שמועה?

zivsb

New member
../images/Emo124.gifשמועה?

האם זה נכון??? מערכת ממוחשבת מאוד (כולל משחקים) הותקנה ברכבו של ראש העיר מר בני רגב???????

zivsb

New member
זו לא שמועה!! הותקגה מערכת

ולכם עובדי העירייה והגימלאים אין משכורת

zivsb

New member
נוי גל לידיעתך זו לא שמועה

מערכת מיחשוב כוללת J.P.S שלפי הידוע איש מהאנשים הרישמיים הנוסעים בה לא יודע להשתמש הותקנה בעלות של 10 אלפים$ בערך בעירייה אין כסף משכורות לא שולמו הפרשות לקרנות לו הועברו וביזבוז של "שופוני" זועק והוא ראש העיר שלי ושלך

zivsb לידעתך מערכת G.P.S

היא מערכת ניתוב ואיתור ובמערכת הזו לא ניתן להתקין משחקים כפי ששמעת ! השימוש במערכת ניתוב G.P.S משתמשים גופים רבים כמו שירותי הכבאות ,משטרת ישראל,מד"א ועוד גופים ציבורים שונים ושוב אני חוזר ומדגיש שאין המערכת כוללת משחקים מכל סוג שהוא . אבל עכשיו כולם יודעים איפה ראש העיר מסתובב

genesis

New member
גיא ידידי

מערכת GPS שהיא מערכת ניתוב יכולה בקלות רבה להגיע לסכומים שציין ZIVSB . ואני בטח מתאר לי מה התקינו לו ברכב . מה שהתקינו לו זה את מערכת הדיסטינטור , שזוהי מערכת GPS בעלת הוראות ניווט קוליות בעברית מלאה . ושם לב לעלותה של מערכת כזו . מערכת הדיסטינטור עובדת על גבי מכשיר הפוקט PC , וכנראה שזוהי המערכת שהותקנה בריכבו של ראש העיר , ומכאן הקשר שציין ZIVSB למשחקים . ובכן שים לב לעלויות. מכשיר פוקט PC עולה כיום כ 4000 ש"ח מערכת דיסטינטור כולל אנטנת ספיר עולה כ 4000 ש"ח אבזרים שונים ומערכת , כרטיס זיכרון מורחב, התקנות וכבלים כ 1000 ש"ח מכאן רואים כי עלותה של מערכת כזו היא בין 9000 ל 10000 ש"ח . לי יש את מערכת הדיסטינטור כולל כל מה שציינתי , ואשמח להדגים ולהראות אותה לכל מי שירצה .

din 1

New member
genesis אפשר להדגים את המערכת ל

אפשר להדגים את המערכת המדוברת ליושבי המכונית הממוחשבת ,ראש העיר , נהגו, ועוזרו האישי , כן הם בטח לא יודעים להפעיל את המערכת וכמדומני לא יידעו בחיים להפעילה!!

genesis

New member
המערכת פשוטה

ביותר להפעלה אני מאמין שאפילו ראש העיר בכבודו ובעצמו ידע להפעיל מערכת כזו . אבל קיבלתי את האתגר אני מוכן להעביר לראש העיר או למי שירצה שיעור בהפעלת המערכת . איציק

genesis

New member
הנה קישור

הנה יש כאן קישור לחברת ONROAD המשווקת את התוכנה . המנכ"ל בעז אורדר הוא ידידי וביום ראשון אני אשאל אותו ואפתור את הסוגיה האם ובכמה קנו בעיריית לוד את המערכת

din 1

New member
מנהל אנחנו את החשבון לא סיימנו!

על כל פירושי הרש"י שלך בתמונות אשר פרסמת.

genesis

New member
מה השאלה ..?

כמובן שה
הוא נער הגבעות... ברוך הבא דרומי ידידי

zivsb

New member
האו"מ: סולידריות עם הפלסטינאים

עברנו את פרעה עברנו את היטלר עברנו את סטאלין נעבור גם את זה עם ישראל חי

למעלה