שלום כולם!

yessi

New member
../images/Emo124.gif שלום כולם!

אני יסי, חדשה פה בפורום אבל ישנה מאוד בתחום.. לספר קצת מה אני אוהבת? קודם כל המון המון ישראלי, כי זה חשוב וטוב ונעים באוזן. ואח"כ הרבה לורין היל, הרבה מוס דף, הרבה saian supa crew. דברים מחתרתיים גם בתוך השחור, שהפך להיות איזה מיינסטרים בזמן האחרון. הרבה ריספקט לקואמי, המנטור שלי.. ברוכים הנמצאים...

da^Lord

New member
היי היי, מנטור יש רק אחד ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה יסי.

da^Lord

New member
התשובה נמצאת בתוך השיר

מTAL לLA של סאב והצל
(אל תקחי את זה כל כך ברצינות..) ברוכה הבאה אמרתי כבר?

yessi

New member
אוקיי...

אני אעבור על זה.
על הברכה! אני מקווה ללמוד פה עוד... שיהיה רק טוב

kodman

New member
ברוכה הבאה!

יש עוד הרבה אמני ראפ אלטרנטיבי ופוליטי משובחים, כמו קומון, ג´ורסיק 5, וגם יותר קלאסיים כמו דה לה סול ו A Tribe Called Quest. ואם עוד לא שמעת אז מומלץ האלבום Black Star של מוס דף וטאליב קוואלי. וגם ראפ צרפתי לא חסר - אני אישית ממליץ על Freeman, ויש את MBC שהם צרפתים-מוסלמים, במקור מאלג´יריה נראה לי, בכל מקרה הם ממש מעולים. המלצות על שירים שלהם: Rap de Maghrebin syst´me primitif Kif Kif ועוד הרבה, שכרגע אני לא זוכר. ואם את בקטע של האנדרגראונד - לאחרונה יצא לי לשמוע אלבום דיי משובח של Boot Camp Clik שזה מעין קבוצה שבתוכה יש כמה קבוצות וראפרים מהאנדרגראונד הדרומי בעיקר, אל תבהלי מזה שהם מהדרום כי הם דיי רציניים, האלבום האחרון ששמעתי נקרא The Chosen Few. (דרך אגב אם מישהו במקרה קרא את ההודעה הוא גם יכול להשתמש בהמלצות
) kodman

yessi

New member
איזה כייף לי!

תודה קודמן, מכירה את החבר´ה הראשונים שהזכרת ומאוד אוהבת אותם. ג´ורסטיק 5 זה טוב, תמיד. גם קומון שמקסים אותי. שכחתי לציין את אחד האנשים שאני באמת אוהבת בכל העסק והוא מרווין גיי. אולי אני לא הכי מתאימה לכל הסגנון העצבני שהולך היום במוזיקה השחורה. אני לא ממש מתחברת לכל חולי הנפש האלה שנקראים, בין היתר, ג´ה רול, ודי.אמ.אקס. תן לי איזה דאב טוב או משהו לא שגרתי כזה ואני מסודרת. לא אוהבת את כל ההתמסחרות שקורית בשנתיים שלו האחרונות, אבל זו רק אני. שיהיה לנו יום ט-עעים!

למעלה