית

שם/כינוי: קרן גיל: 31 וותק קווין ואיך זה התחיל: 17 שנה, גוועלט. גרייטסט היטס הושמע בלי סוף בטיול השנתי בכיתה ט'. סבלתי מכל רגע, אבל בהאזנה שקטה בבית, הגליליאו האלה היו דווקא די נחמדים.
נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: בריאן מיי (פארק הירקון 1993), QPR שפילד 2005 צפיתי במופע WWRY ב...: לונדון 2005 מופעי מחווה שהייתי בהם: לילה אחד של קווין (גארי מולן), להקת פריזמה, שליחי הבלוז, דה בסט אוף קווין אוסף קווין שלי כולל: כתבות משנות ה-90 והלאה, כמה ספרים, כמה תמונות (בעידן הטרום-אינטרנט, זה היה די נדיר), כמה סינגלים חסרי משמעות כספית, המון CD ו-DVD כולל כמה מהיותר נדירים, שתי גיטרות RS ועוד שלל ציוד מוזיקלי א לה בריאן מיי פורמט מוזיקה מועדף: DVD-A או DTS 96|24 בלי שום צל של ספק 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: ANATO, Q2, Live Killers 5 השירים האהובים עלי כרגע: Sail Away, Save Me, Staying Power, Leroy Brown, TSMGO 3 להקות אהובות חוץ מקווין: Muse, Aerosmith, Pink Floyd פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: הגיטרה של בריאן או ה-AC30 הבלונדיני שלו חבר להקה מועדף: ההוא עם הגיטרה. נו, איך קוראים לו... ג'יימי מוזס...?
דעתי על הוט ספייס:
אלבום שהקדים את זמנו דעתי על QPR:
כל דבר שמחזיר את בריאן לבמה הוא מבורך האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה:
עבורי, אבל
לקהל הרחב ולחלק גדול מהמעריצים. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: 1991 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1975 האמרסמית' אודאון משהו שקרה לי שקשור ללהקה: בהזמנת המיתרים האחרונה שעשיתי מאנדרו ב-A-Strings (ספק המיתרים הרשמי של בריאן), הסכמתי לקבל את המיתרים לא בעטיפה המקורית עם הלוגו של בריאן אלא בעטיפות "רגילות". אמרתי לאנדרו שאני כבר לא בגיל שתמונה של בריאן עם חתימה מודפסת עושה לי את זה. מילא אם זו היתה חתימה אמיתית...
אז הוא הבטיח לי שבפעם הבאה הוא ידאג לי לסט עם חתימה אמיתית. רק על עצמי לספר ידעתי: עובדת בכתיבה ותרגום בתחום התוכנה. בזמני החופשי אני עוסקת בנגינה ובכתיבה של מד"ב/פנטזיה. שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: מה הקליפ הכי טוב של הלהקה? תשובה: The Miracle

d i v e l

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת

שם/כינוי: רחלי / div גיל: 28 עוד חודש... (ברררר אני זקנה) וותק קווין ואיך זה התחיל: את קווין הכרתי בחופש הגדול לפני כיתה ו' (שזה 7 חודשים אחרי שפרדי מת), אצל בני דודים שלי שחרשו על GH1. ביום השנה למותו היתה תוכנית בערוץ היחיד שהיה אז, "להיט בראש" אני חושבת, ושידרו שם כמה קליפים של קווין. התאהבתי מיד בפרדי. משהו בפנים שלו, במבט שלו, גרם לי להגיש שאני מכירה אותו מאז ומתמיד וכבש אותי
נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: אוי הלוואי! כשבראיין היה בארץ הייתי צעירה מדיי מכדי להגיע מירושלים לתל אביב לבד, ואמ'שלי ממש לא בעניינים
מופעי מחווה שהייתי בהם: זכיתי בכרטיס ל TBOQ עם מומי לוי והחבר'ה. היה מרגש מאוד. אוסף קווין שלי כולל: יש לי קלאסר גדוש בכתבות מהימים הטובים שבהם כתבו עליהם עדיין בשבועוני הנוער (כשאני הייתי נוער....), יש לי דיסקים, קלטות (ביניהן queen at the beeb עם החור בקופסא) ובעיקר קבצי MP3
בחדר שלי היו 3 פוסטרים ענקיים שעכשיו מגולגלים במחסן אצל אמא, יש לי דגל, תמונות קטנות וסיכות עגולות, חולצה של the works ועוד אחת עם הדפס איירבראש שאני מאוד אוהבת ולא לבשתי אותה כדי לא להרוס
, הספר הכחול הקטן שקניתי באנגליה ומליון קלטות וידאו עם כל התוכניות שפעם היו משדרים ב VH1 פורמט מוזיקה מועדף: כל דבר שמנגן לי קווין. 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: Anight at the opera, Queen 2, Made in heaven 5 השירים האהובים עלי כרגע:all dead all dead, maser stroke, mother love, father to son, death on two legs. 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: רק להקות או יוצרים בכלל? כי אני מאוד אוהבת את מיקה, ג'ורג' מייקל ורובי וויליאמס. להקות אני אוהבת את קולדפליי, בלאק אייד פיז ויו טו. חבר להקה מועדף: קאם און.... ברור שאת בעלי מהגלגול הקודם, מיסטר מרקיורי. אבל חולה על ארבעתם. דעתי על הוט ספייס: למה לא? הולך!
דעתי על QPR: כנ"ל. אף אחד לא אמר שהם צריכים לצאת לפנסיה מוקדמת כי אין פרדי.
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: נקווה שזה יחזיר אותם למפה. אין לי מושג. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: עזבו אותי, לא טובה בשנים. לדעתי בתקופה שבה הם עשו יותר הארד רוק יחסית. ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: נקסט. כל הופעה שראיתי היתה מעולה, לא נראה לי שראיתי מספיק הופעות. (זה מה שיפה בקווין, תמיד כשאתה חושב שראית הכל, אתה מגלה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד
) רק על עצמי לספר ידעתי: שאלו וגלו בעצמכם.

VC820

New member
מתפקד

שם/כינוי: VC820 גיל: יעקב,44 וותק קווין ואיך זה התחיל: 30 שנה,1978 ליתר דיוק(מהאלבום ג'אז). נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: הלואיי צפיתי במופע WWRY ב...: לא מופעי מחווה שהייתי בהם: לא אוסף קווין שלי כולל: כל התקליטים,כמעט כל הסידי,הופעות דיוידי,קלטות וידאו מקוריות. פורמט מוזיקה מועדף: CD, DVD, 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד:Q2,SHEER HEART ATTACK,FLASH GORDON 5 השירים האהובים עלי כרגע:OGRE BATTLE,THE LILY OF THE VALLEY 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין:LED ZEPPELIN,BEATLES, פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב:לא יודע חבר להקה מועדף: פרדי דעתי על הוט ספייס:
דעתי על QPR:
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: נראה לי שיצליח חלקית הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <1974> ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: משהו שקרה לי שקשור ללהקה: רק על עצמי לספר ידעתי: <ספרו כל מה שבא לכם שנדע עליכם> שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:ראה למטה האם אתם אוהבים את האלבום פלאש גורדון שכולם אוהבים לשנוא:
איזה יצירה קלאסית אתה אוהב: הסימפוניה הפנטסטית של ברליוז.

פיגמיסט

New member
מתפקד

שם/כינוי: אופיר גיל: גיל בר מצווה וותק קווין ואיך זה התחיל: את קווין אני מכרי בזכות אבא שלי עוד שהייתי ילד קטן והוא כל הזמן השמיע את השיר "מרוץ אופנעים. רק לפני כשלושת רבעי שנה החלטתי להתחיל לשמוע קווין ביסודיות ומאז דבק בי הוירוס נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: הייתי מת צפיתי במופע WWRY ב...: כנ"ל מופעי מחווה שהייתי בהם: בסוף החודש אני אהיה בדה בסט אוב קווין אוסף קווין שלי כולל: אלבומים פורמט מוזיקה מועדף: בדיסק רגיל, בנגן מסויים 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: שלושת הגייטסט היטס 5 השירים האהובים עלי כרגע: Show Must Go On, Bohemiah Rhapsody, Don't Stop Me Now, Death On Two Legs, Love Of My Life 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: ביטלס, פינק פלויד, הדורס פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: אין לי חבר להקה מועדף: פרדי דעתי על הוט ספייס: או דעתי על QPR: או האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: או הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <19XX> 1975 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: <19XX> ההופעה באיצטדיון הוומבלי משהו שקרה לי שקשור ללהקה: הכרתי אותם... רק על עצמי לספר ידעתי: אוהב מאוד לנגן על גיטרה ואני מנגן עליה שנתיים וחצי. גיטרה קלאסית חשמלית ואני אוהב לנגן בה הרבה שירים של קווים שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:

ayatz

New member
נוכח

שם: אמיר גיל 36,נשוי +2 מהזקנים כאן... וותק קווין:מכיר מ84' (רדיו גה גה) ומעריץ מ89', שום דבר ספציפי פשוט הקשבתי טוב יותר והתלהבתי יותר מכל האזנה נוספת. נוכחות בהופעה: בראיין בחימום של גאנז (אני מאלו שהגיעו בשבילו, גאנז היו by the way), כרטיס לסיבוב הנוכחי (בבודפשט) כבר בידי
, לא יצא לי לראות WWRY, וגם לא מחוות. האוסף כולל : כמה תקליטים וקלטות וידאו מפעם וכל הדיסקוגרפיה על CD פרט ל BEEB
והופעות - אני מעדיף גרסאות אולפן.כמו כן גם את הסולואים של בראיין, פרדי, רוג'ר, cross, ואוסף של smile. חולצה מהימים שזה מה שהלהיב אותי. אלבומים לאי בודד : ANATO, THE MIRACLE, JAZZ שירים אהובים: BORHAP+IILWMC, Breakthru,Tenement Funster, I WANT IT ALL אמנים נוספים: jethro tull, david bowie, משינה פריט ממורביליה:ה RS של בראיין, ללא ספק. חבר להקה מועדף: כן, מודה, אני מאלה שאוהבים את רוג'ר, וכן, פרט לעובדה שהוא כנראה הבחור הכי מגניב, משהו גם במוזיקה שלו דוקא עושה לי את זה. הוט ספייס: בסדר, היו להם יציאות מוצלחות יותר. QPR:
, בודפשט כבר אמרתי? האלבום החדש: מאמין שיהיה מוצלח פסגה יצירתית - אני אהיה נדוש- 1975 ההופעה הכי טובה - ריו, 200000 במראקנה, יש רק פעם אחת. סיפור אישי: 1991, יום לאחר ההודעה הרשמית על פטירתו של פרדי, יצאתי עם חבר, מעריץ אף הוא, ועשינו שתי כתובות גראפיטי על קירות בולטים בעיר האחת "...ANYWAY THE WIND BLOWS" והשניה, כמובן "ANOTHER ONE BITES THE DUST"

Teo Toriatt

New member
תודה

הזכרת לי את ההופעה בריו שהרבה זמן (שנים) לא ראיתי. אז ישבתי וראיתי אותה ונזכרתי כמה היא טובה....

dvirtz

New member
מתפקד

שם/כינוי: דביר גיל: 28 (נולדתי 33 שנים בדיוק אחרי בריאן) וותק קווין ואיך זה התחיל: 14 שנים. לאחותי היתה קלטת של GH ומאז שגיליתי אותה לא הפסקתי להקשיב לה בווקמן (למי שזוכר מה זה) נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: יש כרטיס לQPR בפריז צפיתי במופע WWRY ב...: לונדון 2003 מופעי מחווה שהייתי בהם: שליחי הבלוז אוסף קווין שלי כולל: כל הדיסקים (כולל סולו) כמה תקליטים, וידאו וDVD. פוסטר של Queen II וכמה ספרים פורמט מוזיקה מועדף: תקליט 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: Queen II, The Game, Live Killers 5 השירים האהובים עלי כרגע: Somebody to Love, A Kind of Magic, I'm Going Slightly Mad, Dead on Time, Don't Try Siucide 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: ביטלס, keane, לד זפלין פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב:הבגד המוזר שפרדי היה לובש בהופעות הראשונות חבר להקה מועדף:כל יום משהו אחר (היום ג'ון) דעתי על הוט ספייס:
דעתי על QPR:
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: נקווה לטוב הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <1980> The Game רק על עצמי לספר ידעתי: התחלתי היום עבודה ראשונה אחרי הלימודים שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:אין. שאלון מושלם

שלי!

שם/כינוי: עידן גיל: 15 וותק קווין ואיך זה התחיל: אממ... משהו כמו 3-4 שנים, התחיל בערך כששמעתי לראשונה את UP בהופעה מוומבלי - ואני זוכר שעד אז, ושמעתי מוסיקה לפני זה, לא יצא לי לשמוע כאלו הרמוניות, גאונות מוסיקלית, ביצוע חי לשיר ובמיוחד שיר כל כך טוב; ואפשר להגיד שבעיקר באופן נקודתי לביצוע של השיר בהופעה בוומבלי... נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: לא יצא לי עדיין... צפיתי במופע WWRY ב...: כנ"ל מופעי מחווה שהייתי בהם: רציתי ללכת לTBOQ אבל זה לא קרה בסוף. אוסף קווין שלי כולל: אממ הרבה אלבומים בעיקר... פורמט מוזיקה מועדף: CD 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: innuendo, A night at the opera, Jazz 5 השירים האהובים עלי כרגע: Drowse, Death On Two Legs, I Want To Break Free, Under Pressure, These Are the Days of Our Lives 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: הביטלס בגדול, פינק פלויד ואם מותר להוסיף יוצר סולן ולא להקה אז כמובן אלטון ג'ון האחד והיחיד! פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: אין כזה. חבר להקה מועדף: אני דיי אוהב את כולם באותה המידה, אבל בכל זאת אני רוצה להגיד שלדעתי היחס לג'ון ובעיקר לרוג'ר צריך להיות הרבה יותר רציני! מדובר פה בשני גאונים... רוג'ר טיילור לקח חלק משמעותי ביצירת השירים הכי גדולים של קווין לדעתי, והם לא חייבים להיות להיטים(על אף שהוא יצר גם לא מעט להיטים)... ומי אם לא ג'ון יודע איך לייצר להיטים ענקיים שעוד עומדים במבחן הזמן בצורה מרשימה! דעתי על הוט ספייס: כמובן ש
דעתי על QPR: מאחל להם את כל ההצלחה שיש האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: אני מאוד מקווה שהצלחה... הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: שאלה קשה... לכל תקופה יש את הפנינים והיצירות שלה, אני אוהב את קווין בכל התקופות... ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: אני בכל זאת אלך על התשובה המתבקשת - 1986, אבל היו הופעות ענקיות נוספות... כמו Live at the Bowl ואחרות... משהו שקרה לי שקשור ללהקה: כמו שסיפרתי בעבר הרחוק שלי בפורום, כחלק ממסורת ארוכת שנים במסלול שבו אני לומד(כיתת מחוננים מג' עד י"ב)למדנו בכיתות ו'-ז' על הביטלס ושנה אחרי זה, בכיתה ח' למדתי שנה שלמה על קווין! רק על עצמי לספר ידעתי: מלבד האהבה שלי לקווין אני אוהב עוד המון להקות, אמנים ואמניות אחרים, ובאמת שמוסיקה זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בעולם הזה... מעבר למוסיקה אני מתעניין מאוד בפוליטיקה ודברים מהסוג הזה. שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: מי היא לדעתך הלהקה הטובה בהיסטוריה של המוסיקה? קווין.

the Champions

New member
../images/Emo3.gifמתפקדת

שם:ורדית גיל:19 וותק קווין ואיך זה התחיל: קצת פחות משנה נתקפתי בווירוס. זה התחיל עם זה שחברות שלי התחילו ממש להתלהב מהם , ואז הם השמיעו לי קצת ולא כזה התלהבתי. ואז יצא לי לשמוע את השיר don't stop me now והתאהבתי בקול של פרדי שם (שד"ע vh 1 הכריזו על פרדי מקום 4 כזמר עם הקול הכי יפה בהיסטוריה אז הם באמת שמו את הביצוע של השיר הזה) ואז נתתי לחברה שלי (שהיא גם בפורום מדי פעם) להדביק אותי בחיידק. מה שעשינו זה שהיא שלחה לי כל הזמן מלא דברים לראות/לשמוע ביוטיוב ואני הגבתי על זה. מה שקרה בסופו של דבר שנהייתי יותר אובססיבית ממנה. תוך כמה חודשים ראיתי את כל ההופעות ,כל התוכניות (ויש לא מעט) על הלהקה ושמעתי את כל הראיונות כולל ראיונות רדיו(שבהם פרדי היה) - פשוט חרשתי על היוטיוב. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: לא , לצערי נולדתי בתקופה הלא נכונה כדי להיות בדבר האמיתי, אבל עם QPR יבוא אז זה בטח יעשה לי חשק ללכת. צפיתי במופע WWRY ב...: לא ,אבל שיצא לי להיות בלונדון אני ילך . מופעי מחווה שהייתי בהם: לא , אבל אהבתי מה שאח של חברה עשה עם פינק פלוייד וכנראה הוא יעשה לקווין גם הופעת מחווה ולזה אני ילך:) אוסף קווין שלי כולל: כמעט כל ההופעות המצולמות של קווין -וכל הדיסקוגרפיה. ואני דיי מחשיבה גם את יוטיוב כי יש שם את כל הדברים הקיימים על הלהקה בכללית , וגם מוסיפים כל פעם עוד דברים מענינים שזה מגניב. פורמט מוזיקה מועדף: DVD כי אז רואים באיכות טובה כמה פרדי היה סקסי חמוד ומוכשר . 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד:וואו שאלה ממש ממש קשה GH1,Q2,GH2 5 השירים האהובים עלי כרגע:בגלל שזה נמצא בGH3 אז זה נחשב Driven By You (שד"ע משהו אולי יודע עם הוא כתב את זה על הלהקה או על פרדי?) , It's Late, , Play The Game,Seven Seas Of Rhye Keep Passing The Open Windows- אבל זה כל כך משתנה כל הזמן. 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין:מיקה , ביטלס , נירוונה פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב:יוטיוב חחחח,סתם יש לי פוסטר שאני ממש אוהבת ו2 חולצות מגניבות של קווין . חבר להקה מועדף: הסקסי של החבורה כמובן פרדי ! דעתי על הוט ספייס: מאוד מיוחד,ויש כמה סינגלים שווים, ואני חושבת שלפרדי באותה תקופה היה קול מדהים .
דעתי על QPR: ממש מקווה שיעשו דברים יפים
, הדבר היחידי שאני לא אוהבת זה הקווין שהם נשארים איתו. האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: מקווה שיפתיעו לטובה, גוו בראיין!! הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת:81 פלאש גורדון חחחחח סתם . אני חושבת שכל ה8 אלבומים ראשונים היו פסגה יצירתית. ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת:1981 ההופעה במונטראול! בגלל רשימת השירים וכי לפרדי היה שם ביצועים ווקלים מדהימים. משהו שקרה לי שקשור ללהקה: מישהו סיפר לי על זה שהוא היה בהופעה של קווין בסביבות הגיל שלי ,כנראה שנת82 כי הוא אמר שקווין הפתיעו אותו עם מוזיקת דיסקו כזאת מה שלא התאים להם. ושאלתי אותו עם הוא טס ללונדון במיוחד בשביל ההופעה של קווין אז הוא צחק ואמר לי מפתאום הייתי בלנדון באותו זמן במיקרה ואז באותה תקופה מספיק שהייתה נותן למאבטח 10 דולר והוא היה מכניס אותך . - בכל מיקרה כאב לי שהוא לא הראה התלהבות מזה שהוא ראה הופעה של קווין אבל הוא כן אמר לי שזה היתה אחת החוויות הטובות. רק על עצמי לספר ידעתי: אממ אני לומדת בעתודה טכנולוגית לפני הצבא "טלוויזיה קלונוע" ובצבא אני יהיה ביחידת הסרטה. ובואו נגיד שעם עוד כמה שנים תשמעו על זה שבהולווד עושים סרט שובר קופות עם כמה מאות מליוני דולרים על הלהקה קווין אל תופתעו...(זה יהיה סרט הרבה הרבה יותר טוב מי הסרטים "ריי" "הולך בדרכי" וכל סוגי הסרטים האלה) שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:מה לדעתך קסם ההצלחה של הלהקה? שאלון מעולה, וכל הכבוד על היוזמה!

ayatz

New member
driven by you

נכתב על אוטו, או ליתר דיוק - כפרסומת לפורד

theOlive

New member
מתפקד

שם/כינוי: אוליב גיל: 33 (26.7 - כמו רוג'ר) וותק קווין ואיך זה התחיל: בגיל עשר שמעתי בטעות קלטת שהכילה להיטים מהאוסף הראשון ומאז צדתי באדיקות את כל האלבומים. אני זוכר שדמיינתי שזו להקה המכילה עשרות זמרים וסולן בעל שיער שחור ארוך. רק אחר כך הבנתי שלפני תקופת השפם לא הייתי כל כך רחוק. בבית ספר ובתיכון לא הבינו את החיבה שלי לחומר של קווין ורק אחרי שפרדי עזב אותנו כולם קפצו על הרכבת כשזה נהיה אופנתי לשמוע אותם. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: ראיתי את בריאן הארולד מיי כשחימם את גאנס בפארק הירקון בזמנו. לצערי לא שמעתי כמו שרציתי לשמוע. לא יצא לי לצפות ב WWRY מופעי מחווה שהייתי בהם: המחווה לזיגי סטארדאסט של גיל נתנזון, שני ערבי פינק פלויד שכללו את רוקפור, מג'נטיק, שליחי הבלוז, ECLPISE ועוד כמה להקות נחמדות. אוסף קווין שלי כולל: דיסקים, חוברות וספר מידע על הלהקה. פורמט מוזיקה מועדף: MP3 ו LIVE 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד:News of the world, Sheer heart attack, The game 5 השירים האהובים עלי כרגע: ,you and I, It's late, you're my best friend, sail away sweet sister, Bring back Leroy Brown 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: פינק פלויד, לד זפלין, מיוז ועוד פעם קווין פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: מיתרי הקול של פרדי מרקיורי חבר להקה מועדף: בריאן הארולד מיי - פשוט לחבק אותו דעתי על הוט ספייס: לא לא לא דעתי על QPR: שיהיה להם בהצלחה גדולה, מגיע להם האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: אני מקווה מאוד שיצליח! הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <1977> ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: <1978> משהו שקרה לי שקשור ללהקה: בביקור בלונדון קפצתי לבקר במועדון המעריצים של הלהקה, בחורה נפלא שניהלה אותו בשם ג'קי אירחה אותי יפה. רק על עצמי לספר ידעתי: אני ער בשעות מוזרות, צריך ללכת לישון... וידוי מעניין: לקח לי איזה עשר דקות להבין מה זה לעזאזל QPR, פאדיחות.

Smile Rocks

New member
מתפקד

שם/כינוי: בחרתי בכינוי Smile rocks כי ככה קראו למה שהיה לפני קווין וזה היה נראה לי מגניב,אבל קוראים לי אלון. גיל: 15. וותק קווין ואיך זה התחיל: אוקי,אז התחלתי לשמוע קווין רק מלפני כמה חודשים (5 בערך) דרך ידידה שהכירה לי שירים. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה:אין. צפיתי במופע WWRY ב...: לא צפיתי. מופעי מחווה שהייתי בהם: אין. אוסף קווין שלי כולל: גריטייסט היטס,א נייט אט דה אופרה,ויש לי את כל הדיסקוגרפיה על המחשב. פורמט מוזיקה מועדף: CD נראלי. 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: שאלה טובה..הייתי לוקח את A night at the opera,the game וג'ז נראה לי. 5 השירים האהובים עלי כרגע: Bohemian rhapsody love of my life (ההופעה- live killers בעיקר חח) don't stop me now another one bites the dust Death on two legs 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: ביטלס,מרון 5, רובי ווליאמס (זמר) פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: הממ לא נראלי שקיים. חבר להקה מועדף: גון דיקון. כן. דווקא הוא. הכי פחות בולט,הכי שתקן. כתב הכי פחות שירים. אבל זה מה שאני אוהב אצלו. עשה תעבודה וכתב כמה להיטים בשקט כמו תותח אמיתי. דעתי על הוט ספייס: אלבום נחמד,לא נפלתי. דעתי על QPR: אני פשוט לא מוצא את הסמיילי. אבל אני חושב שזה נהדר שהלהקה (אולי בלי פרדי זה באמת לא אותו דבר אבל בכל זאת..) ממשיכה להופיעה עד היום ואני שמעתי כמה ביצועים וזה באמת נחמד מאוד. האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: אני לא חושב שתהיה לו הצלחה גדולה כל כך. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: 1976 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1979. משהו שקרה לי שקשור ללהקה: עד מלפני כמה חודשים ידעתי שיש להקה כזאת שקוראים לה קווין והכרתי רק את we will rock u וwe are the champions. רק על עצמי לספר ידעתי: הממממ אני חצי גרמני חצי עיראקי אם זה מעניין מישהו
שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: מה לדעתך השיר הכי פחות מוצלח של הלהקה. האמת שאני לא יודע,אני לא חושב שאני מכיר מספיק שירים בשביל לענות על זה.

Teo Toriatt

New member
מענה חלקי

שם/כינוי: Teo גיל: 31 ויומיים וותק קווין ואיך זה התחיל: מאיזור 91 (כן כן, בערך אחרי מותו של פרדי) היה לי את האוסף הראשון לפני, ואת השני קצת אחרי שנפטר אבל הHOOK הגיע אחרי שחברה טובה נתנה לי לשמוע את A Day at the races - ובערך באקורד הראשון של TYMD ההתמכרות הפכה לסופנית. נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: QPR 2005 הייד פארק (60,000 איש ואני בשורה ראשונה) יש כבר כרטיסים לפראג באוקטובר. צפיתי במופע WWRY ב...: לונדון 2005 מופעי מחווה שהייתי בהם: פריזמה (הכי טובים) שליחי הבלוז - פעמיים, וההופעה עם מומי לוי. אוסף קווין שלי כולל: כל האלבומים (ללא האוספים שאבדו עם השנים), כמה סינגלים (ללא ערך כספי אמתית) 3-4 חולצות, ספר או שניים, הרבה בוטלגים, רוב האלבומים של בריאן, 2-3 DVD ו2-3 קלטות וידאו (מקוריות), בטוח שיש עוד כל מני אבל כבר שכחתי
פורמט מוזיקה מועדף: CD/DVD 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: Queen II, A Day at the races, Innuendo 5 השירים האהובים עלי כרגע: Innuendo, TYMD, White man, The March of the Black Queen, Somebody to love (אווף גם אם זה היה 50 היה קשה לבחור) 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: Pink Floyd, Metallica, Mika פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: The old Lady חבר להקה מועדף: BHM דעתי על הוט ספייס: אלבום לא מבושל. יש בו כמה יציאות טובות ואפילו להיט אחד, אל זה אלבום שמתאים להיות הראשון של להקה או אוסף דמואים של להקה בסדר גודל של QUEEN. אני נהנה לשמוע אותו אבל מבין למה מי שלא פסיכי כמוני לא יהנה. דעתי על QPR: זה לא Queen אבל זה אחלה שילוב. האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: יהיה בסדר. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: שני שיאים, 74 ו 91 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: 1975(הייד פארק) משהו שקרה לי שקשור ללהקה: כל מה שכתוב למעלה לא מספיק??? רק על עצמי לספר ידעתי: מנסה לנגן בגיטרה ומקלל את בריאן על כל מני המצאות מוזרות שיש לו (לא מספיק גיטרה אחת? למה צריך 5 באותו קטע? איך אפשר לעשות את זה?) שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע:

nkotb

New member
אוקיי, בואו נראה

שם/כינוי: בכינוי שלי NKOTB גיל: לא מאמינה שאני כותבת את זה, 31... . וותק קווין ואיך זה התחיל: או הו!! זה התחיל כחודש לפני שפרדי זצ"ל נפטר. למרות ששמעתי עליהם ככה בחפיף לפני כן אבל שמעתי את רפסודיה בוהמית, ודי אהבתי והתחלתי להתעניין. ותק? חולת קווין מזה אוטוטו 18 שנים!! נוכחות בהופעות של הלהקה ו/או מי מחבריה: ראבק הלוואי!! אבל כן פגשתי את בראיין מיי לפני מיליון ומשהו שנים בארה"ב בפוקס!! צפיתי במופע WWRY ב...: בוודאי!! פעמיים בלונדון!! מוכנה עוד מיליון פעם לראות!! איך נהניתי!! מופעי מחווה שהייתי בהם: רק חלק מאלה שהיו בסינמטק אם זה נחשב... . אם מומי יגיע לאזור שלי, כי פעם שעברה המופע בוטל והבטיחו לי מההפקה שזה יגיע לאזור שלי. אלא אם כן יהיה מופע שוב בת"א - ואז אני אעשה מאמצים להגיע. אוסף קווין שלי כולל: <כתבות, ספרים, תמונות, סינגלים, תקליטים וכו'> אוקיי זה יהיה ארוך: 1. queen 2. queen 2 3. shear heart attack 4. a night at the opera 5. a day at the races 6. jazz 7. news of the world 8. the works 9. the game 10. hot space 11. a kind of magic 12. the miracle 14. innuendo 15. made in heaven 16. queen rocks 17. live killers 18. live magic 19. 1986live at wembley 20. greatest hits 1,2 21. live at the bowl 22. queen - Japanese Import Mini Vinyl Replica Edition 23. Freddie Mercury : The Freddie Mercury Album 24. Brian May : Another World 25. Brian May : Live At Brixton Academy 26. Brian May : Back To The Light 27. platinum collection 28. queen at the bbc 29. queen in nuce 30. greatest hits 3 בטח שכחתי עוד כמה דיסקים. דיוידי greatest hits1, 2 ההופעה לזכר פרדי זצ"ל ויש לי עוד כמה רק שברחו לי השמות. יש לי 2 חולצות קצרות, ועוד אחת ארוכה מ - WWRY המחזמר יש לי ספרים, יש לי סיכות - המון, יש לי פוסטרים ותמונות, יש לי את המשחק queen the eye, ואני בטח שוכחת עוד דברים. פורמט מוזיקה מועדף: דיוידי 3 אלבומים של קווין שאקח איתי לאי בודד: או וואוו, ככה: a day at the races, a kind of magic, live killers 5 השירים האהובים עלי כרגע: של קווין? love of my life, under pressure, i want to brake free, killer queen, i am going slightly mad, it's a kind of magic, בין השאר. 3 להקות אהובות עלי חוץ מקווין: כידוע "ניו קידס און דה בלוק" אין מה לעשות, נתקע בי חלק מהילדות ואני עדיין שומרת להם אמונים. לא עולה לי בראש משהו אחר, אבל קווין אצלי מקןם #1!!. פריט אספנות שבשבילו אמכור את נשמתי לבעל זבוב: תמונה עם בראיין - אבל תמונה שלי איתו... . חבר להקה מועדף: בראיין אפילו שלפעמים הוא מעצבן. דעתי על הוט ספייס: חוץ מ - under pressure, לדעתי האישית - זה לא אחד האלבומים המוצלחים שלהם. דעתי על QPR:
האלבום החדש יהיה הצלחה או נפילה: תשמעו זה בעיה, מצד אחד פרדי עליו השלום לא יהיה מה שאומר שכבר הדיסק יהיה פחות טוב, מצד שני - אני מקווה לטוב. 50/50. הפסגה היצירתית של קווין היתה בשנת: <19XX> נו במת!! 1975 ההופעה הכי טובה של קווין היתה בשנת: <19XX> וואוו, זה אני צריכה לחשוב. משהו שקרה לי שקשור ללהקה: כמו שכתבתי למעלה, פגשתי את בראיין לפני מיליון ומשהו שנים בארה"ב במקרה. רק על עצמי לספר ידעתי: נשואה באושר. שאלה שלא מופיעה בשאלון והיתה צריכה להופיע: המ... אולי איזה מאכל אנחנו אוהבים? אין לי מושג, לא עולה לי בראש.

למעלה