שישי - נוער מרצ בצמתים

doresh shalom

New member
../images/Emo124.gif שישי - נוער מרצ בצמתים ../images/Emo41.gif

מחר - שישי, ישתלב הנוער במבצע צמתים ארצי של שלום עכשיו ויחלק פלאיירים וסטיקרים שהוציאו שלום עכשיו ויוזמת ז'נבה, לקראת ועידת אנאפוליס. הנוער ימצא בשלוש נקודות מרכזיות:
תל-אביב: 11:00, דיזינגוף פינת קינג ג'רוג'
רחובות: 10:00, צומת ביל"ו
חיפה: 10:00, כיכר זיו כולם מוזמנים! בשביל לצאת מהבוץ, צריך לצאת מהבית

ל שכזו

New member
../images/Emo124.gifהצומת בביל"ו בוטלה,

אבל מתוכננים פלרוגים משותפים בהמשך, יתכן ונעדכן

StrengthHonor

New member
רעיון גרוע

איזה ליכודניק עשוי להתעצבן עליכם , לזרוק לכם משהו בפנים ולנסוע. יש מקומות יותר עדיפים לפעילות כזאת בטוחים מ"היט אנד ראן" שאם הם לא ברורים אני לא אדבר עליהם כי זה יחשב לתרומה לפוסט ציונים.

חחח אחי אנחנו באים איתם ל...

באים איתם לצמתים לאכול מקדונלד'ס ובורגר קינג. מק-מר"צ
אני בינתיים אנסה לארגן אנשים שיבואו עם תמונות ענק של הלינץ' ברמאללה...

StrengthHonor

New member
מקמרצ זה במקרה עשוי מטופו?

תנו לזכרים שלהם לאכול טופו גברים לא אוכלים טופו , אין לי כוח לגדל פטמות סויה עכשיו וללבוש סוודרים בצבע ורוד או תכלת

ל שכזו

New member
איך אני מתה על ימנים

שמזהירים שימנים אחרים יפוצצו אותנו מכות, ובטוחים שזה סוד שמור כזה של כל הימנים, וזה שהם מגלים אותו לשמאלני זה בגדר ההומור הקל אבל צריך להזהר לא לחשוף יותרמדי פרטים, כי בכל זאת, שמאלנים והכל (ואם אפשר לדחוף את הציונות לכל זה, מה טוב). די, מה אתה אומר, צומת ביל"ו זה לא מקום של שמאלנים? אוה, לא הייתי מעלה את המחשבה הזו על בדל אחד התאים האפורים שלי לולא הייתי רומז לזה בפורום, אני פשוט גרה מרחק כמה שנות-אור מצומת ביל"ו (בערך שעה וקצת הליכה ברגל, 20 דקות ב301) ובחיים לא עברתי שם, ורק הלצות של טרולים משועממים בפורום נוערמרצ יוכלו להציל אותי מהליכודניק שעתיד לזרוק לי משהו בפנים. ו, לא יודעת מה איתך, אני פעילה לא מעט זמן ואף "ליכודניק" לא התנהג כלפיי באלימות עד עכשיו. אבל אתה יודע, זה בטח קטע כזה של אנשים שמעדיפים דיון ענייני, לא יודעת אם אתה מכיר...

StrengthHonor

New member
איך אני מת על שמאלאניות

שמוציאות משפט אאוט אוף קונטקסט. והאם מקומם של שמאלאנים הוא עמידה בצמתים , ביל"ו במיוחד , אני לא יודע אבל אתם כבר תשקלו את הכל עם המוסר שלכם המציאות והצורך.

ל שכזו

New member
ושמאלנים וימנים טמבלים אין, הא?

ודווקא במניפולציות לא הייתי מצפה מטמבלים וטמבליות להשתמש. ונעזוב את זה שזו בכלל לא הייתה מניפולציה, וכוחכבוד נהנה מאוד להשמע לעצמו שנון ולשפוך כאן דיו וירטואלי מרבית שעות היממה, אז הוא לא בוחל בדחיפת אימרות חסרות פשר וקשר לקונטקסט (זו דווקא שאלה מעניינת- איך אפשר להוציא משפט אאוט אוף קונטקסט אם לא היה קונטקסט? אבל זה בטח שולי, כן)

StrengthHonor

New member
מניפולציות שמניפולציות

ס"הכ אני נכנס לפורומים בשביל להעביר זמן בין הורדות או טעינת סרטונים כשיוטוב עמוס אפשר לחשוב שאני ממש מקליד עם אצבע אחת. טוב קיצר לכו תעמדו בצמתים... אתם מקדמים כבר עמדה שמנהיג המפלגה שלכם מתנגד אליה ברגע הנתון

StrengthHonor

New member
נכון אבל אם כבר מדברים בהכללות

זה לא שהמרצניקים האחרים יגידו לה " אל תכלילי זה לא יפה"

ל שכזו

New member
אללי,

קצת הבנת הנקרא: "איך אני מתה על ימנים ש" זו התחלה של משפט שבו אני מחווה את דעתי על ימנים שעושים משהו מסויים. אין פה הכללה, יש פה עמדה לגבי אותם ימנים שעושים את אותו המעשה

ל שכזו

New member
האמת ש

כתבתי את זה כשהייתי אצל מיש והוא הכין אוכל, כך שלא היה לי משהו מעניין יותר לעשות. אבל אני מכלה את זמני אפריורית, כן

חח אם יהיה ליכודניק שיזרוק עליכם

משהו, אני אזרוק עליו בחזרה, אם כי אני מסכים שזה עשוי לספק אפילו אותי לזרוק עליכם איזו שקית מים =] פשוט זו לא הדרך של הימין... לא צריכים לזרוק עליכם שום דבר כדי להפגין כוח. סופרים מפגינים שלכם באצבעות הרגליים...זה יותר משפיל מכל דבר שעלול להיזרק לעבריכם. אם כבר סיבה לזרוק עליכם משהו זה כי אתם פריקים, סטלנים, שתומכים במפלגה שתומכת בשימוש בסמים קלים כמו עלה ירוק... נ.ב| יש למישהו בעיה עם טרולים?

StrengthHonor

New member
ימין זה ימין כמו ש 2 ואלף זה מספרים זוגיים

לא חסרים אוהדי בית"ר אני מניח.

yoavr10

New member
באמת היה אחלה!

צר לי שהמון אנשים התעצלו, עבודת שטח היא יותר חשובה מכל סמינר או ישיבת הנהגה לפי דעתי. יצרנו קשרים שם עם פורום השלום בחיפה, ככה שיש התקדמות בתחום. רסקין.

למעלה