שרשור הכרות!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo124.gif שרשור הכרות! ../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif

טוב דבר ראשון אני אגיד ש... וואוווו יום ראשון ואנחנו בעמוד 2 !!! זה אומר משהו על ההתפתחות של הפורום, לא
ועכשיו נפתח בשירשור הכרות! כל אחד..כמה פרטים על עצמו, מאיפה הוא הכיר ת´קורס, מי חבר הלהקה המועדף וכו´.. אז אני אתחיל: שרון, הרצליה, בת 14 וחצי מטורפת על הקורס! יש לי אתר חבל"ז עלייהם (בעברית!) והכי הכי מטורפת על אנדראה האישה הכי מדהימה בעולם עם הקול הכי מדהים בעולם! שיר אהוב : Radio
איי סי קיו: 113494643 תרגישו חופשי! שכחתי משהו? אתם מוזמנים לשאול אותי.. אם אני אכתוב מספיק בפורום אז גם אנ י אהפוך למנהלת... ואניא עשה הכל כדי שהפורום הזה יצליח! אז.... זהו! עכשיו תורכם

amirhorev

New member
המשך לשרשת הכרות

שמי אמיר חורב ואני בן 19 אני מעריץ גדול של הקורס השיר שאני הכי אוהב- רק כשאני ישנה הוא מעולה הכרתי את הקורס בפעם הראשונה שהייתי בגרמניה בשיר בראטלאסט ומאז הכרתי עוד שיר ועוד שיר והבנתי כמה הם גדולים הדבר הבא שאני רוצה לעשות לפני שאני הולך להיות חייל קרבי זה ללכת להופעה של הקורס. אני מועניין להכיר עוד אנשים שאוהבים את הקורס את שרון אני כבר מכיר. אני לא מעדיף מישהו מסויים מהלקה אני אוהב את כולם. זה מסוג הדברים כששואלים אותף את מי אתה יותר אוהב את אבא או את אמא.

MELLER

New member
גם אני מרגיש כך לגבייך

אמיר גם אני התחלתי להעריץ את הקורס אחרי שחבר שלי שלך לי שירים שלהם כיום יש לי את כל האלבומים שלהם וכל ההופעות החיות הם לפי דעתי הכי מעולים אני מזדהה איתך באש ובמים

amirhorev

New member
כן אני מכיר את זה

זה קורה להרבה אנשים זה כמו סם ממכר כשמתחילים לשמוע שיר אחד שלהם זה כאילו שטעמנו מהפרי האסור
כי אז אתה מתחיל בתמכרות והיום אני מודה אני מכור לקורס אני - Hopelessly Addicted To The Corrs

RVD18

New member
טוב, על עצמי../images/Emo26.gif

שרון אמרה, אני מבצע
אז ככה, למי שלא מכיר: אסף, נתניה, 18+, מעריץ את הקורס כבר כמה שנים טובות מאז שראיתי אותם באיזשהו טקס ששודר בערוץ 2 עם הופעה חיה של So Young (שיר ענק ד"א!). אנדריאה, שרון וקרוליין, שלושתן מדהימות אבל בזמן האחרון אני אוהב הכי הרבה את שרון. שיר אהוב: יש כל כך הרבה, היום נבחר את Dreams
ICQ: 40521645 זהו, מי שרוצה לדעת עוד שישאל. שיהיה לנו בהצלחה עם הפורום

../images/Emo15.gifהכרות קצרה ...

שם : קרין
מאיפה הכרתי את הלהקה - לפני 4 שנים. מהדיסק הראשון שלהם התאהבתי.
מקום מגורים: יבנה.
חברת להקה אהובה : אוי אתם הולכים להיות מופתעים יש לי שניים !!! אנדראה וקרולין.
שיר אהוב : Litlle Wing - אני יודעת שהמקור של ג´ימי הנדריס אבל הם מבצעים את השיר בצורה מושלמת. וגם איך שכחתי את : Onley When I Sleap ( אם כתבתי לא נכון באנגלית... תסקלו אותי... )
איי סי קיו/מסנג´ר ושות´: אין לי ... בשביל זה יש את מערכת המסרים בתפוז... חחחחחחחחחחחחה...
צבע מועדף : כחול.
דיסק של הלהקה הכי מועדף: מופע האנפלאגד המצויין מהאם.טי.וי.
אוכל מועדף : פיצה. ביי...

חב´רה פרסומת חינם לאתר של שרון...

במילה אחת : ואוווווווו !!! אתר מצויין שווה ביקור ... יאללה איפה השוחד שלי שרון? ביי...

AndreaCorr ©

New member
האאאאא ../images/Emo168.gif

מותר לייי עמלתי עליו קשות!
תודה על המחמאות
שוחד? אממ תסתפקי בצרור פרחים
ובתמונה ( שלמרבה ההפתעה מכילה בתוכה עוד פרסומת
)

amirhorev

New member
היא באמת עבדה עליו קשה

חודשיים עברו מאז שנכנסתי לאתר לראשונה ואיך ניגיד את זה...? אני עדיין בהלם
דרך אגב אסף איפה למדת בנתניה???? אני גם מנתניה!!!

Michalush f

New member
שירשור הכרות....

אוקיי, אני מיכל, בת 14 מפ"ת. מאיפה התחלתי לאהוב את הקורס? אממממממ, אני מניחה שתמיד אהבתי את השירים שלהם, אבל רק אחרונה אני מפתחת אהבה אליהם...
חבר להקה מועדף: זאתי על התופים. אם אני לא טועה קוראים לה קרוליין. לא? שיר אהוב: אממממ, יש הרבה. dreams אני מניחה. אההה, ודרך אגב, 2 עמודים ליום זה לא כ"כ, הרבה (בפורום ווסטלייף אנחנו עושות לפחות 4 עמודים) אבל אני מניחה שבגלל שזה פורום חדש אז זה הרבה, קבלו צל"ש!
:)

shelly egan

New member
או.קיי,

אז, אני שלי, בת 14 מפ"ת (-לומדת עם מיכל המכונה בשם Michalush f באותה הכיתה - סיוט!). עכשיו, בקשר לשאלה מתי התחלנו לאהוב את The corrs (-אם הייתה שאלה כזו), אז... תמיד הכרתי סינגלים שלהם מהרדיו (-Dreams, Radio וכו´...), וגם ידעתי שיש להם דיסק אוסף, אז יום אחד הגעתי לחנות דיסקים (-ממש במקרה), עם אמי ושיכנעתי אותה לקנות לי את הדיסק של הקורס. ת´אמת, לא ציפיתי למשהו מיוחד מהם, אבל עובדה שהופתעתי, ולטובה! אז נראה לי שמאז התחלתי לאהוב אותם... חבר להקה מועדף??? קרוליין (-כן, כן מיכל, ´זאתי על התופים´) והשיר הכי יפה, אין רק אחד, יש כמה : Dreams, Make u mine, Runaway (-בקיצור ולעיניין -כל דיסק האוסף!-) ואני חייבת לציין, שהעובדה שהם מאירלנד, היא זו שבזכותה קניתי את דיסק האוסף!

Michalush f

New member
שלייייייי

סיוט ללמוד איתי?! אהממ, נדמה לי שזה הפוך.... ואכן זוהי הלהקה השניה הכי טובה מאירלנד!

Michalush f

New member
אהההההההההההההה

אוקיי, אבל לא להרוג אותי! הלהקה הראשונה היא ווסטלייף כמובן. ושלי יכולה לאמת אותי...

למעלה