שלי??????איפה את??????

אירילה

New member
../images/Emo124.gifשלי??????איפה את??????

בוקר טוב עד כמה שאני מבין שלי את נושאת את תיק איכות הסביבה בישוב ,על פניו נראה שאין הרבה התעסקות בנושא וחבל מאוד שלא ,אחרת איך אפשר להסביר את המודעות הצבעוניות התלויות על עמודי החשמל והתמרורים בישוב בכניסה לישוב. בולטים בתליה הם : חוות השלושה ,תושבי כפר האורנים ותושבת הישוב שהפכה את עמוד החשמל בכניסה כחלק מהנכס העיסקי שלה ( מדיטציה על הדשא ). יש לך את הכלים לאכיפה ,מדוע לא משתמשים בכלים אלה? או שמא לוחות המודעות מיותרים. מודה לך מאוד אם תטפלי במפגעים הללו שבטח לא מוסיפים יופי לאיכות הסביבה. יום טוב גרשון

גרשון אסור לשאול שאלות

אותך כנראה לא ישמיצו או ימחקו כי אתה שואל שאלות רק את שלי ולא את היו"ר. שלי לפחות ענתה פה מספר פעמים - את היו"ר לא ראינו אף פעם.

אירילה

New member
תזדהה בשם יענו לך ,אמרתי לך כבר

יש לך בעיה ואת היו"ר כשאני זקוק לו ,מחפש בספר הטלפונים ,מוצא את המספר ,מרים את השפורפרת ,מדבר איתו ואם הוא לא שם מצלצל לועד ,מזדהה לא בתור אירילה ,כי גרשון זה השם שנתנו לי ושם בועד למי שמזדהה עונים. הבנת את זה מר ברוך!!!

לשלי אין טלפון?

כמובן שלא כי את שלי צריך לשאול בפורום כדי שכולם יקראו והנושא מעניין את כולם. אז גם את השאלות שלי מעניין עוד תושבים רק שהתשובות קצת מביכות אז יש אלף תירוצים למה לא לענות. הצביעות שלך פשוט מדהימה

נמלמ א

New member
גרשון אתה צודק אני התקשרתי היום

לועד ושאלתי בעצמי את מירב על התקציב. והיא אמרה שד"וח חצי שנתי הוגש בישיבה של הועד לפני שבוע וחצי והוא יפורסם.

ורדה ק

New member
זה כנראה הרבה יותר חשוב מלתרום דם

כי כשנציג כפר האורנים תלה בקשות לבוא ולתרום דם, הם הוסרו תוך פחות משעתיים. אבל מה זה תרומת דם לעומת ריקודי קפוארה, מכירת בגדי מעצבים חוות השלושה או סרט על הדשא. סליחה- שלטי תרומת הדם לכלכו את לפיד הנקייה בעוד שלטי בפרסומות תורמות לנוף האורבני שבה.

נוב14

New member
מי מינה אותך

לשוטר בפורום הזה? ההתנהגות וההתבטאיות שלך משולכות רסן ומבישות.אתה משתיק, משמיץ,מוציא דיבה,נותן שיעורים בהתנהגות לכל מי שלא מסכים איתך.

אירילה

New member
חס וחלילה וחס

אבל ישנם 2 גולשים מכפר האורנים שכנראה אינם מעוניינים שהשקט יימשך. הודעותינו שם שורשרו והם ביקשו מאיתנו להפסיק "להציק" להם בפורום שלהם ,אולי ייכבדו גם הם את פרטיותינו ולא יעוררו שדים רדומים. עכשיו גם אני רגוע כשלתמונה נכנסה שומרת השקט. שיהיה לך בהצלחה שבת שלום גרשון

נוב14

New member
התבטאויותיך ממשיכות

להצדיק את מה שנאמר כבר.מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים. אני לפחות לא ביקשתי מאף אחד לצאת מאף פורום. אבל למה שזה יעצור אותך מלהשמיץ? שום דבר לא עוצר אותך מלהשמיץ בעיקר לא העובדות.

למעלה